Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

sto mozete uciniti da ne bude globalno zatopljenje

power_settings_newLogin to reply
+6
Istina
Euro
ILIJA
Medeni
UČENIK10
crusader
10 posters

descriptionsto mozete uciniti da ne bude globalno zatopljenje - Page 4 EmptyRe: sto mozete uciniti da ne bude globalno zatopljenje

more_horiz
UČENIK10 je napisao/la:
da istina je da su mnogi adventisti se odmaknuli od onoga sto je govorila e.g.white, ali drugi krscani su jos u gorim situacijama, ali dobro, njihov izbor i oni ako se zele razboliti, onda mozda shvate, jer sotona ce preko toga kusati, mnogi ce na ovom polju izgubiti bitku u zadnje vrijeme prije dolaska isusa krista, ali nismo u redu ako se pretrpavamo mlijekom,mesom i jajima i drugim losim stvarima i onda kad se razbolimo, reci boze pomozi mi da ozdravim, prvo mi trebamo se truditi i postiti i truditi se koliko mozemo a onda ako se i dogodi neka lagana bolest, ona ce i proci brzo....

Prije ćeš se ti razboliti brigom što netko jede meso,nego onaj tko jede meso i ne opterećuje se s time. Very Happy

descriptionsto mozete uciniti da ne bude globalno zatopljenje - Page 4 EmptyRe: sto mozete uciniti da ne bude globalno zatopljenje

more_horiz
Medo je napisao/la:
UČENIK10 je napisao/la:
da istina je da su mnogi adventisti se odmaknuli od onoga sto je govorila e.g.white, ali drugi krscani su jos u gorim situacijama, ali dobro, njihov izbor i oni ako se zele razboliti, onda mozda shvate, jer sotona ce preko toga kusati, mnogi ce na ovom polju izgubiti bitku u zadnje vrijeme prije dolaska isusa krista, ali nismo u redu ako se pretrpavamo mlijekom,mesom i jajima i drugim losim stvarima i onda kad se razbolimo, reci boze pomozi mi da ozdravim, prvo mi trebamo se truditi i postiti i truditi se koliko mozemo a onda ako se i dogodi neka lagana bolest, ona ce i proci brzo....

Prije ćeš se ti razboliti brigom što netko jede meso,nego onaj tko jede meso i ne opterećuje se s time. Very Happy

krivo si shvatio, ja nisam govorio protiv ziv. namirnica jer se brinem ili jer mi je cilj na netko prestane to jesti, ja samo opominjem da to moze biti opasno, meni bi bilo drago da ti prestanes to jesti jer je to nesavrsena hrana i vrlo losa za tijelo, nezelim da te sotona prevari kad se razbolis...

1.Korićanima 8,7: Ali nemaju svi toga znanja. Neki, navikli na idole, još jedu meso kao idolima žrtvovano i njihova se savjest kalja jer je nejaka.

Rimljanima 14,21: Dobro je ne jesti mesa i ne piti vina i ne uzimati ništa o što se tvoj brat spotiče.

more_horiz
Medo je napisao/la:
UČENIK10 je napisao/la:

Ha!Ha!Tocno Bog je lijepo rekao da imamo savjest a ostalo su samo gluposti i praznovjerja...

more_horiz
Rečeno je da nema tome spasa - zatopljenje nas neminovno čeka i to do 6 st. iznad prosjeka za koju godinu.
Ali, to nas ne brine, jer je ionako sve u Božjim rukama, pa će tako i to biti po Božjoj volji. Ako Bog hoće pokazati samilost, može još malo sačuvati Zemlju.

more_horiz
naravno, ali svejedno mi moramo imati ljubavi i prema prirodi!

more_horiz
Ono što je navedeno na početku ove teme to je tačno, ako se možemo toga držati. S druge strane, moj stav je optimističan u tom smislu da neće Bog dozvoliti da se planeta Zemlja uništi do kraja, tj. on će uzeti stvar u svoje ruke i reći će da je kraj svega.
Gledajući tako mi ne možemo ništa učiniti da se pokrenuti proces malo popravi, ima previše ljudi kojima taj program ne odgovara, a oni su itekako u većini. Ako bi svi vjenici bili dobri Božji upravitelji tj. pristavi, oni su ipak u vrlo malom broju u odnosu na druge da bi se išta primetilo. Znate ono: "Što jedan xx pokvari, 100 pametnih ne mogu popraviti".
Sve je na Bogu da stvori novu zemlju, a to će biti skoro.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply