Radi mira u kuci, necu vise ovakve stvari koje citam komentirati.
Izrail je napisao/la:Noemi je napisao/la:Molim te Izraile da meni i Krizostomu pokažeš na kojem topiku su uvrede, da možemo poduzeti što je potrebno. Hvala
Čuj, uzeo sam malo odmora jer sam jučer previše čitao gore pa me ponjelo.
Mislim da ipak ne bi bilo u redu da pišem što mi sve smeta gore jer bi (a Jevrejin je već počeo) drugi mogli reći kako podilazite katolicima.
Dakle ako smatrate da je gore sve u redu onda dobro.
Opet mislim kako je neki konsenzus ponašanja nužan kakav će on biti trebali bi se svi dogovorit, no neki neće ni doći ovdje da se izjasne.
Ja ću se držat teme ali budući je puno laži i podmetanja ne mogu preći preko toga i moram reći da je laž laž a dobro dobro.
Svoju vjeru imam pravo svedočiti.
Oprostite ako zbog mene imate neugodnosti.
Eto ja sam da se dogovorimo svi o pravilima a ako to nije moguće onda sam da se svima dopusti iznositi stavove ali bez psovki.
To je valjda neki minimum.
Izrail je napisao/la:Žalosno jeda neki neće niti reći što bi za njih bilo prihvatljivo ponašanje.
Recimo Dizma.
Dizma je napisao/la:
On ima viši prag tolerancije od prosječnog katolibana.
abraham je napisao/la:Izrail je napisao/la:Noemi je napisao/la:Molim te Izraile da meni i Krizostomu pokažeš na kojem topiku su uvrede, da možemo poduzeti što je potrebno. Hvala
Mislim da ipak ne bi bilo u redu da pišem što mi sve smeta gore jer bi (a Jevrejin je već počeo) drugi mogli reći kako podilazite katolicima.
Opet mislim kako je neki konsenzus ponašanja nužan kakav će on biti trebali bi se svi dogovorit, no neki neće ni doći ovdje da se izjasne.
Ja ću se držat teme ali budući je puno laži i podmetanja ne mogu preći preko toga i moram reći da je laž laž a dobro dobro.
Eto ja sam da se dogovorimo svi o pravilima a ako to nije moguće onda sam da se svima dopusti iznositi stavove ali bez psovki.
Dogovor o pravilima obuhvata i držanje pravila pomoću vrline i samokontrole..Svatko ima pravo svjedočiti svoju vjeru ali vrijeđanjem drugih unižavamo i svoju vjeru..
Potrebno je :
Ne svjedočiti lažno,
Ne podmetati,
Ne odgovarati na uvrede,
Ne vrijeđati
......
ali opraštati koliko puta?
Ne gledaju samo ljudi - forume, već i sveti i nesveti anđeli, svako se ponašanje zapisuje na Nebu..
Jevrejin je napisao/la:abraham je napisao/la:Izrail je napisao/la:Noemi je napisao/la:Molim te Izraile da meni i Krizostomu pokažeš na kojem topiku su uvrede, da možemo poduzeti što je potrebno. Hvala
Dogovor o pravilima obuhvata i držanje pravila pomoću vrline i samokontrole..Svatko ima pravo svjedočiti svoju vjeru ali vrijeđanjem drugih unižavamo i svoju vjeru..
Potrebno je :
Ne svjedočiti lažno,
Ne podmetati,
Ne odgovarati na uvrede,
Ne vrijeđati
......
ali opraštati koliko puta?
Ne gledaju samo ljudi - forume, već i sveti i nesveti anđeli, svako se ponašanje zapisuje na Nebu..
Iznosimo samo istinu, cinjenice, kao sto kaze abraham, bez svedocenja lazno, podmetanja, uvreda i vredjanja to jest psovanja ili tako to.
A ako meni hrki napise da sam ja otpadnik, da sam fanatik da sam mrzitelj katolika ili ko zna sta u tom smislu, onda ja imam pravo odgovoriti na te optuzbe. Mogu ih pobiti ili ispraviti kao i vratiti optuzbe na njegov racun. Ustvari Hrki to vec i cini. Posteno brate.
Pa ako i ja to njemu kazem, nije problem.
Mozemo se malo zakaciti, ali da to ne predje osecaj dobrog ukusa. Ako neko sebe spusti na taj nivo, pa neka se spusti. Svako ce bar onda pokazati svoje pravo lice.
Ja sam za takvu slobodu.
|
|