Tko je iskusio Isusa Istine, taj je iskusio svoje apsolutno bezvlašće nad istinom.
Gospodstvo znači vlasnost, biti gospodar nečega znači imati vlast nad time. Ja sam dugo nosila svoju vlast nad sobom pravednicom, no onda je Gospodin učinio da prođem kušnju desete postaje i ogolio mi dušu da shvatim da pravednika nema pred očima Njegovim!
Gubiti dostojanstvo slobodnog čovjeka, dostojanstvo srama, dostojanstvo pravednika, je najteže čistilište kojeg sam morala proći, i sada sam zahvalna. Pročišćena bolje vidim, vidim kroz Božansku stvarnost sebe (koga?) nasuprot Božanskom Savršenstvu i Veličanstvu!
To je trenutak gdje svoje gospodstvo nad sobom polažem u ruke Kralju! Ne više ja već TI GOSPODINE u meni!!
Mislim da je to put koji se zahtjeva od nas, istinsko obraćenje,
priznati Gospodinu sa svojom Slobodnom Voljom, tu sam, tvoj, ne skrivam se više pod smokvinim lišćem, vjerujem tebi i tvome sudu, Ti si Otac i Svesilni, Tvojoj se Volji više ne protivim-NEKA MI BUDE PO TVOJOJ VOLJI jer pravda jesi TI SAM i sve moje pravičnosti su samo zlatne cigle dobrih namjera popločanog puta u PAKAO!!
Bog s vama
Mi-Ha-El