Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Okrugli stol - žrtve i nasilnici u obitelji i braku

power_settings_newLogin to reply

descriptionOkrugli stol - žrtve i nasilnici u obitelji i braku - Page 2 EmptyRe: Okrugli stol - žrtve i nasilnici u obitelji i braku

more_horiz
Sandra je napisao/la:
Izbacio je muž stvari iz stana njoj i djetetu.Pobjegla kod roditelja a to je moje susjedstvo.Vidjela sam šansu za pomoč i ponudila joj robicu za djete i ostale stvari potrebne za život.Nočima mi je plakala,tješila sam ju i naravno nasmijavala(valjda mi nije grijeh).Sad se oporavila i često smo zajedno jer njeno je djete isto kao moje zadnje,vršnjakinje.Zajedno smo se molili,otvorena je za razgovor.Uvjek sam tu za pomoć svakoj ženi u nevolji,to je volja BOžja zaviti rane ovim nesretnicama. grli

Gdje je Ona sada, što joj treba?U čemu je bio uzrok nasilja?

descriptionOkrugli stol - žrtve i nasilnici u obitelji i braku - Page 2 EmptyRe: Okrugli stol - žrtve i nasilnici u obitelji i braku

more_horiz
On je cjele noći bio u diskoteci koje je vlasnik,ona sama sa djetetom a moli ga da ostane kod kuće i tako sve krenilo.
Udari ju je,vikanje ,bacanje stvari iz stana.Otišla mami i tati,ajd nekako se sudski rastali.Ma jadna nije mogla nočima spavat,proganjo ju i zvao na mobitel,prijetio,pa se i kod mene sakrivala.Sad je našla drugog dečka koji je prihvatio djete i dobro se slažu i on je stvarno ok. dečko.Čeka bebicu i jako je sretna.Mene nemože zaboravit i stalno se družimo.Molim da ih sve Gospod spasi.Volim ove ljude, i nek mi Gospod pomogne da njegova ljubav bude očita i silna kroz moj život.

more_horiz
Sandra je napisao/la:
On je cjele noći bio u diskoteci koje je vlasnik,ona sama sa djetetom a moli ga da ostane kod kuće i tako sve krenilo.
Udari ju je,vikanje ,bacanje stvari iz stana.Otišla mami i tati,ajd nekako se sudski rastali.Ma jadna nije mogla nočima spavat,proganjo ju i zvao na mobitel,prijetio,pa se i kod mene sakrivala.Sad je našla drugog dečka koji je prihvatio djete i dobro se slažu i on je stvarno ok. dečko.Čeka bebicu i jako je sretna.Mene nemože zaboravit i stalno se družimo.Molim da ih sve Gospod spasi.Volim ove ljude, i nek mi Gospod pomogne da njegova ljubav bude očita i silna kroz moj život.

Hvala Bogu.
Imaju li posao i stan?Zdravlje?
Alimentacija?
Stdiraju li?

more_horiz
Sad kupuju kuću tu blizu mene.On radi i dobro je.Stvarno gledam da se saživim sa ovim narodom u potrebi.Ma važno je biti i duhovno zdrav i imati ispravno razumjevanje.Nebi mi palo na pamet da nekoga osuđujem i nazivam zlim itd.Ovim putem pozdravljam svog brata jevrejina.Svi nekako imamo različito duhovno razumjevanje a ja sam tako slobodna u Kristu Haleluja.

more_horiz
Sandra je napisao/la:
Sad kupuju kuću tu blizu mene.On radi i dobro je.Stvarno gledam da se saživim sa ovim narodom u potrebi.Ma važno je biti i duhovno zdrav i imati ispravno razumjevanje.Nebi mi palo na pamet da nekoga osuđujem i nazivam zlim itd.Ovim putem pozdravljam svog brata jevrejina.Svi nekako imamo različito duhovno razumjevanje a ja sam tako slobodna u Kristu Haleluja.

Svaki je čovjek/žena - unikat .Različitost duhovnog razumijevanja treba ostati uvijek u okviru racionalnog dijaloga na temelju naravnog moralnog zakona i prava na Duhovnost..Zato smo odgovorni da duhovne različitosti poimanja odtanu u okviru dobra kako bi ljubavlju pobijedili neprijatelja - tj pozvali ga na spasenje i samoodgovornost - kaže Noemi: samopoštovanje..
Kako sačuvati samopoštovanje?Odgovornošću prema bližnjima...ljudi postaju hrabriji protiv zla..Za pouku je - misija uživljavanje sa potrebitima je prava misija koju vodi Bog.

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:
Ma saliio sam se sa tobom Sandra.

He hee hehe slatko si me nasmejala.

Malo sam te provociro. Daj nemoj se ljutiti, hteo sam da te vidim u elementu.

Uh,sad mi je srce na mjestu!
Ja sam vječiti pesimista i tako moj muž trpi od mene previše smjeha i malih mojih ludosti.Kaže da ne može zamislit život bez mojih bubica.Zato mu hormoni stalno naviru ya

more_horiz
Sandra je napisao/la:
Jevrejin je napisao/la:
Ma saliio sam se sa tobom Sandra.

He hee hehe slatko si me nasmejala.

Malo sam te provociro. Daj nemoj se ljutiti, hteo sam da te vidim u elementu.

Uh,sad mi je srce na mjestu!
Ja sam vječiti pesimista i tako moj muž trpi od mene previše smjeha i malih mojih ludosti.Kaže da ne može zamislit život bez mojih bubica.Zato mu hormoni stalno naviru ya

Ako smijem primjetiti, Jevrejin nije pesimista - uporan je , ima naćin probijanja kroz nevolje...

more_horiz
Ma mislila sam reći optimista sam!al se zbunih od iznenađenja!

more_horiz
Sandra je napisao/la:

Sad se i ja zbunih, da li je Jevrejin optimista ili pesimista..ili pomješano.. kao i ja - više optimista..

more_horiz
abraham je napisao/la:
Sandra je napisao/la:

Sad se i ja zbunih, da li je Jevrejin optimista ili pesimista..ili pomješano.. kao i ja - više optimista..

Ma jevrejin je pravi čovik, i zato triput hura za njega:HURA,HURA,HURA

ya ya ya

more_horiz
Sandra je napisao/la:
abraham je napisao/la:
Sandra je napisao/la:

Ma jevrejin je pravi čovik, i zato triput hura za njega:HURA,HURA,HURA

ya ya ya

Triputtri - ne samo za okrugli stolom-pravi je čovik svuda - i u nevolji i u dobru..

more_horiz
Pozdrav Sandri, bas mi je drago da nisi ljutis do kraja zivota, ima takvih.

Idemo abraham dalje u borbu za pomaganje ljudima.

more_horiz
Ustvari ovo je kampanja.

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:
Ustvari ovo je kampanja.

Dio pokreta onih koji žive iskustvo opravdanje vjerom i svoje iskustvo primjenjuju konkretno i pokazuju svim denominacijama što je konkretno kršćanstvo..

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply