Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

JA sam gospodar svog zivota

power_settings_newLogin to reply
+2
amos
Želislav
6 posters

descriptionJA sam gospodar svog zivota - Page 2 EmptyRe: JA sam gospodar svog zivota

more_horiz
braslav je napisao/la:
Odkud ti da je samo Otac Jahve? Otac je samo jedna bozanska osoba. Bog=Jahve je Trojstvo bozanskih osoba koje su osobe samo u odnosima jednih naspram drugih, a same za sebe su jednostavno Bog=Jahve. Isus sam za sebe je Bog, a u odnosu na Oca on je Sin. Tako kada se obraca Ocu to ne umanjuje da je i On Bog.

Nešto puno vi imate Bogova,je li i Izrael Bog?

descriptionJA sam gospodar svog zivota - Page 2 EmptyRe: JA sam gospodar svog zivota

more_horiz
Nešto puno vi imate Bogova,je li i Izrael Bog?

Nije. Daj mi molim te objasni logiku koja vodi od onog sto sam ja napisao do ovog sto ti tvrdis - da imamo puno bogova. I daj napisi kaj si po vjeri molim te.

more_horiz
braslav je napisao/la:

Nije.

Ovako kaže Jahve: Izrael je moj prvorođenac.

Na koju to foru Izrael nije Bog kad je Jahvin prvorođeni sin?

braslav je napisao/la:

Daj mi molim te objasni logiku koja vodi od onog sto sam ja napisao do ovog sto ti tvrdis - da imamo puno bogova. I daj napisi kaj si po vjeri molim te.

Jahve se prestavlja imenom Ja Jesam,sin ima svoje ime,S.Duh ima svoje ime.
Dakle za mene su to obične nebuloze o nekim trima osobama u jednoj.

more_horiz
Sto se mene tice slobodno vjeruj da je Izrael Bog, ali molim te
daj konacno reci kojoj vjeri pripadas, evo za mene je lako ja sam katolik.

more_horiz
braslav je napisao/la:
Sto se mene tice slobodno vjeruj da je Izrael Bog, ali molim te
daj konacno reci kojoj vjeri pripadas, evo za mene je lako ja sam katolik.

Ne zamaram se s time.

more_horiz
Tko je iskusio Isusa Istine, taj je iskusio svoje apsolutno bezvlašće nad istinom.
Gospodstvo znači vlasnost, biti gospodar nečega znači imati vlast nad time. Ja sam dugo nosila svoju vlast nad sobom pravednicom, no onda je Gospodin učinio da prođem kušnju desete postaje i ogolio mi dušu da shvatim da pravednika nema pred očima Njegovim!

Gubiti dostojanstvo slobodnog čovjeka, dostojanstvo srama, dostojanstvo pravednika, je najteže čistilište kojeg sam morala proći, i sada sam zahvalna. Pročišćena bolje vidim, vidim kroz Božansku stvarnost sebe (koga?) nasuprot Božanskom Savršenstvu i Veličanstvu!
To je trenutak gdje svoje gospodstvo nad sobom polažem u ruke Kralju! Ne više ja već TI GOSPODINE u meni!!

Mislim da je to put koji se zahtjeva od nas, istinsko obraćenje,
priznati Gospodinu sa svojom Slobodnom Voljom, tu sam, tvoj, ne skrivam se više pod smokvinim lišćem, vjerujem tebi i tvome sudu, Ti si Otac i Svesilni, Tvojoj se Volji više ne protivim-NEKA MI BUDE PO TVOJOJ VOLJI jer pravda jesi TI SAM i sve moje pravičnosti su samo zlatne cigle dobrih namjera popločanog puta u PAKAO!!

Bog s vama
Mi-Ha-El

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply