Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Ispovjedaonica

power_settings_newLogin to reply
+7
ziger
ljubičica
Debora
samaritanka
Spart
vanja777
kainos
11 posters

descriptionIspovjedaonica EmptyIspovjedaonica

more_horiz
Ovdje možemo reći kakve potrebe imamo ili probleme i izjadati se jedan drugome i onda se dogovoriti da se svi molimo za taj problem Ispovjedaonica Pray1

descriptionIspovjedaonica EmptyRe: Ispovjedaonica

more_horiz
Evo, Vanjini prijatelji su u potrebi, roditelji njezinog prijatelja su doživjeli gubitak i molimo za njih.
Otac nebeski, koji sve vidi i zna, može utješiti njihova srca, može i hoće.
I spomenimo i našu Vanju.

more_horiz
Od sad se i mi pridruzejemo u molitvi za Vanju,neka joj dragi Bog da snage da njegovu utjehu prenese roditeljima njenog prijatelja-u znak pravog prijateljstva.

more_horiz
Ajme sad ste me tako rasplakali.. Hvala vam puno na vasim molitvama.. nemam rijeci.. Hvala vam.. puno mi to znaci.. Sad

more_horiz
Evo dragi moji da se malo izjadam. Prolazim kroz tešku fazu u životu, naime prije nekoliko dana sam se obratio i vratio ka Bogu nakon dugo vremena. Da vam sve objašnjavam bilo bi predugo, ali eto s obzirom da kao muškarac teško govorim nekom o svojim tegobama, želim bar djelomično podijeliti to s vama. Hvala Bogu da sam našao ovaj forum jer jako puno mi znači biti ovdje i čitati korisne stvari te tako održavati svoj odnos sa Gospodinom.

more_horiz
Nema problema Joshua, molit ćemo se za tebe...4 segmenta su važna za kršćanski život...
1. čitanje i proučavanje Biblije
2. Molitva
3. Svjedočenje
4. Zajedništvo

Svaki aspekt je važan, u ovom slučaju izdvojit ćemo zajedništvo, gdje su dva ili tri Isus je tu...tako se hrabrimo, jačamo, tješimo, opominjemo, molimo u Gospodinu...sjećam se prije 4 godine moga iskustva...molio sam Boga ti me krsti silom, jer ja nemam snage...tada sam sjedio na dvije stolice...u crkvi i u svijetu...Hvala Bogu, izveo me iz ropstva grijeha i vodi me u obećanu zemlju...ovaj život na zemlji je prolazan...kad bi cijeli svijet zadobio kakve koristi, kad ćeš umrijeti...ali ako izdržimo do kraja, imat ćemo život vječni, stan u Zlatnome gradu i vikendicu, tj. kuću u prirodi...ono što oko nikad nije vidjelo, uho nije čulo, srce ne može da razumije, to Bog priprema onima koji ga ljube...ali najvažnije zauvijek ćemo biti s našim Gospodinom i od njega dalje učiti o njegovim stvaralačkim djelima...zamisli kad budemo putovali na druge svjetove, upoznavali i druga stvorenja koja je Bog stvorio....ne mogu ti niti opisati kako će divno biti s Bogom jednog dana...tko zna možda uskoro dođe naš Spas...Ispovjedaonica Icon_cheers

more_horiz
Jošua, prihvaćamo te, sasvim, cjeloga, s manama i vrlinama, kao što smo i mi, s teškoćama i bez teškoća, baš takav kakav jesi, ti si nam potreban, da bi i mi mogli biti cjeloviti.Neka te naša ljubav i razumijevanje podigne! Kao što i tvoja ljubav bratska podiže nas!Nosimo jedni druge i to je najvažnije.Ovdje smo si sestre i braća, nismo sudije, nismo sveci.Nas posvećuje Isus, i to je naše najveće blago.
Hvala ti na otvorenosti, bar znam da nisam sama. I ja imam borbe i teškoće, ali ljudi, to je sastvani dio našeg sazrijevanja.Kako bi znali pomoći drugima ako nismo iskusili?
Zbilja, hvala Bogu da imamo ovaj neobičan forum obred

more_horiz
Dobro je da vidis svoj prolazak kroz tesku fazu u Tvojem zivotu, da si se obratio i vratio Bogu i ostao kod Boga , ostani kod Kristovih nogu, slusaj Njegov glas drzeci sve sto je zapovijedio, On ce i dalje nastavati u Tebi i Ti u Njemu.
Ti si sada novo stvorenje jer stojis na zaglavnom kamenu i pomazes drugima proci kroz teske faze zivota..Ali znajmo svi Isus ce skoro doci i brisati ce svaku suzu...Isus Te voli!

more_horiz
Isus nas voli! Upravo sad to snažno osjećam.
On zna da mi sami po sebi ne možemo ništa učiniti. Sve nam je dao, sve je učinio za nas da pred Bogom jesmo čisti.Kako me ispunjava radost nekakva sada.Imamo zajednicu jedan s drugim , tu je , s nama.

more_horiz
Hvala vam dragi ljudi, stvarno je lijepo znati da netko misli i prolazi kao ti u Kristu. Znam da sam sad tek kao dijete u duhovnom smislu i da prolazim tu fazu. Puno toga sam prošao i vidio da stvarno nema smisla odupirati se Božjem pozivu. Bog me stalno zvao nazad k sebi. Trenutno preispitujem sam sebe. Sad mi je jako teško, ali znam da će Bog izvesti sve na dobro. Bog vas blagoslovio.

more_horiz
Ono sto ocekuje od nas je da koristimo sve nebeske sile koje nam je dao za zivot i poboznost u borbi protiv zla , On nas poziva da obucemo sve oruzje Bozje i borimo se pod Kristovom zastavom za mnoge robove grijeha kako bi ih Isusova sila oslobodila .Vojnici-ucenici imaju pomocnike u iskusnijim ratnicima , oni ih nece ostaviti..jer cemo ostati u Njegovoj rijeci..Krist je nas vojskovodja - drzite se Njegove desnice!

more_horiz
Braco, nemoj se mučiti, Isus se upravo mučio za tvoj problem, i već je sve učinio.Nemoj se dopustiti samom sebi rušiti.Budi kao malo dijete, siguran u njega, on zna kako ti je i ne želi da se patiš, božji sin je patio umjesto tebe. Uzmi mir u sebe.Mir je tvoje nasljedstvo, baština. U ranama svojim on te iscjelio od tamne noći duše.Prihvati to.On je učinio da mirne savjesti hodaš u njemu.Nijedan problem,grijeh,teškoća nije veći od njegove ljubavi prema tebi.Volimo te, brate Joshua.Tvoja bol je i naša bol, i sada se to umanjuje i nestaje jer nisi sam.Budi jak.Sutra ćeš ti nas ohrabrivati, kad mi potonemo.

more_horiz
Josua,Josua, predaj svoj teret Kristu sada, nisi sam , pred Tobom je Isus i mi s Tobom .Predaj teret Kristu, zivot koji nam je dao je Njegov a mi smo duzni odrzati taj zivot silom Njegova kriza.

more_horiz
Ne smije nitko potonuti - Isus je na kormilu.Zagrli Bozju Rijec-Sveto pismo i odmori se ove noci, vidjeti ces Nebo otvoreno..Prije procitaj 23Psalam..
Vidis da Ti nece nista nedostajati..u divnoj nadi.

more_horiz
AMEN obred

Kao da i meni govoriš Abrahame Smile

more_horiz
Vidite li koliko nas ovdje ima jednih pored drugi sTobom
a oko nas Bozji andjeli okruzili nas i brane nas od zla i zlog.

more_horiz
Pozdravljam te Josua, divan si u svojoj iskrenosti, hvala ti. Zahvaljujem Isusu na tvome životu, na tvojoj darovitosti i dobroti koju ti je darovalo Nebo...

more_horiz
Dragi Josua,vidis kako je tebe dragi Bog nama dao,a nas tebi,vjerujem da je svatko od nas za tebe uputio molitvu Dragom Bogu,Vidi mi smo svi kraj tebe,Abraham,Noemi,Krizostom,Samaritanka i ja,vjerujem da ce netko sigurno jos doci a sa svima nama je nas najveci Krist koji nas ima na svom dlanu.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply