Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionprica iz brijacnice..... Emptyprica iz brijacnice.....

more_horiz
<BLOCKQUOTE>Priča iz brijačnice

Neki je pobožan čovjek jednoga dana otišao do brijačnice u svome gradu, i kao obično započeo je razgovor sa starim Bricom, tako su naime svi u gradu zvali vlasnika brijačnice. Da ni sam ne zna kako razgovor se ubrzo dovezao vjerskih tema, pa je tako Brico upitao čovjeka kako može i dalje vjerovati da Bog postoji a toliko je zla u svijetu, da Boga ima zla ne bi bilo i svijet bi bio dobar. Pobožni čovjek je šutio i po prvi puta se našao u situaciji kada zbilja nije imao što reći. Zapravo je bio svjestan da bi samo pogoršao stvari ako kaže bilo što, pa je ostao zamišljen u šutnji. Nakon što je Brico završio svoj posao čovjek mu se zahvalio, platio i pošao doma, no čim je otvorio vrata brijačnice zamijetio je kako ima jako puno bradatih ljudi na ulici. On se je zatim vratio u brijačnicu i rekao Brici da brijači ne postoje. Kako to misliš - odgovorio je Brico. Pa pogledaj i sam koliko je bradatih ljudi na ulici, da brijači postoje sigurno ih ne bi bilo, rekao je čovjek. Ne budi smješan oni samo trebaju doći brijaču i riješen problem. Vidiš tako je to i s Bogom i mi njemu samo trebamo doći.

25.9.2007. u 13:45 www.kriz-zivota.com oaza mira-filippoblu</BLOCKQUOTE>

descriptionprica iz brijacnice..... EmptyRe: prica iz brijacnice.....

more_horiz
Smile Svuda oko nas je dokaz da Bog postoji. No, ljudima nije jasno da postoji nevidljiva stvarnost iz koje se realizira vidljiva stvarnost. Ali, hvala Bogu za mogićnost ispravnog razmišljanja i zaključivanja.

No, danas se koristi jako malo vijuga za umudrivanje, više nas je preuzeo tehnički vid, no ne smijemo zaboraviti da i znanost poteče od božanske mudrosti.
Lijep primjer, Dino. Smile
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply