No Nick je napisao/la:Divan topic. "Susi se trava i cvet njen opada, a Rec Boga nasega ostaje zauvek..."
Nemas pojma koliko meni znaci upravo Rec i otkrivenje koje dobijam kroz tu Rec. Naravno, ona za mene nije samo pisani materijal i slova koja tamo nalazim, nego je ona ziva Rec, jer otkriva se Hristos kroz/u njoj. Fantasticno. Zato i imam potpis taj koji imam.
Inace, kazes:
Stoga covjek sam Rijec ne moze upoznati niti znati njene dubine
Amen, u potpunosti se slazem! Otkrivenje nedvosmisleno i nikako drugacije pripada jedino Bogu! Zapazi text:
U ono vrijeme reče Isus: "Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, to si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. 26 Da, Oče, tako se tebi svidjelo. 27 Sve je meni predao Otac moj i nitko ne pozna Sina doli Otac niti tko pozna Oca doli Sin i onaj kome Sin hoće objaviti.
"objavio" je grkca rec koja u izvornom textu znaci 'otkrio', od 'apokalypto'! Bog je taj koji otkriva onome kome to zeli, a iskustvo pokazuje da su to ponizni i jednostavni ljudi, jer ovi drugi ne mogu cuti Njegov glas! Nauka, ucenje, pamet i mudrost-sve to moze pomoci, ali bez Bozjeg otkrivenja=nista. Ja sam kao riba na suhom bez toga!
Soli Deo Gloria!
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
BTW. sto znaci potpis?