Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionČevapdžičnica-tako nesto EmptyČevapdžičnica-tako nesto

more_horiz
Ok braco,ovo je posebna tema za raspravu koja se vodi na facebooku,nevenova slika iz Bosne,vrlo zanimljivo Smile .
Dakle zelimo raspravljat o cemu smo vec tamo poceli ap mislim da bi ovo trebalo biti iskljucivo za one koji su od pocetka ukljuceni u raspravu,ali ok je i da se drugi ukljuce koji se znaju i da komentiraju ako zele ali bih vas molio da to cinite jedino ako ste sve postove procitali cak i kod nevena.
Pozz svima za sada vas brat matej-Marjan
OVO CE BITI ZANIMLJIVO Sad

descriptionČevapdžičnica-tako nesto EmptyRe: Čevapdžičnica-tako nesto

more_horiz
matej24 je napisao/la:
Ok braco,ovo je posebna tema za raspravu koja se vodi na facebooku,nevenova slika iz Bosne,vrlo zanimljivo Smile .
Dakle zelimo raspravljat o cemu smo vec tamo poceli ap mislim da bi ovo trebalo biti iskljucivo za one koji su od pocetka ukljuceni u raspravu,ali ok je i da se drugi ukljuce koji se znaju i da komentiraju ako zele ali bih vas molio da to cinite jedino ako ste sve postove procitali cak i kod nevena.

Gdje i koje postove bi trebali procitati,nisam bas dobro razumjela ovaj tvoj upis Matej 24,molim te pojasni nam malo...hvala.

more_horiz
Dina je napisao/la:
matej24 je napisao/la:

Gdje i koje postove bi trebali procitati,nisam bas dobro razumjela ovaj tvoj upis Matej 24,molim te pojasni nam malo...hvala.

Odite na Neven Klacmer i tamo na njegovu sliku Cevapdzicnica i procitajte tamo postove i dodite komentirat ok hvala pozz svima
Nadam se da mozemo tako i da se ne ljutis,sve vas puno volim i stalno se molim za vas,cvrsto se drzite Krista i Njegove blagodati ok Mir vama

I love you Sad

more_horiz
Ma Matej...ne ljutim se ja na tebe,nego ne razumijem gdje....shvatas li.... daj nam linkove....sve si me zbunio.

more_horiz
Nema tu Nevena--
Čevapdžičnica-tako nesto T672529041_360002_4303

https://de.facebook.com/

https://www.facebook.com/pages/Zagreb-Croatia/Zagreb/12086497295

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply