Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionKontracepcija EmptyKontracepcija

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>Koji su razlozi i posljedice kontracepcije?</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

Zadnja promjena: ; pet 09 oľu 2007, 21:28; ukupno mijenjano 2 put/a.

descriptionKontracepcija EmptyRe: Kontracepcija

more_horiz
Nezeljena trudnoca.

more_horiz
Male bebe sa pretezno nezrelim mamicama.

more_horiz
Ima i vise razloga i vise posljedica,od socijalnih do zdravstvenih.

more_horiz
Zavisno na konu kc misliš? Svaka ima svoje posljedice, ali svima je jedan razlog - neželjena trudnoća!

more_horiz
<BLOCKQUOTE>Da motiv za primjenu kontracepcije je sprecavanje nezeljene trudnoce,ali kako to krscanin ima moralno pravo raditi,a posljedice mogu biti katastrofalne sve do radjanja defektne djece,zato bi trebalo biti jako pazljiv,pri uzimanju kc medikamenata,dolazi do sterilnosti,a neki ljecnici za sredjivanje menstrualnog ciklusa lako posezu za hormonalnim terapijama,zatim i do Magna adipozite,sto je teret svakoj zeni,mislim da bi si morali dati malo vise edukacije u tome,a sad jedno drugo pitanje,pa zasto muski ako zele,nezeljenu trudnocu ne koriste kc?A najbitnije pitanje zasto ljudi ne zele zivjeti cedno,pogotovu mladi?
Ja znam da Krist oprasta sve,ali zar bi ga trebalo kusati prije braka?</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Dina je napisao/la:

Koji su razlozi i posljedice kontracepcije?

posljedice si i sama navela, a razlog mi se cini u globalu samo 1

-kao što svatko normalan zna, Bog je spolni odnos predvidio samo za brak. No kao što znamo ovaj svijet se je u zadnje vrijeme jako pokvario, zlo exponencijalno raste.
Jedan od mnogobrojnih dokaza je i vanbracni spolni odnos koji danas prakticira vecina ljudi, posebno mladih, onih koji su jos nespremni i nezreli za brak.
Kontracepcijska sredstva im upravo to omogućuju u većoj mjeri, ali vrlo se malo priča o posljedicama koje često puta završavaju katastrofalno!
To je po meni tužna istina.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply