Mislim da cijelo vrijeme postoji "ujedinjena" crkva i to je ono što se zove Tijelo Kristovo. Tom crkvom upravlja Duh Sveti.
Sastoji se od ljudi koji su nanovorđeni, vjerni, sveti, poslušni i ponizni Bogu.
Nalazi se u svim denominacijama i crkvama, zato što Bog zove i podiže svoje ljude svugdje.
Meni je Bog pokazao samo male djeliče takve crkve, dok sam se mučila pitanjima poput vas sada. Onaj tko postavi isto pitanje na pravo mjesto, Bogu, dobiti će i odgovor. Meni je takav odgovor bio velika utjeha. Bog je Svevid. On drži sve u svojim rukama. Crkva je Njegova, oduvijek. I On ju vodi i njome upravlja oduvijek.
Kroz stoljeća, ako proučavate povijest, Njegova crkva traje i ne gasi se. Ona je uvijek skrivena, uglavnom radi ispod površine, ispod vanjskih nametljivih religijskih manifestacija koje su lako dostupne javnosti. Tu i tamo u povijesti se dogodi veće izliće Duha Svetog i tada je Crkva zanimnje javnosti, no ona traje uvijek.
Ljudi u takvoj crkvi su vezani neraskidivim lancima Duha i prepoznaju se gdje god se našli.
Stoga ne mučite se oko ujedinjavanja na ljudski način.
Čuvajte sebe da ne posrnete, da čvrsto stojite ukorijenjeni u Božjoj riječi, budite poslušni Duhu i dozvolite da vas vodi. Tada će vas on dovesti do drugih.