Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

SRETAN USKRS

power_settings_newLogin to reply
+10
Debora
Spart
Daniel
Mali princ
Mila
Totus Tuus
kainos
maki
hrvoje hrki
ziger
14 posters

descriptionSRETAN USKRS EmptySRETAN USKRS

more_horiz
ŽELIM VAM SVIMA SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS!

descriptionSRETAN USKRS EmptyRe: SRETAN USKRS

more_horiz
ziger je napisao/la:
ŽELIM VAM SVIMA SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS!

Dragi sudionici i gosti na ovom forumu,
Koristim nesvakidašnju priliku da nas pozovem živjeti u svakodnevnom proslavljenju vječnog i nesavladivog Isusovog Uskrsnuća da bismo ostali djeca Uskrsa, jer je obličje svijeta tame na izmaku i dolazi obličje svijeta svjetla kroz djecu svjetla koja očekujemo uskrsenje pravednika i preobraženje živih , da bismo se našli u uzašašću pri Isusovom drugom dolasku..Nemojmo zaboraviti ovu priliku da kao djeca Uskrsa budemo svjetlo uskršnje i utješitelji poniženima od krivnje, pokažimo im put ka Kristu i budimo im uskršnji melem na njihovim ranama , darovima Svetoga Duha koji nam je Bog dao u Kristovoj službi pomirenja..
Ukazujmo na važnost proročanstva za sreću svakoga pojedinca i svake obitelji..
Kao što se ispunilo obećanje o Uskrsu Isusovom - tako će se ispuniti obećanje o Njegovom skorom dolasku i važnosti straženja i života u ozbiljnosti prema Božjim opomenama o kraju milosti..
Uskrs koji ćemo opipati i vidjeti i čuti i okusiti - nadolazi iznenadnim dolaskom..Zato budimo spremni i odvračajmo druge od nevjerstva - pokažimo im Isusa u riječi i djelima..
Kao što je bio naraštaj koji je vidio uskrsenje Isusovo i Njegovo uzašašće-tako će biti i naraštaj koji će vidjeti Njegov dolazak u uskrsenju pravednika i preobraženju svetih koji su održali vjeru Isusovu i Njegove zapovijesti..
Želim Vam vidjeti Uskrs - Sretan Uskrs!Obnašajmo službu našeg naraštaja, uskršnju službu pomirenja u vrijeme Nebskoga suda..U svakidašnje sivilo i mrak koji zahvaća narode unesimo svjetlo opipljivog uskrsenja svojim radom za druge koji u svojoj nemoći na drugi način podnose muke Kristove Pasije.Cijenimo njihovu patnju..Posebno želimo političarima da pokažu veću ozbiljnost prema proročanstvima u svakodnevnom radu za narod kako bi narod na njima vidio uzoriti strah Božji..
Amen
abraham

more_horiz
kako me neće biti pri kompu 2-3 dana, pridružujem se čestitkama:

želim svima SRETAN i BLAGOSLOVLJEN USKRS!

Zadnja promjena: ; pet 06 tra 2007, 12:32; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Takodje, cestitam svima uskrsnje praznike.

Jevrejin.

more_horiz
Pozdrav svima
Gospodin je uskrso!

Otkivenje 1
12 I okrenuh se, da vidim glas, koji mi je govorio; i okrenuvši se vidjeh sedam svijećnjaka zlatnih,
13 I usred sedam zlatnih svijećnjaka kao Sina čovječjega, obučena u dugačku haljinu, i opasana po prsima pojasom zlatnim.
14 A glava njegova i kosa bijela kao bijela vuna, kao snijeg; i oči njegove kao plamen ognjeni;
15 I noge njegove kao mjed, kad se rastopi u peći; i glas njegov kao šum voda mnogih;
16 I imao je u svojoj desnoj ruci sedam zvijezda, i iz usta njegovih izlazio mač oštar s obje strane; i lice njegovo kao što sunce sja u sili svojoj.
17 I kad Ka vidjeh, padoh k nogama njegovim kao mrtav. I metnu desnicu svoju na me govoreći: "Ne boj se, ja sam prvi i posljednji,
18 I živi: i bio sam mrtav, i evo živim u vijeke vjekova, i imam ključeve od smrti i podzemlja.

Daniel 12
1 U ono vrijeme podignut će se Mihael, veliki knez anđeo, koji zaštićuje sinove tvojega naroda. Bit će vrijeme tjeskobe, kakve nije bilo nikada, otkako je naroda, do onoga vremena. Ali će se tvoj narod spasiti u ono vrijeme, svi, koji se nađu zapisani u knjizi.
2 Mnogi od onih, koji spavaju u prahu zemaljskom, probudit će a se, jedni na život vječni, drugi na sramotu i prijekor vječni.
3 Pobožni će sjati kao sjajno nebo, i oni, koji su mnoge privodili k pravednosti kao zvijezde u sve vjekove.
4 A ti, Daniele, zatvori ova objavljenja! Zapečati ovu knjigu do posljednjega vremena! Mnogi će je pretraživati, i spoznaja će biti velika.

Otk. 21
1 I vidjeh nebo novo i zemlju novu; jer prvo nebo i prva zemlja prođoše, i mora više nema.
2 I vidjeh grad sveti, Jerusalem novi, gdje silazi od Boga s neba, pripravljen kao zaručnica, ukrašena zaručniku svojemu.
3 I začuh glas veliki s prijestolja gdje govori: "Evo šatora Božjega među ljudima, i stanovat će s njima, i oni će biti narod njegov, i sam Bog bit će s njima Bog njihov.
4 I otrt će Bog svaku suzu od očiju njihovih, i smrti neće biti više, ni tuge, ni vike, ni boli neće biti više, jer prvo prođe."

Otk.22
20 Govori onaj, koji svjedoči ovo: "Da, Ja dolazim brzo." Amen. Dođi, Gospodine Isuse!

more_horiz
"Zašto tražite živog među mrtvima"

Sretan Uskrs!

more_horiz
Želim vam svima da uđete još dublje u razmatranju Kristove Muke za nas, te pokupite plodove Uskrsa i ugradite ih u svoj život

more_horiz
SRETAN USKRS M010 Sretan Uskrs svima! SRETAN USKRS M010

more_horiz
Sretan Uskrs, Hristos voskrse...

Ove godine Uskrs s nama slave i naša pravoslavna braća. Neka Kristova poruka uskrsnuća da snage i ljubavi svim kršćanima da prebrode sve ovosvjetske dileme i da zajedno počnemo baštiniti Kraljevstvo čija nam je vrata Isus širom otvorio...

more_horiz
Blagoslovljen Uskrs svima, a ne samo njima Smile ....i vašim svima doma...

more_horiz
<BLOCKQUOTE>Blagoslovljen uskrs svima,i hvala Kristu na zrtvi i nadi koju nam kroz Sebe dade</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Sretan Uskrs uz G. F. Haendela i njegovu Aleluju!

more_horiz
SRETAN USKRS Bighug10 Sretan i blagoslovljen Usrkrs!!!!!

more_horiz
[url=http://object width="425" height="355"param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/N0IkFSAFyfE&hl=en"/paramparam name="wmode" value="transparent"/paramembed src="https://www.youtube.com/v/N0IkFSAFyfE&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"/embed/object]http://<object width="425" height="355"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/N0IkFSAFyfE&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/N0IkFSAFyfE&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/url]

more_horiz
Svima želim sretan Uskrs s obiljem Božjeg blagoslova i sa željom da ovaj forum u budućnosti još više proslavlja Krista. cheers

more_horiz
Svim vjernicima Sretan Uskrs.
SRETAN USKRS Begdpf

more_horiz
Sretan Uskrs svim forumašima !!!

pozdrav

Euro

more_horiz
I did not ask for the life that I was given. But it was given, nonetheless. And with it... I did my best

The Lord is my Shepherd; I shall not want.

He maketh me to lie down in green pastures:

He leadeth me beside the still waters.

He restoreth my soul:

He leadeth me in the paths of righteousness for His name' sake.

Yea, though I walk through the valley of the shadow of death,

I will fear no evil: For thou art with me;

Thy rod and thy staff, they comfort me.

Thou preparest a table before me in the presence of mine enemies;

Thou annointest my head with oil; My cup runneth over.

Surely goodness and mercy shall follow me all the days of my life,

and I will dwell in the House of the Lord forever.

SRETAN USKRS Glory1

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply