Mirena,trudim se napisati ovo,a da ne ispadnem krivo shvaćen.Ti si dobra osoba i vjerujem pravedna.Ne dozvoli da zbog bilo čijih tvrdnji,bude poljuljana tvoja vjera u Krista.On nas je skupo platio,svojom žrtvom na križu.
Joshua je napisao/la:Mirena,trudim se napisati ovo,a da ne ispadnem krivo shvaćen.Ti si dobra osoba i vjerujem pravedna.Ne dozvoli da zbog bilo čijih tvrdnji,bude poljuljana tvoja vjera u Krista.On nas je skupo platio,svojom žrtvom na križu.
braslav je napisao/la:Joshua je napisao/la:Mirena,trudim se napisati ovo,a da ne ispadnem krivo shvaćen.Ti si dobra osoba i vjerujem pravedna.Ne dozvoli da zbog bilo čijih tvrdnji,bude poljuljana tvoja vjera u Krista.On nas je skupo platio,svojom žrtvom na križu.
Nije njoj poljuljana vjera u Krista nego u ljude na ovom forumu.
Mirena je napisao/la:Meni nikada nece biti poljuljana vjera u Isusa! Braslav je u pravu!
Dina je napisao/la:
<BLOCKQUOTE>Mirena je napisao/la:Meni nikada nece biti poljuljana vjera u Isusa! Braslav je u pravu!
Draga Mirena ,draga mi je ova tvoja izjava da tvoja vjera nece biti poljuljana u Krista,ali moramo biti tolerantni,dopustiti drugima da izgradjuju svoju vjeru,upoznaju jedni druge,Kako mozemo ljubiti Krista a jedni druge ne trpjeti ,to nije njegova nauka,ostani Mirena sa nama,ti si draga osoba,imajmo Kristov mir i radost,i nece bit problema,a ako ja tebi silom naguravam sto ti neces,pa sklonit cu se, uzdrzat cu se,ovako mi lici svi krscani ne znas u teoriji tko je pametniji od koga,a u praksi ajmeeee??Mirenice ostani sa nama i Mir i ljubav u Kristu gradi.</BLOCKQUOTE>
Mirena je napisao/la:A kako da ostanem kada drugi napadaju moju katolicku vjeru, napadaju Mariju, svetog Oca, majku Terezu, svetog Franjo; napadaju ono do cega mi je stalo.
Da li sam i ja antikrist ako po krstenju nosim ime svetog Josipa?
braslav je napisao/la:Sa tog linka imas da je Bill Gates veci svatac od Majke Terezije. Toliko od mene.
Izrail je napisao/la:Kad čitaam ovaj zadnji post od malog princa stvarno sam žalostan da ljudi imaju potrebu napadati dobre primjere požrtvovanosti za drugoga.
Mirena je napisao/la:A kako da ostanem kada drugi napadaju moju katolicku vjeru, napadaju Mariju, svetog Oca, majku Terezu, svetog Franjo; napadaju ono do cega mi je stalo.
Da li sam i ja antikrist ako po krstenju nosim ime svetog Josipa?
|
|