Efežanima 5,22-28
Kološanima 3,18.19
Kološanima 3,18.19
Jevrejin je napisao/la:Molim forumase da vise ne brane ili pomazu zrtvama nasilja u porodici. (Ovaj poziv ne vazi za Dinu i Avrama.)
Sit gladnom ne veruje.
Ako je nama dobro, kako bi mi mogli da postanemo oni koji ce saosecati sa tudjom patnjom?
Kako se postaje pomocnik nevoljnima?
I sto su nam daleko milije teme zabavnog karaktera, dok bezimo od onih kljucnih daleko vaznijih?
Treba neki put razgaliti srce, ali u tom veselju ako ti srce otvrdne do tacke kada postajes nezaiteresovan za druge kojima nije lepo kao tebi, tada si saoucesnik sa sotoninom tiranijom. I ma sta god pricao ili mislio, ti nisi Hristov sledbenik.
Ima li nesto sto bi nas moglo pokrenuti sa mrtve tacke?
Jevrejin je napisao/la:Znaci da olabavim. Hvala ti sto si me bar uz to nazvala covece.
Jesili ikada slusala onu pricu o zloj zeni?
Jevrejin je napisao/la:Znaci da olabavim. Hvala ti sto si me bar uz to nazvala covece.
Jesili ikada slusala onu pricu o zloj zeni?
Noemi je napisao/la:samopoštovanje
Sandra je napisao/la:Jevrejin je napisao/la:Molim forumase da vise ne brane ili pomazu zrtvama nasilja u porodici. (Ovaj poziv ne vazi za Dinu i Avrama.)
Sit gladnom ne veruje.
Ako je nama dobro, kako bi mi mogli da postanemo oni koji ce saosecati sa tudjom patnjom?
Kako se postaje pomocnik nevoljnima?
I sto su nam daleko milije teme zabavnog karaktera, dok bezimo od onih kljucnih daleko vaznijih?
Treba neki put razgaliti srce, ali u tom veselju ako ti srce otvrdne do tacke kada postajes nezaiteresovan za druge kojima nije lepo kao tebi, tada si saoucesnik sa sotoninom tiranijom. I ma sta god pricao ili mislio, ti nisi Hristov sledbenik.
Ima li nesto sto bi nas moglo pokrenuti sa mrtve tacke?
Pa šta ako smo se malo nasmijali onako zajedno,može se čovjek i šaliti ali i pomoći svakome kome to treba.Ajme de malo olabavi čovječe.Ja sam inače uvjek za smjeh i baš zbog toga imam puno prjatelja,žene jedva čekaju da me vide, i da se izjadaju, ali i nasmiju.
Sandra je napisao/la:E vidiš jevrejine,ja se družim sa ženama koje su trpile nasilje i jako smo dobre prijateljice.Danima i nočima sam bila uz njih i stekla trajno prijateljstvo.To ću i dalje činiti uz Pomoč Božju!
A naravno i jako se puno šaliti,ooooo ajme meni da nisam zla???????????????
Sandra je napisao/la:E vidiš jevrejine,ja se družim sa ženama koje su trpile nasilje i jako smo dobre prijateljice.Danima i nočima sam bila uz njih i stekla trajno prijateljstvo.To ću i dalje činiti uz Pomoč Božju!
A naravno i jako se puno šaliti,ooooo ajme meni da nisam zla???????????????