Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Trebam molitvu

power_settings_newLogin to reply
+16
moki72
tomahowk1
aleksa1962
Ruta
ziger
dominik
Izrail
Mali princ
Justin
Spart
vivi
Totus Tuus
No Nick
mirjam
laodikejac
Daniel
20 posters

descriptionTrebam molitvu - Page 4 EmptyRe: Trebam molitvu

more_horiz
kakvo je to razmisljanje?

more_horiz
tomahowk1 je napisao/la:
pa sto mene ne napada malo.meni je vec bed sto sve djeluje tako dobro.molite se da me napada sotona da malo i ja uzivam u svojoj patnji i muki za naseg Gospodina Isusa Krista.jer kao sto je rekao Sv Franjo.savrseno veselje je kad patimo i kad je sve protiv nas a mi ostajemo radosni znajuci koliko je Gospodin patio za nas.vidjevsi ovaj vapaj Danielov ja vas molim da molite da mene napada tako.
prijatelju zašto tražiš nešto za što nisi spreman? ti tražiš napade sotone? ako to tražiš sotona te još zavađa u mnogim duhovnim stvarima....God bless

more_horiz
A vi bi svi lagano i lijepo.
Patnja je dobra prijatelji.
Daniele ne sudi o meni jer me ne poznas i neznas koliko sam spreman.
Ako mi je dobro onda mi je puno teze otvarati se i prepustati sve tjeskobe Gospodinu,a kad zivot tese onda s tolikom lakocom sve njemu predajem.a poslije toga sam sve jaci i jaci.
Molite vi samo da i mene tese.vec dugo nije.sve nekea sitnja napadanja,snovi,nagovaranje,slanje misli o bezvrijednosti,no to je slabo.meni treba malo davolskog batinanja,muke i patnje da i ja malo trpim za naseg Gospodina Isusa Krista i duse u cistilistu.
pa stoga molite sestre i braco da me malo vise tese.meni su uzori Isus i Sv Franjo.

more_horiz
Zaista, patnja nam je ponekad najbolji prijatelj jer se rastače staro u nama, i kad se potroši uzrok patnje, očisti kroz snove i molitvu, tada zablistamo okupani novim spoznajama. Jao nama ako je sve glatko i mirno. To može biti znak duhovnog spavanja.

more_horiz
tomahowk1 je napisao/la:
A vi bi svi lagano i lijepo.Patnja je dobra prijatelji.Daniele ne sudi o meni jer me ne poznas i neznas koliko sam spreman.Ako mi je dobro onda mi je puno teze otvarati se i prepustati sve tjeskobe Gospodinu,a kad zivot tese onda s tolikom lakocom sve njemu predajem.a poslije toga sam sve jaci i jaci.Molite vi samo da i mene tese.vec dugo nije.sve nekea sitnja napadanja,snovi,nagovaranje,slanje misli o bezvrijednosti,no to je slabo.meni treba malo davolskog batinanja,muke i patnje da i ja malo trpim za naseg Gospodina Isusa Krista i duse u cistilistu.pa stoga molite sestre i braco da me malo vise tese.meni su uzori Isus i Sv Franjo.
oprosti, ali vidim o tvojim postovima koliko si ti spreman...pošto tražiš da netko MOLI za napade...ovo još nikada nisam čuo mogu priznati...i ne trebaš patiti za duše u čistilištu pošto čistilište ne postoji, a ni za duše ne treba patiti, bolje ako želiš patiti, pati za duše na takav način da radiš nešto za Gospodina...evangeliziraj...zato ne traži napade sotone na sebe jer ti NISI jači od njega...

more_horiz
Nije ovo njesto za raspravu.izmolit cu krunicu Bozanskog milosrđa za tebe pa će otici crni.
Bog vas blagoslovio.

more_horiz
prijatelju, možeš ti moliti za mene, ali poslušaj jedan savjet starijeg brata, ipak ja ti to govorim što ti govorim iz ljubavi a ne zato jer sotona me napada....God bless

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Daniel je napisao/la:
prijatelju, možeš ti moliti za mene, ali poslušaj jedan savjet starijeg brata, ipak ja ti to govorim što ti govorim iz ljubavi a ne zato jer sotona me napada....God bless

Mislim,da nitko od nas nije postedjen sotoninih napada,pa i sad dok ovo pisem,prolaze mi razne misli glavom,za koje nisam sigurna da su Bozje,ali molitva je straza jednom vjerniku,da ne padne u kusnje,i rekao je jednom jedan teolog,ako se nista ne desava,trebas preispitati svoje stanje,ili si toliko u raljama sotone,ili mu je sve jedno jer te je vec sredio,mislim da bu kao krscani svaki dan trebali ispitivati svoje postupke,svoje misli,svoje rijeci,svoja djela,i sve sto mi posjedujemo,da li je toga dana bilo sve na slavu Kristu,ili protiv njega??study study </BLOCKQUOTE>

more_horiz
Eto sada meni treba vasa molitva: moram u skoli da se izborim sa subotu, jer idemo na neki izlet kao primrema za studije ali to obuhvata dve subote i ja ne zelim da je krsim.
pozdrav svima vivi

more_horiz
Moliće mo se vivi za tebe, da ti Bog pomogne da nađeš neko rješenje i da čvrsto stojiš u vjeri!!!

more_horiz
hvala ti puno mirjam prava si mi sestra Smile

Zadnja promjena: ; uto 05 lip 2007, 13:11; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Isplatilo se uvijek izboriti za subotu.Imam prijateljicu koja je to proslo u bivsoj Jugi i njen slucaj je dosao cak i do samoga Tita.Prosla je pravu Golgotu ali je sve izdrzala i onda kada je bilo najteze Bog je posalo svoju pomoc i ona je uspjela nastaviti svoje skolovanje u nasem Marusevcu. Danas je silno blagoslovljena i bavi se naukom u USA.

more_horiz
Zove se Simona Vuletic,sjetio sam se i danas je udata i sretna sestra u Hristu.Njen brat je clan Crkve u Beogradu i jako predan vjernik.

more_horiz
ja isto moliti se za tebe vivi...God bless

more_horiz
hvala vam puno za vase molitve....hvalam vam Bog ce uciniti Smile
puno pozdrava vivi

more_horiz
molimo se braćo jedni za druge jedna od većih prednosti foruma jeste da se traži moliti jedan za drugoga to je ozbiljna stvar i potreba svakoga ajmo se moliti Gospodu jedan za drugoga .

more_horiz
Moli vas da se moli te za jednog brata koje se zove denis.Bog zna sta njemu treba dosta mi je vazno.

Hvala svima od srca....

more_horiz
tihi je napisao/la:
Moli vas da se moli te za jednog brata koje se zove denis.Bog zna sta njemu treba dosta mi je vazno.

Hvala svima od srca....

Tihi,evo u molitvi smo s tobom i Denisom.
Blagoslov vama i mir Isusa Krista.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply