Jevrejin je napisao/la: Puno puta sam primetio da te treba abrahame razumeti. I stvarno nesto duboko u meni upozoravalo me je na ono sto pises. Pitanje je bilo: "Sto je tako tesko shvatiti ga?"
A odgovor je dolazio kao opomena: "Duhovnog je tesko dokuciti."
Hvala Bogu sto si sa nama na ovom forumu. Ti si nam svima tako potreban.
Ako se zbog ikog ovde smirim, zbog tebe cu ( brate ), Duha Svetog u tebi.
Kako ako me ukori Noemi dali da to ignorisem? Negde duboko u sebi znam da me ta sestra ljubi, i zar ljubav ipak ne popravlja?
To nije lako, uvek sam bio kao grom, ponekad kao munja, oni koji su me ranije znali, zaobilazili su me u sirokom luku, kojima sam donosio Jevandljelje podizali su se kada bih prolazio da mi ukazu postovanje. U svemu sam bio autoritet. Neki put kao onaj koji krsi i lomi svoje protivnike, dok u drugom slucaju srce mi je plakalo u saosecanju za najvece gresnike. Ali zaista, Bog to zna, ono sto mogu uciniti to cu uciniti.
Molite se za mene, da mi Gospod udeli milost pobede nad gorom, a ostavi u mojoj dusi isceljujucu ljubav za one koji su slabi i nemaju pomocnika.
Molim vas, molite se za mene!
O da, bio sam i gori od Tebe..Tražio sam da mi se klanjaju..Bio sam jakih mišića ali mi nisu vrijedili za svagdašnji kruh koji je bio natopljen suzama i krvlju Isusa Krista.On me je pobijedio - i ja još vodim rat protiv sebe..
Zato se molim jer si mi sličan a zajedno smo više nalik Kristu nego svaki za sebe..
Ne zovi me mudrim .Nekada se za slabe treba i potuči, ali najteža je bitka sam sa sobom.Kaži, kako dalje..
Noemi, i Ona vodi bitku života..
Nekada mi se čini kao da meda više nema a da žuči ima više no vode u potocima..Potrebno je više se okrenuti svagdašnjim životnim dužnostima a manje vremena na forumu jer se tako gubi imunitet i snaga za svjedočenje..Pomozimo redovito i onima koji su blizu i onima koji su daleko..Ne zapustimo svoje najbliže jer su najbolja veza sa onima daleko
da svi budu jedni drugima blizu u Isusovoj idili..Mi nememo samo mišiće, imamo Duh Božji, oni su obe sile potrebne za slabe i smalaksale i sustale i posrnule.. popdignimo posrnule , oni su nam najbliži..
Zadnja promjena: ; sri 21 vel 2007, 19:49; ukupno mijenjano 1 put.