Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionDali smo kršćani EmptyDali smo kršćani

more_horiz
Čitajući malo pomalo teme i postove došao sam do zakjučka da ovdje je malo tema koje uistinu propovjedaju jedinstvo kršćana, jedinstvo sa Isusom i Bogom po Duhu Svetom.Žao mi je i duša me boli kad čitam te postove kao da je ovaj forum posvećen negativnom pogledu prema  svakom  ako ne misli kao ja.Razlike nas mogu spajati isto kao muž i žena i plod njihove ljubavi je novi život.Zato molo bih vas da u ovoj godini počmemo u jednom vedrom ozračju gdje će najprije bit Bog a onda ja kroz koga će on progovoriti.Umrimo svom egu i dopustimo Bogu da ovo naše grješno tjelo suobliči svom slavnom tjelu.Budimo jaki u gospodinu da bih ga mogli poslje gledati licem u lice.Ako sam koga uvrjedijo iskreno molim za oprost.Mir s tobom poštovani čitatelju.

descriptionDali smo kršćani EmptyRe: Dali smo kršćani

more_horiz
Navi je napisao/la:
Čitajući malo pomalo teme i postove došao sam do zakjučka da ovdje je malo tema koje uistinu propovjedaju jedinstvo kršćana, jedinstvo sa Isusom i Bogom po Duhu Svetom.Žao mi je i duša me boli kad čitam te postove kao da je ovaj forum posvećen negativnom pogledu prema svakom ako ne misli kao ja.Razlike nas mogu spajati isto kao muž i žena i plod njihove ljubavi je novi život.Zato molo bih vas da u ovoj godini počmemo u jednom vedrom ozračju gdje će najprije bit Bog a onda ja kroz koga će on progovoriti.Umrimo svom egu i dopustimo Bogu da ovo naše grješno tjelo suobliči svom slavnom tjelu.Budimo jaki u gospodinu da bih ga mogli poslje gledati licem u lice.Ako sam koga uvrjedijo iskreno molim za oprost.Mir s tobom poštovani čitatelju.

Dragi Navi,ne bi se u potpunosti slozila s tvojom ocjenom foruma,verojatno da dodje do nekih nesporazuma i ljudi se to trude na jednom zavidnom nivo rjesiti.Ovo je jedan medju najmirnih foruma iako na njemu ima preko 20 denominacija.
Mislim da bas nije lijepo ocjeniti ovako grubo rad jednog foruma koji ima takvu tradiciju,i toliko postova.U svakom slucaju hvala ti na apelu koga si uputio na mir.Isti problem imaju i krscanske vodje,jer problem je sto svi ljudi koji se legitimiraju kao krscani,njihov zivot je drugaciji u stvarnosti.

more_horiz

"Neće u kraljevstvo nebesko ući svaki koji mi govori: `Gospodine, Gospodine!`, nego onaj koji vrši volju Oca mojega, koji je na nebesima.”-Isus

Matej 7,21

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply