Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Odlazak u crkvu

power_settings_newLogin to reply
+4
dominik
Blue
Spart
kainos
8 posters

descriptionOdlazak u crkvu - Page 2 EmptyRe: Odlazak u crkvu

more_horiz
Laughing Ja sam više puta u crkvi u jednom tjednu i to mi stvara zadovoljstvo. Ljepo mi je i nije mi dosadno uvjek se nešto interesantno događa Razz

more_horiz
Koliko vam znači druženje sa ostalim kršćanima u crkvi pa i van nje za vaš duhovni rast?Možda je ovo tema za drugi topic ali da ne otvaram sad,s obzirom da je ovo tema o odlasku u crkvu.

more_horiz
Posecujem crkvu svaki tjedan i puno mi znaci druziti se sa krscanima u crkvi, koji isto zele jos vise nauciti o Bogu i usavrsivati svoj duhovin rast sa Bogom.

more_horiz
Ivan 3 : 16; sunny

more_horiz
Svake nedelje idem na misu. Moram priznati da nakon zavrsetka osnovne skole, pa sve do prije par godina sam u crkvu otisla dva-tri puta godisnje. I onda me je netko promjenio, jednostavno sam jedne nedelje ponovo krenula; jedno vrijeme sam dosta isla i preko tjedna.

more_horiz
Žerava kad ispadne iz ognja polako tinja gubi svoju jačinu žara i kako vrijeme prolazi ona postaje beskoristan komadić pougljenisanog drveta, tako je i s kršćaninom koji ne odlazi redovno u crkvu i koji traži načine i kompromis za kršćanski život, osnova kršćanskog života je zajednica s Bogom i jednih s drugima .

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply