Dina je napisao/la:matej24 je napisao/la:Dina je napisao/la:MatejDali smo mi slicni Isusu danas ili smo ovakvi:
Rim. 1:29-32 ... puni svake nepravde, pakosti, lakomosti, zloće; puni zavisti, ubojstva, svađe, prijevare, zlonamjernosti; doąaptavači,klevetnici, mrzitelji Boga, drznici, oholice, preuzetnici, izmiąljači zala, roditeljima neposluąni,nerazumni, nevjerni, beąćutni, nemilosrdni.Znaju za odredbu Boľju - da smrt zasluľuju koji takvo ąto čine - a oni ne samo da to čine nego i povlađuju onima koji čine.
Dakle pitanje stoji,kakvo je vase iskustvo i dali mi danas solimo zemlju ili smo obljutavili,jer apostoli i Krist su zivjeli kratko,ali je njihov okus jos ostao?Sta je s nama?
Vidi Matej 24...tema ti je super,iz nje bi se dalo izvesti masu drugih tema.Ne zelim ulaziti kojoj denominaciji pripadas,jer ne prihvatam ljude tako,nego upravo ovako kakvi su krscani..zasto...zato sto sam naucena u svakom covjeku gledati buduceg stanovnika neba.
Srecem sve vise ovako jednodimenzionalne vjernike,krscane i pitam se sto je po sredi?Je li put uzrastanja prema Kristu ili velika borba izmedju sile tame i svjetla,dopustam ljudima neka uzrastaju i idu svojim putem ka Spasitelju,ali se ne mirim da na tom putu ruse druge upravo ovim metodama
Rim. 1:29-32 ... puni svake nepravde, pakosti, lakomosti, zloće; puni zavisti, ubojstva, svađe, prijevare, zlonamjernosti; doąaptavači,klevetnici, mrzitelji Boga, drznici, oholice, preuzetnici, izmiąljači zala, roditeljima neposluąni,nerazumni, nevjerni, beąćutni, nemilosrdni i to jos u ime Bozje.
I opet kazem kao pravi so zemlji nesmijemo biti iskljucivi jedni za druge,nego uvijek dati sansu jedni drugima.Kristalna forma soli je predivna slika za ovo o cemu govorimo.
Pa draga dina daj mi reci sta sam ja to krivo rekao da se ti odmah okreces na mene kao da sam nekoga ubio,sta se dogada,ja nikoga ne iskljucujem nego me zanimaju sva iskustva vasa da vidim kakvi ste vi to krscani i kako zivite kao krscani,zar je to iskljucivanje a sto se tice kojoj denominaciji pripadam nema to veze s nicime,ja sam sluga Bozji i zelim svima rec svoja iskustva s Bogom i pouciti ih zdravom razumu jer malo ljudi danas razmiljaju svojim umom i nista ih dobro ne zanima.
Mir svima
E Matej 24,nas dvoje nikako na zelenu granu.Vidi ja nisam tebi nisam nista prigovarala.Ja samo razmisljam mozda istu stvar malo drugacije.
Recimo ako si ti na visem stupnju ka Kristu,a ja na nizem....ne trebas li mi ti ili bilo ko drugi pokazati malo vise ljubavi kako bi i ja dostigla vas nivo duhovnosti...ja sam samo to mislila,nista ne vrijedjajuci tebe i tvoju denominaciju...Pa ajdmo primjerom ti si vjerni i pobozni vjernik,a ja tek nesto cula o Bogu....kako mogu ici dalje i traziti nesto sto je bolje,ako me na tom putu stalno netko kaznjava,prebacuje mi moje stare nacine prihvatanje Boga ili ne prihvatanje.
I da sa slike predjemo na rijec....ja samo trazim prostora i nacin i pomoc,kako drugima i drugacijima pokazati nejednodimenzionalno Boga,nego sa savim njegovim dimenzijama...ja se Matej tebi ispricavm,ako sam te bilo s cim povrijedila.
Ne dina nisi me nicime uvrijedila,samo smo se nismo puno puta dobro razumijeli,hvala ali se ne trebas ni za sto ispricavat
Puno vas sve volim ali ponekad ono sto vam zelim reci ne uspijevam tocno kako bi htio ali ponekad uspijevam,sve vas jako volim i zelim vas sve vidjet na nebu da se zajedno radujemo ali to jos nije tu,ali uskoro ce:flower:
Hvala Bogu sto vas ima iskrenih,iako se uvijek ne mozemo slozit,jer jedinstvo se jos nije rodilo u Crkvi,ali uskoro ce ,to sve ovisi o nama kada ce.Molite se svaki cas jer su nastupila teska vremena