Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Molim vas pomozite mi

power_settings_newLogin to reply
+8
Tomasso
vivi
mirjam
Daniel
No Nick
kainos
Spart
bolna
12 posters

descriptionMolim vas pomozite mi - Page 2 EmptyRe: Molim vas pomozite mi

more_horiz
Vec sam se pitao gde si.

more_horiz
učim , ja sam mali đak, moram zapeti, a ujedno sam i mama , te daj ovo, te daj ono, i na kraju, sve pobrkam lol!

more_horiz
Eh, draga 'bolna', welcome to the planet earth...Znas, moj nick je sasvim pogresan na ovom forumu, trebao je biti 'Bolan' i slicno...Smile Jer, kada dva puta razmislim, vidim da je zivot na ovoj zemlji pun patnji, frustracija, nevolja, suza, cega god...Ma i ne zivi mi se bre jer nemam razloga...Da, naravno, tako mogu razmisljati samo iz perspektive ljudskoga...Ali Bog ima drugaciji plan, sa svima nama. Nevolje nam se ne desavaju tek tako. U jedno budi sigurna: to sto imas iskusenja, muku, sta god, to je znak da je Bog obratio paznju na tebe, da si ti vredna u Njegovim ocima! Ne zelim da ti ovo bude nesto frazeoloski ili tek tako receno, ja zaista tako verujem. Jer, kao sto rece dal' fr. Asishki, ili je to bio Anselmo, totalno nebitno, ako Bog moze da dela preko mene-onda moze preko svakog. A ja kazem: ako je Bog mene spasio i izvukao, onda moze svakog.Kada si napisala da ti nista ne ide (tako sam ja to razumio) setio sam se sebe i kako je meni isto tako bilo u jednom momentu u zivotu...Kao da se sve urotilo protiv mene, ma katastrofa...Naravno, nije to tako potrajalo, jer Bog se brine za svaku nasu suzu, obraca paznju na svaki nas korak, i nece On dozvoliti da Njegovi stradaju...Sada?? Pa, ne svetaju mi ruze, i hvala Bogu na tome. Isto tako, hvala Mu sto imam nevolje i probleme, vise no ikada ranije. Ali, najvise Mu hvala sto znam kome se mogu poveriti, znam da me cuje, znam da mu je stalo do svih pojedinosti u mom zivotu, znam da me razume u potpunosti, a to mi nekako najvise znaci jer me niko nikad nije razumio...Prema tome, zivi zivot svesna da je Bogu stalo do tebe, da ima plan sa tobom i da ti zeli biti prijatelj. Kada kazem 'Prijatelj' onda to stvarno mislim. Opusti se, 'ajde malo uzivaj u Njegovoj ljubavi i milosti...Pa On te ljubi...!Eh, nisam ti ja za neke utehe, ali znam da te Bog voli, kada mene voli onda moze svakoga...Bog sa tobom, ne brini se nista, bice sve ok...Molicemo se 4you...Pozdrav svima...Voli vas vash No Nick...

more_horiz
evo, nađoh malo još vremena za forum, hoću vam reći da osobno poznajem malenu bolnu, i rekla sam joj za naš forum, za nas kao obitelj u Bogu, i da može da vam se ako hoće otvori i da će dobiti odgovore na pitanja od vas.

Mi se u međuvremenu molili i doživjeli veliki blagoslov.

e, sad, nema spavanja...ljudi, idemo slaviti Boga našega koji čini čuda kad se najmanje nadamo.

more_horiz
Tu sam, ujedno ovo je dobra vest.

Hvala Bogu za ovo vece ili noc.

Jako mi je drago bolna sto je Noemi s tobom, u dobrim si rukama.

Kao sto sam obecao, svim srcem molicu se za tebe, draga sestro.
Koliko vidim i ne samo ja.

more_horiz
No Nick je napisao/la:
Eh, draga 'bolna', welcome to the planet earth...Znas, moj nick je sasvim pogresan na ovom forumu, trebao je biti 'Bolan' i slicno...Smile Jer, kada dva puta razmislim, vidim da je zivot na ovoj zemlji pun patnji, frustracija, nevolja, suza, cega god...Ma i ne zivi mi se bre jer nemam razloga...Da, naravno, tako mogu razmisljati samo iz perspektive ljudskoga...Ali Bog ima drugaciji plan, sa svima nama. Nevolje nam se ne desavaju tek tako. U jedno budi sigurna: to sto imas iskusenja, muku, sta god, to je znak da je Bog obratio paznju na tebe, da si ti vredna u Njegovim ocima! Ne zelim da ti ovo bude nesto frazeoloski ili tek tako receno, ja zaista tako verujem. Jer, kao sto rece dal' fr. Asishki, ili je to bio Anselmo, totalno nebitno, ako Bog moze da dela preko mene-onda moze preko svakog. A ja kazem: ako je Bog mene spasio i izvukao, onda moze svakog.Kada si napisala da ti nista ne ide (tako sam ja to razumio) setio sam se sebe i kako je meni isto tako bilo u jednom momentu u zivotu...Kao da se sve urotilo protiv mene, ma katastrofa...Naravno, nije to tako potrajalo, jer Bog se brine za svaku nasu suzu, obraca paznju na svaki nas korak, i nece On dozvoliti da Njegovi stradaju...Sada?? Pa, ne svetaju mi ruze, i hvala Bogu na tome. Isto tako, hvala Mu sto imam nevolje i probleme, vise no ikada ranije. Ali, najvise Mu hvala sto znam kome se mogu poveriti, znam da me cuje, znam da mu je stalo do svih pojedinosti u mom zivotu, znam da me razume u potpunosti, a to mi nekako najvise znaci jer me niko nikad nije razumio...Prema tome, zivi zivot svesna da je Bogu stalo do tebe, da ima plan sa tobom i da ti zeli biti prijatelj. Kada kazem 'Prijatelj' onda to stvarno mislim. Opusti se, 'ajde malo uzivaj u Njegovoj ljubavi i milosti...Pa On te ljubi...!Eh, nisam ti ja za neke utehe, ali znam da te Bog voli, kada mene voli onda moze svakoga...Bog sa tobom, ne brini se nista, bice sve ok...Molicemo se 4you...Pozdrav svima...Voli vas vash No Nick...

Dobro receno.

more_horiz
Meni je također iznimno drago što si Bolna našla pravu prijateljicu i sestru Noemi jer znam koliko je divna osoba.Noemi je također prolazila razne teškoće u svom životu i zna kako je to.

more_horiz
Ma nema spavanja. maloprije sam se molila sa vašom Noemi. Spoznala sam je kao božju sluškinju i kao dobru prijateljicu. Plakale smo sad zajedno, čitala sam joj vaše poruke koje ste mi pisali, molile smo se Isusu kristu, ja vam opisati ne mogu koji je mir ušao u mene.

Osjećam da se nešto mijenja ali ne zna,m što.

more_horiz
Noemi je napisao/la:
evo, nađoh malo još vremena za forum, hoću vam reći da osobno poznajem malenu bolnu, i rekla sam joj za naš forum, za nas kao obitelj u Bogu, i da može da vam se ako hoće otvori i da će dobiti odgovore na pitanja od vas.

Mi se u međuvremenu molili i doživjeli veliki blagoslov.

e, sad, nema spavanja...ljudi, idemo slaviti Boga našega koji čini čuda kad se najmanje nadamo.

Amen.Slava Bogu! Molim vas pomozite mi - Page 2 Amen-n10

more_horiz
Hvala Bogu.

more_horiz
Ma i mene ste rasplakale.

Nego, da odemo nesto da popijemo malo. Ma salim se samo, da ne bi primetile kako smrcam.

Muski ne placu, zar ne?

more_horiz
Smile Naravno. Oni liju suze. Oni nikada ne placu. To je razlika. Smile

more_horiz
Jes!

more_horiz
Znam pastora koji skoro na svakoj propovijedi plače pod djelovanjem Duha Svetog i to nije ništa sramotno.

more_horiz
Pa nije, ali ne treba ni preterivat...Smile Muskarci smo...Smile

more_horiz
Ma dobro nisam mislio da je to plakanje doslovno ili jecanje,nego to je jednostavno djelovanje Duha Svetog dok propovijeda.
Hvala Bogu za to ya

more_horiz
ok ok....to stari

more_horiz
i ja ću se moliti za bolnu...

ali evo ti nešto što te može utješiti u tim nevoljama koje sada prolaziš...

postoje 4 VRSTE Nevolja koje se u Bibliji označavaju dosta često kao OLUJA, znači 4 vrste Oluje u kršćanskom životu i to Bog dopušta za kršćane kao:

1. Oluja Ispravljanja

Znamo priču o Joni koji nije se htio pokoriti Božjoj Volji, pa je Bog poslao oluju da ga ispravi da ne griješi više...

2. Oluja Usavršavanja

Kada se digla oluja na Galilejskom jezeru među učenicima je nastala panika...a zašto? radi usavršavanje VJERE učenika i njihovog pouzdanja u Boga...sve je to bilo radi budućnosti u kojoj su se učenici progonili...to im je bio jaki znak pouzdanja u Boga da može SVE i da imaju JAKU vjeru u Njega

3. Oluja Zaštite

Ovo je Potop i Noin ulazak u Arku prije toga...Zato će i Isus doći prije VELIKE NEVOLJE na Oblaku pokupiti kršćane sa zemlje da ih zaštiti od Božjeg Gnjeva koji će se proliti na zemlju

4. Oluja Usmjerenja

u Djelima 27 Pavao doživljava jednu veliku oluju iz kojeg su se jedva izvukli živi, no sve je to bilo radi toga da Bog usmjeri Pavla tamo gdje ON ŽELI DA BUDE, a to je otok Malta

tvoje oluje ne znam sigurno za što su, to ti trebaš razgovarati s Bogom i pitati Ga zbog čega On dozvoljava to...

moje mišljenje je radi usmjerenja i usavršavanja...ali to je samo moje mišljenje...

evo nadam se da ti je i ovo pomoglo...i zapamti da iz svih tih navedenih oluja NIJEDNOM OD NJIH nije pala vlas sa glave, već su svi ostali pošteđeni Božjom Milošću...

God bless

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply