Duh Sveti ne cini nista protiv Rijeci. Rijec nam sluzi, medju ostalim, da provjeravamo duhove.
Jevrejin je napisao/la:Ovo bi bilo divno i ja patim sto nije tako. Ali sta uciniti?
Pa problem je sto svi za sebe mislimo da smo u pravu. Da oni drugi nisu pravi Hristovi.
Svi, posebno ljudi sa ovog foruma, trebamo ponizno pasti u zajednoj molitvi pred Hrista i postom i vapajima zatraziti Njegovu pomoc.
Treba svi da trazimo od Njega da nam kaze gde je put. Sta On hoce da verujemo i mislimo. To nam je potrebno.
Medjutim, vecina je uverena u svoje i nece da primi vise svetlosti i znanja.
Evo ja sam prvi da se ponizim i zatrazim Hristovu milost za put i verovanje koje treba da sledim. Prvi sam.
evangelina je napisao/la:imaš pravo, i Duh isto...ali ne slaže mse s tim da čovjek ne treba raditi na ujedinjenju Tijela...mi MORAMO raditi na tome...ali nitko mi nije odgovorio na pitanje da li nas Bog mora pogurati u tome?Daniele ne Riječ, već Duh.Duh je osoba. On već postiže ujedinjenje. Ako ga ti ne vidiš, moli Boga da ti pokaže.Zar ne shvaćaš? Duh vodi svoju crkvu cijelo vrijeme. Znači da je cijelo vrijeme jedinstvena.Onaj tko ima Duha Božjeg u sebi, dio je te Crkve. Tada i vidi djelovanje Duha. Tada mu Duh može pokazati svoju Crkvu.Ne treba čovjek raditi ništa na ujednjenju crkvi. Ono na čemu treba raditi je on sam i njegov osobni odnos s Bogom. Njegova osobna poslušnost Bogu i djelovanje u skladu s primljenim riječima i uputama po Duhu. Sve to piše u Bibliji.Svatko tko ima ispravan odnos s Bogom shvaća što je Kristova Crkva.Takvu Crkvu ne može zaustaviti čovjek ili đavo. Takvu Crkvu ne može voditi čovjek. Ona je Božje djelo.
|
|