Da li posjećujete crkvu svaki tjedan, i koliko vam znači odlazak u crkvu?
Zadnja promjena: ; ned 03 pro 2006, 23:34; ukupno mijenjano 1 put.
Zadnja promjena: ; ned 03 pro 2006, 23:34; ukupno mijenjano 1 put.
Dina je napisao/la:<a href="http://hotbar.com/scripts/utils/banner.asp?InstallDURL=des:en/emoticons1&requestor=shn233" target="_blank" class="postlink">
2. Tko zna kako svećenici zapravo žive i razmišljaju.. Oni meni svi
više manje izgledaju poput okrečenih grobova. Propovijedaju, drže mise,
kao nešto što zapravo moraju i tek toliko da se toga riješe. Djeluju mi
tako beživotno i prazno kao da zapravo ni ne poznaju Boga... A očito da
Ga i ne poznaju. Svaka čast iznimkama.
3. Naravno da nećeš reći na sve amen, i naravno da ćeš prije razmisliti
i provjeriti da li se ono što oni govore slaže sa Biblijom. A sad kako
oni razmišljaju u pogledu toga ne znam. Kažem opet, sve mi to izgleda
kao čista farsa... Odradi posao i idi dalje svojim putem...
newmember je napisao/la:</BLOCKQUOTE>Čovjeka ne čini svetim samo sjedenje u crkvi,ali isto tako vjernik kao jedinka teško odolijeva svim kušnjama,što ne znači da nije moguće,a s druge strane sve ovisi o tome koliko crkva (kao zajednica) čini i napreduje duhovno.Crkva kao Crkva,nije samo ljudski proizvedena tvorevina nego svi istinski sljedbenici Krista;)
Snježana je napisao/la:</BLOCKQUOTE>Ja povremeno odem u crkvu. Ranije sam išla češće, no dosadilo mi jedno te isto. Više pažnje se obraća na formu nego da nešto više naučim o Bogu. Pročitam nekad nešto iz svetog pisma, al mi baš nije najjasnije, a u crkvi nemaš jednostavno koga da pitaš. Samo se gleda da se posao odradi, a briga koga što netko osjeća ili da nekog nešto više zanima.
A i nemam puno vremena za sjedenje tamo u crkvi. Da idem reda radi u crkvu, to mi se ne da. Možda postoji neka crkva gdje se ljudima posvećuje pažnja, tko zna?
|
|