Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Novi Jeruzalem

power_settings_newLogin to reply
4 posters

descriptionNovi Jeruzalem - Page 2 EmptyRe: Novi Jeruzalem

more_horiz
Slusaj seretu nijedan, dobro si me nasmejao.

Justine, jesmo li zamisljali poradjanje na nebu.

Kakva bi to radost bila.

Ali Danilo me je bacio u nogdaun, sa ovim andjelima i andjelicama, dokazujuci da nece biti ni seksa ni braka ni zene ni coveka i nikoga,

nadam se dacemo bar nas trojica biti tamo.

more_horiz
Jedno obavestenje za Danijela.

Otiso Jevrejin u Mucenike.

more_horiz
Daniel je napisao/la:
joj znam to tumačenje ne slažem se s tim...piše ti u Mateju 24:

24:20 "I molite da bijeg vaš ne bude zimi ili subotom
24:21 jer tada će biti velika tjeskoba kakve ne bijaše od početka svijeta sve do sada, a neće je ni biti."
24:22 "I kad se ne bi skratili dani oni, nitko se ne bi spasio. No poradi izabranih skratit će se dani oni."

ova "velika tjeskoba" je "velika nevolja" iz koje je Prava Crkva sačuvana (pročitaj 7 crkava)

izabranici ti će se množiti, a nasljednici zemlje će biti Crkva koja će vladati zemljom sa Kristom...

inače to da će na zemlji biti 1000 Kraljevstvo treba biti jer treba ispuniti proročanstva Starog zavjeta o Mesiji koji uspostavlja Mir i Red NA ZEMLJI...

zbog tih proročanstava Židovi velikim djelom nisu ni prepoznali Isusa kao Mesiju...

mislim da se ti stihovi odnose na Isusovo prorocanstvo o Jeruzalemu i Hramu sto se ispunilo oko 70 godine kada su Rimljani totalno unistili Jeruzalem. Tadasnji krscani su poslusali Isusove rijeci i svi izasli iz Jeruzalema i spasili svoje zivote.

more_horiz
I andjeli nemaju spola, kao sto ni Bog nema.

A receno je da smo sada Bozja djeca, a sto cemo biti - to ce se tek očitovati. Smile

Tako da se ja sada uopce mnogo se ne zabrinjavam zenama, vec upirem misli ka nebesima ka Kralju. Very Happy

more_horiz
Ispravno, jer ono sto je gore nece promeniti nista, ako mi ne odemo tamo gde ce sve to biti pa kako god bilo.

more_horiz
Tamo ce biti On..... Very Happy U Slavi! cheers

more_horiz
dominik je napisao/la:

mislim da se ti stihovi odnose na Isusovo prorocanstvo o Jeruzalemu i Hramu sto se ispunilo oko 70 godine kada su Rimljani totalno unistili Jeruzalem. Tadasnji krscani su poslusali Isusove rijeci i svi izasli iz Jeruzalema i spasili svoje zivote.

imaš potpuno pravo, no ja mislim da se ti stihovi odnose i na posljednja vremena, kao mnogo stvari u Bibliji (primjerice Joel 3 itd.)

more_horiz
Niste me ubedili u to.

more_horiz
Ljudi, to što na Nebu možda neće biti prokreacije, ne znači da je za čovjeka danas najidealnije rješenje CELIBAT. Ne, nikako. Bog kad je stvarao OVAJ svijet rekao je PLODITE SE I MNOŽITE! To je Njegova volja za nas, Zemljane. Takvima nas je stvorio, imamo tu potrebu i to sve treba služiti Njemu na slavu.
E sad, ako netko ima specijalni dar za celibat - to je druga stvar...Ali takve osobe su fakat rijetke.

Dominiče, prijatelju stari, ako ti nisi jedan od tih "specijalaca" - tada ti preporučujem da se ipak, barem malo, počneš "zabrinjavati ženama"... Wink Smile

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply