Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Da li volite?

power_settings_newLogin to reply
5 posters

descriptionDa li volite? - Page 2 EmptyRe: Da li volite?

more_horiz
Ja sam svesna da je vrag kumovao na mome venčanju,a ne da je od Boga,iako je preodređeno tako da bude,al to ljubav nije.
Kad te venča tamo neki pop-nije to od Boga.
To je samo tvoja strast koja te vodila i tvoja odluka da tako bude.
Tako vođen-doživljavaš neuspeh.
Ljubav ti tad ostaje samo ko iluzija nečeg što ne možeš da dohvatiš,sem ako te se ne dohvati sam Bog,da te spasi i On sam da ti dodeli nekog dostojnog tebe,ko i njega samoga.
Tada ste od Boga,i jedno
Svet je velika tamnica mrtvih i predodređenih za takve.
Stoga je red na božjoj slavi,i ako mi On odredi nekog za ljubav ,ja ću ga slušat,jer On zna moje potrebe više od mene same,jer sam ja samo lutala ovim životom.
Pitala sam se često-Zašto je Bog dao ideju ljubavi ,ako nije dao i mogućnost ostvarenja

Zato jer grešnici ne mogu da dožive ljubav ,koja je od Boga,ako sami pritom nisu spašeni
Vođeni smo strašću (vragom) i kao takvi ne možemo doživeti ispunjenje iskre za kojom čeznemo.

more_horiz
Sofia je napisao/la:
Ja sam svesna da je vrag kumovao na mome venčanju,a ne da je od Boga,iako je preodređeno tako da bude,al to ljubav nije.
Kad te venča tamo neki pop-nije to od Boga.
To je samo tvoja strast koja te vodila i tvoja odluka da tako bude.
Tako vođen-doživljavaš neuspeh.
Ljubav ti tad ostaje samo ko iluzija nečeg što ne možeš da dohvatiš,sem ako te se ne dohvati sam Bog,da te spasi i On sam da ti dodeli nekog dostojnog tebe,ko i njega samoga.
Tada ste od Boga,i jedno
Svet je velika tamnica mrtvih i predodređenih za takve.
Stoga je red na božjoj slavi,i ako mi On odredi nekog za ljubav ,ja ću ga slušat,jer On zna moje potrebe više od mene same,jer sam ja samo lutala ovim životom.
Pitala sam se često-Zašto je Bog dao ideju ljubavi ,ako nije dao i mogućnost ostvarenja

Zato jer grešnici ne mogu da dožive ljubav ,koja je od Boga,ako sami pritom nisu spašeni
Vođeni smo strašću (vragom) i kao takvi ne možemo doživeti ispunjenje iskre za kojom čeznemo.

Bog je dao covjeku i slobodnu volju,slobodu izbora.

more_horiz
Da,i tu mi je greška,izabrala sam strast da me vodi,koja je trajala jako kratko,i zato sada kažem Bog nek me vodi.
Nije vreme novoga braka,nit nove ljubavi ovde,al je sigurno da će taj bit spašen,samom logikom jer sam i ja.

more_horiz
Sofia je napisao/la:
Da,i tu mi je greška,izabrala sam strast da me vodi,koja je trajala jako kratko,i zato sada kažem Bog nek me vodi.
Nije vreme novoga braka,nit nove ljubavi ovde,al je sigurno da će taj bit spašen,samom logikom jer sam i ja.

Zao mi je zbog tvog loseg iskustva,ali strast je losi parametar izbora.

more_horiz
Nema veze,više nije ni bitno.
Neće biti više udavanja,jer smo posle kod Boga svi jedna porodica,pa ima i ljubavi,a ljubav kao romantična stvar je samo zemaljska ideja,kojom paradira sotona.
Posle nema nagona,pa nema ni želje ko takve,al ljubavi ima-i tamo su bližnji (koji donde stignu),a ne da se ovde smaramo ljubiti slepce,il štogod gore Smile

more_horiz
(edit) Volim ,nije baš sve u braći,ima nešto i u ljubavi.
Bog mi objavljuje kroz dane,nekad nešto,a nekad to isto nadograđuje.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply