Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Molitva za neprijatelje

power_settings_newLogin to reply
+2
Spart
maxadsl
6 posters

descriptionMolitva za neprijatelje - Page 2 EmptyRe: Molitva za neprijatelje

more_horiz
Ima jedna djevojka u mome razredu, stalno mi visi za petama. Ne znam, možda joj se sviđam,ali zaista mi ne dozvoljava da dišem. Doslovno pazi na svaku moju riječ, postupak rtmf . I sad, razmišljam ja malo Rolling Eyes i pročitam Dina tvoj post: "...nose svjecu svuda za drugima,i kaze jedan duhovni pisac,kad bi to vrijeme,koje trose pazeci da drugi ne pogjresili,posvetili sebi bili bi vec na nebu...". Ja vjerujem da bi ta djevojka već bila na nebu odavno, zaista queen .

U svemu tome najzanimljivije je to što ona sama ne vidi svoje pogreške koje vjerujte mi, postoje .Ipak, ne mislim da to radi s namjerom da mi učini nešto nažao, pogotovo ju ne smatram neprijateljem, ali ne znam kako da joj dam doznanja da ne želim da mi bude duhovni guru...brblja

more_horiz
Molitva za neprijatelje - Page 2 P

<BLOCKQUOTE>
Nikola je napisao/la:
Ima jedna djevojka u mome razredu, stalno mi visi za petama. Ne znam, možda joj se sviđam,ali zaista mi ne dozvoljava da dišem. Doslovno pazi na svaku moju riječ, postupak rtmf . I sad, razmišljam ja malo Rolling Eyes i pročitam Dina tvoj post: "...nose svjecu svuda za drugima,i kaze jedan duhovni pisac,kad bi to vrijeme,koje trose pazeci da drugi ne pogjresili,posvetili sebi bili bi vec na nebu...". Ja vjerujem da bi ta djevojka već bila na nebu odavno, zaista queen .

U svemu tome najzanimljivije je to što ona sama ne vidi svoje pogreške koje vjerujte mi, postoje .Ipak, ne mislim da to radi s namjerom da mi učini nešto nažao, pogotovo ju ne smatram neprijateljem, ali ne znam kako da joj dam doznanja da ne želim da mi bude duhovni guru...brblja
Ma,Nikola ,problem je ako su ti godine na niku tocne,sto curice u toj dobi prije sazriju,i vole se brinuti o deckima,budi prijatelj sa njom,i to je sve,iako te nervira,pokusaj joj biti prijatelj,Molitva za neprijatelje - Page 2 Flowers_Daisies_in_love_prv</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Nikola mozes joj ti to reci, ali naravno u lepom tonu Smile

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply