<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>1.Bog i oproštenje - stih - Rimljanima 5,8
"Ali Bog pokaza svoju ljubav prema nama time što je Krist, dok smo još bili griješnici, umro za nas"
2.Oproštenje u Bibliji
3.Oproštenje i pokajanje
4.Kako je Isus opraštao
5. Isusovo ispašatnje , krivica i oproštenje
6.Crkva i oproštenje.
7.Ljudi i oproštenje
8.Ljubav Božja i oproštenje
9.Strahopoštovanje i oproštenje
10.Zašto praštati
11.Od srca praštati
12.Nesebična služba i praštanje
13.Živjeti životom vjere i služba evanđelja
Poticajno razmišljanje: Zatvorenik, utamničen iz istog razloga zbog kojeg je cijela njegova obitelj bila ubijena- bio je pozvan u bolničku sobu u kojoj je ležao ranjeni neprijateljski vojnik koji je umirao.Uvijen u prljave zavoje progovorio je molečivo izgovarao .." Ne mogu zaboraviti što sam radio ... Oprosti mi!"
Stavimo se u njihov položaj.U kakvom smo mi položaju.Uz temu predloži neki stih, nije obavezno.</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>
Zadnja promjena: Krizostom; čet 28 pro 2006, 15:46; ukupno mijenjano 1 put.
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>1.Bog i oproštenje - stih - Rimljanima 5,8
"Ali Bog pokaza svoju ljubav prema nama time što je Krist, dok smo još bili griješnici, umro za nas"
2.Oproštenje u Bibliji
3.Oproštenje i pokajanje
4.Kako je Isus opraštao
5. Isusovo ispašatnje , krivica i oproštenje
6.Crkva i oproštenje.
7.Ljudi i oproštenje
8.Ljubav Božja i oproštenje
9.Strahopoštovanje i oproštenje
10.Zašto praštati
11.Od srca praštati
12.Nesebična služba i praštanje
13.Živjeti životom vjere i služba evanđelja
Poticajno razmišljanje: Zatvorenik, utamničen iz istog razloga zbog kojeg je cijela njegova obitelj bila ubijena- bio je pozvan u bolničku sobu u kojoj je ležao ranjeni neprijateljski vojnik koji je umirao.Uvijen u prljave zavoje progovorio je molečivo izgovarao .." Ne mogu zaboraviti što sam radio ... Oprosti mi!"
Stavimo se u njihov položaj.U kakvom smo mi položaju.Uz temu predloži neki stih, nije obavezno.</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>
Zadnja promjena: Krizostom; čet 28 pro 2006, 15:46; ukupno mijenjano 1 put.