Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Molitva za probuđenje

power_settings_newLogin to reply
+2
dominik
ziger
6 posters

descriptionMolitva za probuđenje EmptyMolitva za probuđenje

more_horiz
Draga braćo i sestre,
pridružite se na molitvu za Probuđenje svakim danom u 22h.
Neka svatko moli za svoj grad, kraj, državu.
Bog vas blagoslovio

descriptionMolitva za probuđenje EmptyRe: Molitva za probuđenje

more_horiz
Ja sam prvi, ziger posle tebe.

more_horiz
hm...ima li gdje topic o probudjenju?

more_horiz
ne znam. ako nema, otvori. Very Happy

more_horiz
mogli bismo i ovdje?

more_horiz
Pa krenimo.

more_horiz
Važi Arrow

more_horiz
Sto vi podrazumijevate pod probudjenjem i cemu ono sluzi i koji se uvjeti moraju ispuniti da bi se ono dogodilo?

I da li je tko citao knjigu Charlesa Finneya, "Lekcije o probudjenju"?

more_horiz
Nisam citao tu knjigu, ali znam ono sto se desava u meni. Znam moju veliku potrebu. Ono vise, vise i jos vise, to je disanje i govor moje duse.

Zelim da dostignem meru rasta Isusa Hrista. I spreman sam slusati sta drugi kazu a i sam da iznesem svoju potrebu. Mozda tako pomognem drugima u razmenjivanju iskustva, kao i podsticaja na probudjenje.

O kada bih imao taj fond reci da vam opisem sta mi sada dusa uzdahom iskazuje, i gde seze. Kako mi je samo potrebno osvezenje od Duha Gospodnjeg.

Ima li jos gladnih i zednih, kao sto sam ja na ovom forumu da mi se pridruze u vapaju ka probudjenju, mom ali i drugih oko nas.

more_horiz
hm..nisi odgovorio ni na jedno od mojih pitanja. znas li uopce za sto molis? i da se to dogodi bi li bio sposoban ti, a i svi mi to dovrsiti?

more_horiz
Prije svega,jako bitna je ustrajnost u molitvi,strpljivost i podložnost Božjoj volji jer Bog je taj koji će po svojoj volji nas uslišati ako molimo u skladu s njom.

more_horiz
Zanimljivo nitko nema nista za reci o probudjenju. A moli se za to...jako cudno.

procitajte si knjigu Charlesa Finneya - Lekcije o probudjenju, Finney je osoba preko koje je Bog nacinio jedno od najvecih probudjenja u svijetu. Ali mi naravno nista o tome ne znamo. Ali zato svi znamo sto je bilo u 19:30 na HTV1.

Takodjer je dobar i site:
http://www.fireonthealtar.com
ako znate engleski...

more_horiz
hvala na odazivu i hvala vam što se pridružujete na molitvu.
Bog vas blagoslovio!
Oprostite isto što kasnim sa konkretnim materijalom, evo našao sam nešto bitno:
http//www.dynamis.t-com.hr/probudjenje.html
Članak je super za pročitati, a plus imate gore i link!
MIR VAM!

more_horiz
EVO JOŠ JEDAN KORISTAN LINK:
http://www.tuttoecompiuto.com/index_file/Page3284.htm

more_horiz
Molim se za licno, svakodnevno probudjenje. Za probudjenje moje porodice, svih ucesnika na ovom forumu. Za vaskoliki Bozji narod na ovom svetu, ma koje vere bio.

Ali se najvise borim za sebe i svoje duhovno obnovljenje i probudjenje. Moram biti medju najmanjima u carstvu Bozjem.

more_horiz
[quote="Jevrejin"]Molim se za licno, svakodnevno probudjenje. Za probudjenje moje porodice, svih ucesnika na ovom forumu. Za vaskoliki Bozji narod na ovom svetu, ma koje vere bio.

Brate,
Isus Krist spašava i daje snagu- sam je On život. Nikakva djela nas neće spasiti, spašava On.
Ma koje vjere? Ako si mislio, nije bitna konfesija već da ima Krista, da je primio Ga u svoj život- slažem se tada.
Vjeruj i predaj sve Kristu Isusu u svom životu- i sebe i sve drugo.amen

more_horiz
Neki kazu razliciti su putevi koji vode k Bogu. Ja se s tim ne bih slozio.

Ustvari istina je da razni nacini dolazenja preko Isusa k Bogu vode u zivot.

Tu je samo Jedan koji ima istinu. ISUS HRISTOS! Ali On ima svoju Crkvu. Medjutim, u njoj ce se naci svi oni koji svim srcem sluze Njemu i potcinjavaju Mu se kao svom Gospodaru.

Verujem da postoji jedna Crkva, koja je Njemu najbliza, s kojom On upravlja. Naravno ujedno siguran sam ( svako treba da bude ubedjen za sebe ) da je to moja.

Ali, samo ON daje spasenje!

Zato se molim za sve, hriscane na ovom svetu. Jer su svi zajedno Hristove ovce, koje ce jednog dana biti jedno stado i jedan Pastir.

Ujedno verujem da ce nase molitve za probudjenje dovesti Hristov narod do jedne i prave ISTINE.

more_horiz
Jevrejine, misliš li da Krist gleda oznake ili srce? mislim ja ti mogu reći i znam i potpuno sam uvjeren da PRAVA Kristova Crkva nema oznake i nema jednu svoju organiziranu Crkvu...ostalo su demonsko-čovječje zablude

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply