Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Moja Crkva

power_settings_newLogin to reply
2 posters

descriptionMoja Crkva EmptyMoja Crkva

more_horiz
I ja imam moju crkvu.
Moja Crkva je predivna. Nema prozora, zidova, poda, plafona. Cijela je u svjetlosti. Tu se svjetlost može opipati, udisati i može se u njoj lebdjeti.

U mojoj Crkvi su neprekidno predivni zvuci. Zvuci koji veličaju i slave Gospoda. Kad se uđe u moju Crkvu, doživi se jedinstvo i bliskost, zajedništvo sa Gospodom. Tu prestaje svaka granica, nestaje se u Njemu i sve bude jedno.

Moja Crkva ima samo jednu dogmu i jednu doktrinu. Od te dogme i doktrine se raste u spoznaji Gospoda, više i više i više...

Ima bezbroj članova i svi su jedno u duhu i slavljenju. I svi znaju kako primiti Jahvin blagoslov ali to je tajna i neću nikom da kažem.
---------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------

Moja Crkva ima jednog papu i jednog kardinala Dinka. Dinko vedri i oblači.

descriptionMoja Crkva EmptyRe: Moja Crkva

more_horiz
Nekako sumnjam da imate toliko puno članova.
Very Happy

more_horiz
De, dobro je ... Very Happy
ne kvari mi zadovoljstvo, ...alien

more_horiz
Pa moramo istinu pričati.
Što se prije probudiš krenut ćeš pravim putem.obred obred

more_horiz
Neću da se probudim Very Happy Bolji mi je moj slatki san u stvarnom duhovnom, nego java u relativnom svijetu u kojem je sve propadljivo i lažno.

neću, baš neću... lol!

more_horiz
Obrati se i vjeruj Evanđelju obred

more_horiz
Kojem? affraid Ima ih kolko hoćeš! A i ovo koje čitam, ljudi tumače drugačije.

zato sam i osnovala moju Crkvu u kojoj je isključeno svako lažno evanđelje i krivo tumačenje postojećeg. U mojoj Crkvi nema prevare jer je gazda Bog a ne čovjek.

Da vidiš kako je divno ukrašena Crkva Isusovim riječima, njegovim dahom i prisustvom. sunny

more_horiz
Čini mi se da si i ti jedini član.
mani se iluzija i živi stvarni život.
Prema tome..

more_horiz
Prema kome? Very Happy

Jedino što hoću to je da sam ispunjena ljubavlju i da širim tu ljubav i prenosim na druge ljude, da pokažem da je Bog živ, da može iscijeliti svakog čovjeka od štete koju nanosi grijeh i prljavština uma.

Grijeh je otrov koji truje. Modificira svijest čovjeka te čovjek ne može da spozna istinu božju. Treba reći što je istina.

Kad si probuđen u Bogu, tada imaš duboke vrijednosti kraljevstva Božjega. No, takve koji su probuđeni: ( ustani ti koji spavaš!) drugi opet ne razumiju i kažu im da žive u iluziji. Zato sam osnovala moju Crkvu u kojoj je stvarnost prisutnosti božje. Spavač ne može dotaći Gospoda i ne može žvjeti kroz Njega.

Zato smo ugradili na Crkvu zvončiće i trube koje non stop pozivaju ljude: probudi se, probudi se....predaj se Kristu, pokaj se i obrati se....

more_horiz
Noemi je napisao/la:

probudi se, probudi se...

Vidio sam danas vije bakice koje su držale časopise pod tim nazivom.
Jesi koja od njih ti?lol!

more_horiz
nisam, jel ti ličim na bakicu Evil or Very Mad

more_horiz
Pa vedra si duha kao i one.Very Happy

more_horiz
umirem od smijeha umirem od smijeha umirem od smijeha

a ti, mora da si ko neki čiča bez zuba , s cvikerima na nosu i tražiš okolo: ma di su mi očale, i stalno nešto brondaš..

(.no, meni si ti ipak fini dečko, ja volim da se s tobom dijalogiziram, molim lijepo...eno ti palačinjke) smjeh

more_horiz
Ne mogu na dijeti sam.Very Happy ne uvedi me u napast.

more_horiz
Blagoslov Tvoj Oče neka nas danas ponese kroz ovaj dan
da sa tvojim imenom u srcu i na usnama pođemo i gdje god da jesmo neka nas ljubav tvoja prati
i da svaki koga sretnemo bude dotaknut tvojim svjetlom i nađe mir, utjehu i radost pri spomenu tvog Imena

....slavim tebe Jahve
svim srcem svojim....
moja duša u tebi se raduje...
...haleluja...

Tvoja milost kao rijeka neka se izlije na svako ljudsko srce i donese novi um, novo srce i Kristov mir....
-------------------------------------------------------
Pozdrav Crkve Kristove Radosti

more_horiz
Crkva Kristove radosti

Mislim da to najljepše ime. Radovati se u onome što nam Krist omogućio, postati sin i kćer Božja. Biti opravdan i imati osigurano mjesto u carstvu ljubavi Očeve, da li ima veće sreće i blaženstva ?

more_horiz
U mojoj crkvi nema razlike među ljudima.

more_horiz
Nisam sigurna u potpunosti što bi to trebalo značiti moja crkva, dali crkva u koju odlazim, crkva kao zgrada ili živa crkva moja braća i sestre u ISUSU, mislim da savršene crkve na zemlji nema kao što nema ni savršenih vjernika, svi se mi borimo s manjim i većim grijesima, svi mi pokleknemo pod ovim ili onom izazovom ali ono što je važno svi smo mi udi jednog tjela a glava mu je sam Isus Krist. I koliko god moja crkva bila nesavršena i dok god se bude borila sa izazovima znači da ima povezanost sa glavom a to je Krist Spasitelj svijeta.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply