dominik je napisao/la: Evo, ja malo navratio. Pozdrav svima!
Nazalost, cini se da se u sve ovo vrijeme malo ili nista nije promijenilo...
No, susreo sam jednog clana foruma na evangelizaciji... he, he. On je mene prepoznao ali mi nije htio reci tko je on. Uglavnom, zanimljiv susret, drag decko.
Uglavnom, pozdravi... ne znam hocu li jos navratiti u dogledno vrijeme.
Okanite se denominacijskih doktrina i ljudskih nauka...e, dragi moji, nije vam to supstitut za Duha.
Hvala na Tvome supstitutnom pozdravu u kojem savjetuješ nakon Tvoje ocjene ovog foruma da se okanemo doktrina i ljudskih nauka tj. Supstituta za Duha..Hvala - držim da si pretjerao dopstivši sili supstituta da Te obuzme jer što nas Duh Sveti uči i u što nas sve upućuje?
Na primjer piše apostol Pavao
"..jer evanđelje naše nije k vama došlo samo u riječi nego i u snazi, u Duhu Svetome i mnogostrukoj punini. Takvi smo, kao što znate, poradi vas među vama bili."
Vidiš i sam ljudskim svojim očima da evanđelje dolazi i u Riječi, i u snazi, tj. sili - karakteristično samo za evanđelje jer mijenja starog Adama ,
u Duhu Svetome i mnogostrukoj punini koja se nalazi u Kristu..Ako obilčju ove slave nastojimo što oduzeti i dodati - pokazuje se Supstitut..Ali nije sve supstitut što se nama ne sviđa, što pogađa našu sujetu samozvane duhovnosti tj supstituta..Uvjeren sam da mnogi žive u supstitutu evanđelja jer su ga se odrekli radi svojih idola..pa su posljedice - lažni adventizam, lažni pentakostalizam, lažni baptizam, lažni itd..
Vjernici treba da straže u cjelini oružja Božjeg kako ne bi upali u vjersko idolopoklonstvo koje je opsanost za svaka denominaciju ako se ne drži ravnoteža evanđelja..
Širenje evanđelja ima i svoju etiku koja je dio karaktera prenositelja opstojnosti nade koja nas neće osramotiti nikakvim supstitutom ni pakošću prigovarača..
Dominiče, pogledaj ovaj pozdrav od imenjakinje Dominike:
...Dobar dan, dobri ljudi...evo i mene u vaš topli dom...
vidim da imate raznolike teme, što me neobićno raduje...!!
E sad...tražim svoju mirisnu cvijetnu oazu...!!
pozdrav od Domenike...!!