Ako nekog stvarno ali stvarno jako jako jako voliš,sigurno uz pomoć Božju bi se našlo drugo rješenje.Stvarno je na tebi odluka dali ostati ili otiči.Ali ovaj muž je bio i jako jako jako blizu Gospodina Isusa Krista.
Joshua je napisao/la:Možda sam se krivo izrazio jer nisam mislio da da je taj čovjek učinio nešto loše.Htio sam aludirati na to,kako bi s obzirom na to što je ona učinila mogao živjeti s tim.Znam šta znači jako jako nekog voljeti i oprostiti,ali gledajući s druge strane,poznajem samog sebe jako dobro pa zato u takvoj situaciji znam da bi me to izjedalo cijelog života.
Joshua je napisao/la:Možda sam se krivo izrazio jer nisam mislio da da je taj čovjek učinio nešto loše.Htio sam aludirati na to,kako bi s obzirom na to što je ona učinila mogao živjeti s tim.Znam šta znači jako jako nekog voljeti i oprostiti,ali gledajući s druge strane,poznajem samog sebe jako dobro pa zato u takvoj situaciji znam da bi me to izjedalo cijelog života.
dragan je napisao/la:Joshua je napisao/la:Možda sam se krivo izrazio jer nisam mislio da da je taj čovjek učinio nešto loše.Htio sam aludirati na to,kako bi s obzirom na to što je ona učinila mogao živjeti s tim.Znam šta znači jako jako nekog voljeti i oprostiti,ali gledajući s druge strane,poznajem samog sebe jako dobro pa zato u takvoj situaciji znam da bi me to izjedalo cijelog života.
Da, zanimljivo zapažanje. Da li oprostiti znači i nastaviti živjeti kao da ničega nije bilo, ili mogu oprostiti na način da ne mrzim tu osobu, da nisam opterećen time što mi je ta osoba učinila, ali ipak dalje ne nastavim živjet sa njom? Jesam li u potpunosti opraostio ako postupim tako?
Izrail je napisao/la:Krizostom je napisao/la:
Samo Crkva ne opravdava u tom slučaju sklapanje drugog braka ili život s drugim partnerom.
Hvala Bogu na mojoj supruzi.
Amen.
Hvala Bogu uistinu Izrael,jer dom je dio neba na zemlji ako ga ljudi njeguju,ali daj molim te objasni mi ,zar je posteno da strana koja nije napravila preljubu nema prava na drugi brak,nije kriva za ponizenje koje ju je snaslo,i zar nema prava,na radost zivota na zemlji.
</blockquote>
Marta je napisao/la:Preljub ne opravdava razvod braka.Nista ne opravdava razvod braka.Kad su dvoje zdruzeni u jedno,to traje za cijeli zivot.
Krizostom je napisao/la:ja sam samo htio reći da čovjek može ženu otpustiti zbog preljuba...inače nisam oženjen, samo sam gore dao primjer....pa siguran sam da kao kršćani moramo opraštati svojim bližnjima, pa tako i preljub....
|
|