Adnan je napisao/la: U ime Allaha Milostivog Samilosnog
Draga Stefani ja te pozivam u jedinu ispravnu vjeru ka jedinom istinskom Gospodaru da se spasis vjecne vatre jer ako umres kao krscanka nikad neces uspijeti i nikad iz vatre neces izaci zato iskoristi vrijeme dok te jos nije smrt zadesila a sta znas mozda je ona vec jako blizu!!Zato reci:Svjedocim da nema drugog Boga osim Allaha i Muhammed je Njegov Poslanik!!
Dragi Adnane, drago mi je za tvoju zabrinutost gde ću provesti večnost.
Moj Bog je Jehova i Njegovo Ime je Gospod Isus Hrist.
Moj Bog je moj Spasitelj.
I svedočim da nema drugog Boga sem Njega.
I dragi Adnane previše sam videla šta moj Bog može i radi, i previše svedoka sam upoznala koji mogu svedočiti da je on ŽIVI BOG KOJI ODGOVARA NA MOLITVE.
I Adnane ako tvoj Bog može produžiti nogu za 3 cm kao što je uradio mojoj sestri Rajki dok se moja sestra Dragana molila.
Ako tvoj Bog može isceliti carcinom kao što je iscelio moga devera taštu kada je morala da si ubada morfijum svakodnevno u stomak i kada su lekari digli ruke od nje. Ona dan danas živi zahvaljujući odgovorenoj molitvi U TOM DRAGOM IMENU ISUS.
Ako tvoj Bog može spasiti od smrti od ujeda otrovne zmije kada je najbliža bolnica stotinama kilometara od mesta gde se brat Welch Evans nalazio. Kada mu se paralizovala noga i kada je drugi brat molio da je Njegova Reč rekla da ako ih i zmija ujede neće im naškoditi, bol je nestao u toku molitve i do svoje smrti nije imao nikakvih posledica dok mu je rodjeni brat od ujeda te iste zmije ležao 3 meseca u bolnici primajući serume (bio nevernik).
Ako tvoj Bog može isceliti od napada gušenja kao što je to uradio u Imenu Isusa Hrista kada je moj sin imao napade.
Ako tvoj Bog može vratiti vid slepcu koji je oslepeo obožavajući sunce kao što je moj Bog uradio na jednoj evangelizacijonoj službi u Indiji kada je evangelista izazvao 17 predstavnika različitih religija da zamole svoga Boga da mu vrati vid. O, to je tada bila najtiša grupa ljudi. Ali kada se evandjelista pomolio u Imenu Isusa Hrista i Bog je vratio vid tom čoveku hiljade ljudi su postali hrišćani i priznali Gospoda Isusa Hrista kao svog Spasitelja.
Ako tvoj Bog može učiniti da ti ne naškodi sona kiselina kao što nije naškodila djakonu iz moje crkve, mom dragom bratu Janku kada su kolege ostavile u kolima flašu od vode sa kiselinom koju je slučajno popio. Bez medicinske intervencije on je bez posledica evo i dan danas. Zahvaljujući kome?
A važnije od svega da li tvoj Bog može izlečiti dušu kao što je moj izlečio moju. Oslobodio me od greha koji su robili moju dušu, oslobodio me od požude, ljubomore, zavisti, poroka......
Ako tvoj Bog može vratiti iz mrtvih kao što je vratio moga dragog brata u Hristu Jon Wokera kada su lekari saopštili negovoj familiji da je mrtav, njegov tast je rekao mi smo hrišćani i ne priznajemo dijagnozu. Molili su se u holu bolnice i Bog ga je vratio iz mrtvih. Ovaj brat je tri puta umro i tri puta ga je Bog natprirodno vratio iz mrtvih zahvaljujući molitvama u TOM DRAGOM IMENU GOSPODA ISUSA HRISTA.
Ovo su samo delići onoga čega sam svedok i bila bi neverna onome koji me je spasao da Ga ne priznam pred ljudima kao svoga Gospoda i Spasitelja.
Šta misliš kada moj Bog to radi sa verom u te stihove "iskrivljene biblije" šta misliš koliko je moćniji od tvog koji sa savršenom gramatikom Qurana ne čuje vaše molitve.
Ako tvoj to radi, videćemo.
Lijep pozdrav.
Zadnja promjena: stefani; ned 27 ruj 2009, 14:37; ukupno mijenjano 1 put.