kakvo je to razmisljanje?
tomahowk1 je napisao/la:prijatelju zašto tražiš nešto za što nisi spreman? ti tražiš napade sotone? ako to tražiš sotona te još zavađa u mnogim duhovnim stvarima....God blesspa sto mene ne napada malo.meni je vec bed sto sve djeluje tako dobro.molite se da me napada sotona da malo i ja uzivam u svojoj patnji i muki za naseg Gospodina Isusa Krista.jer kao sto je rekao Sv Franjo.savrseno veselje je kad patimo i kad je sve protiv nas a mi ostajemo radosni znajuci koliko je Gospodin patio za nas.vidjevsi ovaj vapaj Danielov ja vas molim da molite da mene napada tako.
tomahowk1 je napisao/la:oprosti, ali vidim o tvojim postovima koliko si ti spreman...pošto tražiš da netko MOLI za napade...ovo još nikada nisam čuo mogu priznati...i ne trebaš patiti za duše u čistilištu pošto čistilište ne postoji, a ni za duše ne treba patiti, bolje ako želiš patiti, pati za duše na takav način da radiš nešto za Gospodina...evangeliziraj...zato ne traži napade sotone na sebe jer ti NISI jači od njega...A vi bi svi lagano i lijepo.Patnja je dobra prijatelji.Daniele ne sudi o meni jer me ne poznas i neznas koliko sam spreman.Ako mi je dobro onda mi je puno teze otvarati se i prepustati sve tjeskobe Gospodinu,a kad zivot tese onda s tolikom lakocom sve njemu predajem.a poslije toga sam sve jaci i jaci.Molite vi samo da i mene tese.vec dugo nije.sve nekea sitnja napadanja,snovi,nagovaranje,slanje misli o bezvrijednosti,no to je slabo.meni treba malo davolskog batinanja,muke i patnje da i ja malo trpim za naseg Gospodina Isusa Krista i duse u cistilistu.pa stoga molite sestre i braco da me malo vise tese.meni su uzori Isus i Sv Franjo.
Daniel je napisao/la:prijatelju, možeš ti moliti za mene, ali poslušaj jedan savjet starijeg brata, ipak ja ti to govorim što ti govorim iz ljubavi a ne zato jer sotona me napada....God bless
tihi je napisao/la:Moli vas da se moli te za jednog brata koje se zove denis.Bog zna sta njemu treba dosta mi je vazno.
Hvala svima od srca....
|
|