Evo ovdje mozemo diskutirati o tadasnjim stanovnicima Zemlje,kolkio je bilo stanovnika,cim su se bavili,kakva je bila knjizevnost,i umjetnost.....
mirjam je napisao/la:neznam puno historičkih podataka, kao i ostalo (književnost i slično), ali dok čitam novi zavjet i druge kršćanske knjige koje govore o dobu kada je Isus živio puno puta poželim da sam i ja živjela u to vrijeme.
Mislim da je u ono vrijeme bilo više vremena za druženje, nije postojala takva hektika i stres, a ako i jeste onda sigurno na drugačiji način.
Želislav je napisao/la:mirjam je napisao/la:neznam puno historičkih podataka, kao i ostalo (književnost i slično), ali dok čitam novi zavjet i druge kršćanske knjige koje govore o dobu kada je Isus živio puno puta poželim da sam i ja živjela u to vrijeme.
Mislim da je u ono vrijeme bilo više vremena za druženje, nije postojala takva hektika i stres, a ako i jeste onda sigurno na drugačiji način.
Gospod sa vama svima,
Eto da se nadovezem, neznam ni ja u sustini puno o istorijskim podacima koje i kakva knjizevnost i slicno bilo u to vreme, ali sigurno i ja sam cesto puta zeleo da zivim u to vreme da idem za Isusom da ga se doticem, ali ima nesto sto sam kasnije saznao da je ovo vece vreme nego tada jer i sam Isus je rekao Blagosloveni su oni koji ne vide a veruju kada je ukorio Tomu. A to sto je veliki stres u ovo vreme to mora tako da bude jer je to i obecano. Ako je to obecano "kad vi zli dajete dobre darove svojoj deci koliko vas Otac na nebesima ce vam dati ono sto ga molite" onda ce u ovo vreme On licno da se postara da koracamo uspravno i pobedimo sve djavolske trikove.
Usput Mirjam slucajno sam zapazio da si jako mlada i da imas veliku zelju da budes sa Gospodom. To je Blagoslov da mlad covek oda zivot Hristu!
Usput sretan rodjendan.
Pozdrav Zelislav
megamenm je napisao/la:tada su Kršćani bili svi ujedinjeni i nisu se svađali.
živjeli su vjeru onako kako je Isus htio.
Feba je napisao/la:megamenm je napisao/la:tada su Kršćani bili svi ujedinjeni i nisu se svađali.
živjeli su vjeru onako kako je Isus htio.
Malo pažljivije pročitaj Pavlove poslanice pa ćeš vidjeti da baš i nije bilo u potpunosti tako.
|
|