Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Odlazak u crkvu

power_settings_newLogin to reply
+4
dominik
Blue
Spart
kainos
8 posters

descriptionOdlazak u crkvu EmptyOdlazak u crkvu

more_horiz
Da li posjećujete crkvu svaki tjedan, i koliko vam znači odlazak u crkvu?

Zadnja promjena: ; ned 03 pro 2006, 23:34; ukupno mijenjano 1 put.

descriptionOdlazak u crkvu EmptyRe: Odlazak u crkvu

more_horiz
Ja idem svaki tjedan u crkvu, i ne mogu zamisliti da ostnem doma, jedino ako sam bolestan ili je u pitanju viša silaOdlazak u crkvu Pop1

more_horiz
Na moju žalost jako dugo nisam bio u crkvi ali potrudit ću se da to uskoro promjenim.Nemam opravdanja za to jer uvijek se nadje vremena ako to želiš.Exclamation Wink

more_horiz
Sto znaci posjecivati crkvu za razliku od biti crkva???

more_horiz
Odlazak u crkvu 020106NA1_prv

1.Da li covijeka cini svetim sjedjenje u crkvi ili njegov odnos s Bogom????
2.Da li svecenici smatraju malo sebe odgovornim sto je sve vise vjernistva vani??
3.Da li svecenici vode racuna o tome da je u crkvi danas drugacija socijalana struktura-i da ja necu na sve reci, da oce Amen ,nego cu prije toga razmisliti??

Odlazak u crkvu P

more_horiz
Čovjeka ne čini svetim samo sjedenje u crkvi,ali isto tako vjernik kao jedinka teško odolijeva svim kušnjama,što ne znači da nije moguće,a s druge strane sve ovisi o tome koliko crkva (kao zajednica) čini i napreduje duhovno.Crkva kao Crkva,nije samo ljudski proizvedena tvorevina nego svi istinski sljedbenici Krista;)

Zadnja promjena: ; pon 04 pro 2006, 17:00; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Dina je napisao/la:
<a href="http://hotbar.com/scripts/utils/banner.asp?InstallDURL=des:en/emoticons1&requestor=shn233" target="_blank" class="postlink">Very Happy

2. Tko zna kako svećenici zapravo žive i razmišljaju.. Oni meni svi
više manje izgledaju poput okrečenih grobova. Propovijedaju, drže mise,
kao nešto što zapravo moraju i tek toliko da se toga riješe. Djeluju mi
tako beživotno i prazno kao da zapravo ni ne poznaju Boga... A očito da
Ga i ne poznaju. Svaka čast iznimkama.

3. Naravno da nećeš reći na sve amen, i naravno da ćeš prije razmisliti
i provjeriti da li se ono što oni govore slaže sa Biblijom. A sad kako
oni razmišljaju u pogledu toga ne znam. Kažem opet, sve mi to izgleda
kao čista farsa... Odradi posao i idi dalje svojim putem... Crying or Very sad

Odlazak u crkvu P

more_horiz
Evil or Very Mad ima tu nesto,ali ljudi sjede u crkvi,zao mi je zasto su licemjerni ,i onda kad se pozivaju na ime Bozje,spremni su meni ili nekom kraj mene s Bozjom rjecju lomacu narihtati a sebi jos vise ,krupnije grjehe oprostiti,meni izmisliti tj.pripisati svoj vjecni grijeh,i pitam se koje su dimenzije takvih crkvenih vodja,dokle mogu ici,zar neznaju da ce doci dan kad ce svako djelo na vidjelo a ono sto je za mene najvaznije da Dragi Bog vidi sve ,nema slucajnosti i relativnosti.

<BLOCKQUOTE>
newmember je napisao/la:
Čovjeka ne čini svetim samo sjedenje u crkvi,ali isto tako vjernik kao jedinka teško odolijeva svim kušnjama,što ne znači da nije moguće,a s druge strane sve ovisi o tome koliko crkva (kao zajednica) čini i napreduje duhovno.Crkva kao Crkva,nije samo ljudski proizvedena tvorevina nego svi istinski sljedbenici Krista;)
</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Ja povremeno odem u crkvu. Ranije sam išla češće, no dosadilo mi jedno te isto. Više pažnje se obraća na formu nego da nešto više naučim o Bogu. Pročitam nekad nešto iz svetog pisma, al mi baš nije najjasnije, a u crkvi nemaš jednostavno koga da pitaš. Samo se gleda da se posao odradi, a briga koga što netko osjeća ili da nekog nešto više zanima.
A i nemam puno vremena za sjedenje tamo u crkvi. Da idem reda radi u crkvu, to mi se ne da. Možda postoji neka crkva gdje se ljudima posvećuje pažnja, tko zna? Question

more_horiz
sunny

Snjezana me ohrabrila,za ovakvu izjavi idemo napraviti forumsku crkvu,i onako nas samotnjake pokupiti i povezati.

<BLOCKQUOTE>
Snježana je napisao/la:
Ja povremeno odem u crkvu. Ranije sam išla češće, no dosadilo mi jedno te isto. Više pažnje se obraća na formu nego da nešto više naučim o Bogu. Pročitam nekad nešto iz svetog pisma, al mi baš nije najjasnije, a u crkvi nemaš jednostavno koga da pitaš. Samo se gleda da se posao odradi, a briga koga što netko osjeća ili da nekog nešto više zanima.
A i nemam puno vremena za sjedenje tamo u crkvi. Da idem reda radi u crkvu, to mi se ne da. Možda postoji neka crkva gdje se ljudima posvećuje pažnja, tko zna? Question
</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Može, ja sam ZA study

Pročitala sam da gdje je dvoje-troje, tamo je i Krist. Onda to valjda vrijedi i za nas.
Trebalo bi nam neko mjesto na forumu, virtualna crkva i da svaki od nas dan za danom nam nešto poruči za našu dušu i da mi pitamo i ispovijedimo se. Budemo i svećenici,pastori i vjernici , i izmjenjujemo se redom. Po abecedi ili kako,ne znam, smisli nešto. obred

Al ne predugačko, da možemo razmišljati o tome.

more_horiz
Odlazak u crkvu P

<BLOCKQUOTE>
Volim navoditi stihove iz Pisma jer samo tako znam zasigurno što je istina.Evo jos jedan koji pronadjoh;Iv.4:24, "Bog je Duh,i koji mu se klanjaju,moraju mu se klanjati u duhu i istini."
To nam upravo govori da ne mozemo niti jednu gradjevinu predstavljati kao idealnu "crkvu" Crkva su svi oni koji iskreno sa srcem slijede Krista.
Odlazak u crkvu Religions024_prv </BLOCKQUOTE>

more_horiz
Molimo se se skupa,tehnicki je moguce.Postoji na njemackom jedna knjiga koja se zove Andchtbuch a mislim da bi to bilo na hrvatskom jutarnji stih ili dnevni stih.Veselim se ovom novozavjetnom principu svecenstva svih vjernika,gdje vladaju sveze Svetoga Duha medju vjernicima.

more_horiz
nastojim biti na misama preko tjedna. primjećujem da mi to profinjuje dušu, da sam tada s ljudima "mekša", ili kvalitetnija kako mi kaže kolegica s posla.
Nije mi važno tko sjedi u crkvi, tko propovijeda..jer, kad bih na to gledala brzo bih pobjegla. meni je bitan moj odnos s Bogom i poslušnost. On traži da dođemo na Euharistiju na Božji dan, jedino to traži, drugo je sve dao. Mi možemo u slobodi, odlučiti što ćemo sa sobom.Surprised
tako razmišljam i po tome se vodim. ovo ostalo, kao pobožnosti, čitanje NZ, osobna molitva, sve je samo dopuna onom glavnom a to je misa. Razumijem ljude kojima je teško biti u crkvi.

more_horiz
EVO GA, Dominik, našla sam jedan dio, ovdje piše malo o tome kako smo došli na ideju.

more_horiz
Bojim se da vasa virtualna crkva nece funkcionirati i pridonjeti vasem duhovnom rastu. Sad

more_horiz
Odlazak u crkvu inače gdje prebivaš, tko ovdje govori o virtualnoj crkvi, a propovijedi iz virtualne crkve i ohrabre ponekad, čitaj komentare...

more_horiz
joshua-imaš na toj stranici i slici kad pritisneš Virus! Kad god sam to učinio izašo je antivirus u zaštitu!
Šta je to i kakva je to adresa?

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply