Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Borba protiv demona i demoniziranja

power_settings_newLogin to reply
4 posters

descriptionBorba protiv demona i demoniziranja - Page 2 EmptyRe: Borba protiv demona i demoniziranja

more_horiz
abraham je napisao/la:
U velikoj borbi između Krista i sotone, Bog nas poziva u borbu protiv demona i demonskih sila.Oni koji surađuju s demonima - njihovo je mjesto u jezeru ognjenom, no oslobođenje vjernih i nevjernih od demona i demonskih sila ostvarujemo križem u silama koje nam daruje Krist.Imamo zaštitu Nebeskih anđela..

"Jaci je onaj koji je u meni nego onaj koji je u svijetu"
-vrlo jednostavno
-ne treba uopce o sotoni previse razmisljati jer mu time samo dajes slavu, ubacis se u dubioze umjesto da mislis o Bogu,
-demoni bjeze od tebe kad si u savrsenoj volji Bozjoj
-krv Kristova i kriz Kristov imaju veliku snagu i moc, ljudima treba to obznaniti, trebaju biti svjesni toga, to je oruzje kraljevstva Bozjeg.

descriptionBorba protiv demona i demoniziranja - Page 2 EmptyRe: Borba protiv demona i demoniziranja

more_horiz
Samo bih napomenuo u svemu ovome da se demona ne smijemo bojati. Ako se bojimo demona vec smo pobijedjeni i zato borba dugo traje.

Necu mnogo pametovati jer sam neiskusan ali ispricati cu vam svoje iskustvo.

Drugu noc nakon sto sam se nanovorodio i bio krsten Duhom, htio sam moliti ali (kratka digresija, ja sam se inace bojao mraka) sam tada u mraku sobe kraj sebe osjetio doslovno prisutstvo neceg zlog. I uzasnuo se. I tad mi je Duh u srce stavio znanje da je moj strah los i da se nemam cega bojati. Bog je sa mnom i demon mi ne moze nista, a moj strah je samo strah za moj zivot i to je idolopoklonstvo i time samo pomazem demonu i srdim Boga. I tada sam uperio prst u mrak i rekao (nesto kao, ne sjecam se tocno): U ime Isusa Krista odlazi od mene Sotono! I odlucno sam koraknuo prema tom mjestu. Tada je pobjegao od tamo i povukao se u ladice komode (znao je cega se bojim) i ja sam ga slijedio i kada god sam isao za njim (i u ormaru sam bio, i pod krevetom) bjezao je. I na kraju otisao a ja sam imao odlicno vrijeme nakon toga s Bogom.

Pouka koju nam Bog govori jest: Nema razloga za strah. Savrsena ljubav (prema Bogu) iskljucuje strah. kada god se bojimo nesto ne valja u nasem odnosu s Bogom. Kada smo u Kristu nemamo se cega bojati i nikakav demon nam apsolutno nista ne moze.

more_horiz
I slazem se s Dragomirom...kada vas ne mogu pobijediti izravno, pokusavaju na razne nacine. Ali ako smo u Kristu ucvrsceni - Krist u nama pobjedjuje!

more_horiz
amen! Krist je je sve učinio!

more_horiz
slažem se i ja, moraš znati dragomire da kada sam ja bio u tom duhovnom ratu da nisam bio duhovno jak i nisam se znao oduprjeti, ali što se tiče tjelesnih povreda, pa to se zna da demoni mogu izazivati tjelesne povrede i bolesti...zato nek ti ne bude to čudno

more_horiz
dominik je napisao/la:
I slazem se s Dragomirom...kada vas ne mogu pobijediti izravno, pokusavaju na razne nacine. Ali ako smo u Kristu ucvrsceni - Krist u nama pobjedjuje!

Krist je pobijedio sve sile mraka
sve demone koji su se okupili oko križa zajedno sa svojim vojskovođom pod crnom zastavom .Htjeli su prodrijeti i do groba u kojem je ležao Isus ali je grob bio okružen nebeskom vojskom.Tako i mi - okruženi smo nebeskom vojskom i imamo silu -Krista u nama - pod zastavom Isusa Krista.

more_horiz
Pozdrav Krisozteme,

Ne znam sta je lose u koriscenju Imena Isus u isterivanju zlih duhova. Moje iskustvo je da nije toliko stvar u imenu koliko u tome da osoba ima pobedu unutar sebe.

I ne traba se u 90 posto slucajeva plasiti fizickih posledica. Evo secam se pre izvesnog broja godina upoznali smo jednu Ruskinju stipendtistkinju koja je bila gost na muzickoj akademiji u Novom Sadu.

Druzili smo se dolazila je na skupove i nismo znali da ima mentalnih psihickih problema. I tako jednog februara zavrsila je na psihijtatriji van sebe i kontakta sa relanoscu, daleko os svoje zemlje, daleko od svoje porodice sa malim 8 godisnjim sinom o kome se nije imao ko brinuti.

Na svoju odgovornost smo uspeli da je prebacimo na kucno lecenje tako sto je jedna nasa sestra garantovala da ce se brinuti o njoj.

Otac joj je krenuo na dugo putovanje iz Rusije da bi je vratio kuci. Tada smo se pomolili, i POMAZANJE JE DOSLO NA MENE, ovo je kljuc jer mi ne mozemo ciniti nista dok se POMAZANJE NE POJAVI, kada se ono pojavilo bio sam vodjen tako da ispricam sve stvari iz njenog zivota, i njene najskrivenije misli, dok sam govorio ona me je ludackim pogledom gledala u oci ali kao da je dolazila k sebi, ustala je i dosla u svoj normalni um.

Od toga dana nikada se to vise nije vratilo na nju. Eto Bozija Sila je tu i NEMOJMO SE BOJATI, ALI NEMOJMO NI ICI ISPRED NJEGA CEKAJMO NA NJEGOVO POMAZANJE I DOPUSTENJE, e sad koliko je ovo sve realno danas za hriscane ne znam ali mi i dalje imamo VLAST NAD SVAKOM SILOM NEPRIJATELJSKOM.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply