Da, i ja mislim da je na roditeljima velika odgovornost po ovom pitanju...
Čini mi se da živimo u vremenu kada je jako, jako, jako teško valjano obavljati ovu vrlo odgovornu i tešku zadaću.
Pa razmislimo samo o tome - danas je đavo toliko usavršio sve moguće metode pomoću kojih može trovati mladi um i srce djeteta... Danas ako roditelji žele znati što se događa u umu njihovog djeteta, oni se moraju itekako pomučiti... Posvuda su mediji, oni manipuliraju svima, nitko im ne može pobjeći... Djeca odrastaju u svijetu medija, u jednom lažnom, zlom, sebičnom svijetu...
Mediji su bogovi našeg vremena. A propovijedi koje oni šalju, samo su rijetko kada dobre i korisne. Uglavnom su to vražje poruke, koje služe raspirivanju grešnih sklonosti. Mediji uče našu djecu jednu prokletu poruku: SVE ŠTO SE TEBI SVIĐA, DOBRO JE ZA TEBE! Kako ćemo mi odgovoriti na ovo? Kako možemo objasniti svojoj djeci da je većina stvari koja im je tako privlačna - ustvari POGUBNA ZA NJIH?! Iskreno, ja se bojim pomisli da ću jednom biti otac! Bojim se, jer znam da će mi biti teško da spasim vlastitu djecu iz vražjih mreža! Ali tješi me to da danas, više nego ikad, čovjek može vidjeti snagu Božjeg Duha na djelu!
Roditelji, ako vam je stalo do vaše djece - BDIJTE NAD NJIMA!