Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Crkva Cjelovitog Evanđelja

power_settings_newLogin to reply
+2
Izrail
ziger
6 posters

descriptionCrkva Cjelovitog Evanđelja - Page 2 EmptyRe: Crkva Cjelovitog Evanđelja

more_horiz
Noemi je napisao/la:
pod rječju adventist se smatra ČEKAOC. ja sam shvatila da jevrejin htio reći da samo oni koji čekaju Krista, koji žive svaki dan u njegovoj volji, čiste svoje haljine, oni će ići u nebo.

mislim da nije mislio na denominacijsku pripadnost...

Ovo je Noemi tacno sto si rekla, naravno da nisam mislio samo na adventiste, vec sam se malo nasalio, jer verujem da ce se mnogi hriscani naci verni kada Isus bude dosao. Oni koji Ga cekaju svim srcem bice uzeti Njemu na susret.

descriptionCrkva Cjelovitog Evanđelja - Page 2 EmptyRe: Crkva Cjelovitog Evanđelja

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:
Noemi je napisao/la:
pod rječju adventist se smatra ČEKAOC. ja sam shvatila da jevrejin htio reći da samo oni koji čekaju Krista, koji žive svaki dan u njegovoj volji, čiste svoje haljine, oni će ići u nebo.

mislim da nije mislio na denominacijsku pripadnost...

Ovo je Noemi tacno sto si rekla, naravno da nisam mislio samo na adventiste, vec sam se malo nasalio, jer verujem da ce se mnogi hriscani naci verni kada Isus bude dosao. Oni
koji Ga cekaju svim srcem bice uzeti Njemu na susret.

Budes mi oprostiti kaj sam bil malo peozbiljan.
Bracek, vidi se da si zbilja divna osoba.

more_horiz
Ti si moj brat.

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:
Sandra je napisao/la:
Dizma je napisao/la:
Amen na ove riječi. amen

I ja isto kažem AMEN ya

A ja kazem da ce na Nebu biti s mo adventista.

Kad dodjemo tamo a ono sami adventisti.

Kako to?

Pa lepo, tamo ce biti svi oni koji su svim srcem verno cekali Isusa da dodje po njih.

A svi verni hriscani su cekaoci Isusa Hrista.

ovo su izjave čovjeka koji je zaslužio funkciju moderatora
vjerujem da ju je zaslužio i omalovažavanjem uloge pape i općenito KC

more_horiz
Hrki, nemoj brate tako. Znaš dobro da mi protestanti ne priznajemo papu za poglavara, nego Krista Isusa.

Budi naš gost ljubljeni na forumu, ti dobro znaš da smo napravili protestanski kršćanski forum i da su svi dobro došli da se družimo. Ako želiš obožavati papu, znaj da je to ovdje suvišno. To radi na katoličkom forumu. Mi ovdje slavimo i obožavamo Isusa i Oca Nebeskog.

Tebi ne smije nitko nanijeti uvredu, nemoj ni ti drugome. No, što se religijskih pitanja tiče, ti si znao od početka da mi nismo katolici.

more_horiz
Noemi je napisao/la:
Hrki, nemoj brate tako. Znaš dobro da mi protestanti ne priznajemo papu za poglavara, nego Krista Isusa.

Budi naš gost ljubljeni na forumu, ti dobro znaš da smo napravili protestanski kršćanski forum i da su svi dobro došli da se družimo. Ako želiš obožavati papu, znaj da je to ovdje suvišno. To radi na katoličkom forumu. Mi ovdje slavimo i obožavamo Isusa i Oca Nebeskog.

Tebi ne smije nitko nanijeti uvredu, nemoj ni ti drugome. No, što se religijskih pitanja tiče, ti si znao od početka da mi nismo katolici.

Tocno, Noemi ti je dobro rekla.
Ja osobno shvacam kao provokaciju kad tak govoris, ali znaj: volim i tebe i nemam nista protiv tebe. Neka ti bog pokaze Istinu kao sto je pokazao meni. ISTINA CE TE OSDLOBODITI!

more_horiz
AMIN.

Istina je rec i dostojna postovanja.

more_horiz
Evo što kaže wikipedija o CCE:
http://hr.wikipedija.org/wiki/Crkva_cjelovitog_Evan%91elja

more_horiz
Evo još:
http://qeerzagreb.org/festival/theatre/crkva.htm

more_horiz
zašto crkva katolička ako je sveta , ne izvršava ono što kaže riječ nego izvršava ono što kaže papa .

more_horiz
hrvoje hrki je napisao/la:
Jevrejin je napisao/la:
Sandra je napisao/la:
Dizma je napisao/la:
Amen na ove riječi. amen

I ja isto kažem AMEN ya

A ja kazem da ce na Nebu biti s mo adventista.

Kad dodjemo tamo a ono sami adventisti.

Kako to? A JA KAŽEM DA ĆE TAMO BITI KOJI SU NANOVOROĐENI I KOJI SU KRŠTENI DUHOM SVETIM .

Pa lepo, tamo ce biti svi oni koji su svim srcem verno cekali Isusa da dodje po njih.

A svi verni hriscani su cekaoci Isusa Hrista.

ovo su izjave čovjeka koji je zaslužio funkciju moderatora
vjerujem da ju je zaslužio i omalovažavanjem uloge pape i općenito KC

more_horiz
ziger je napisao/la:
inliner je napisao/la:
Ziger, oni koji sljede apostolski nauk imaju apostolsko nasljedje. Iako katolička crkva tvrdi da je apostolska, ona po ničemu to nije. Što se tiče izbora crkve, bilo koja je bolja od katoličke.

Brate ilinier,
cijenim te jako, ali od napada na druge nemamo ništa , samo bespotrebni sukobi.
Kao evanđeoski kršćanin, volim sve ljude i želim da upoznaju Boga.
Pozdravljam i Izrailja.
Izrailj, crkvu Kristovu- njegovo tijelo ne čini crkva kao organizacija već ljudi rođeni odozgor (Iv3:3).
Ima jedna priča:
Jedan propovjednik ode u pakao na vrata i upita: ima li ovdje katolika. Rekoše mu:" Ima!"
Propovjednik:"Protestanata?" Odgovoriše mu:"IMA"
Propovjednik razočaran ode u raj.
Na vratima raja upita:"Ima li ovdje katolika, protestanata, pravoslavaca...?"
Odgovoriše mu iz raja:"Nema!"
Propovjednik zatim upita:"Koga onda ima?"
Odovoriše mu:"Imaju oni ŠTO SU SE RODILI ODOZGOR!"
The End
Ijako ova priča nije točna, već je fikcija- svima nam je pouka.
Pismo jasno kaže da oni koji se rode odozgor idu u nebo (Iv3:3).
Piše:"Bog nam je dao život vječni; i taj je život u Sinu njegovu.
Tko ima sina, ima život; tko nema Sina Božjega, nema života."(Iv5:11-12).
Amen

more_horiz
Ijako ova priča nije točna, već je fikcija- svima nam je pouka.
Pismo jasno kaže da oni koji se rode odozgor idu u nebo (Iv3:3).
Piše:"Bog nam je dao život vječni; i taj je život u Sinu njegovu.
Tko ima sina, ima život; tko nema Sina Božjega, nema života."(Iv5:11-12).

E moj dragi brate Ziger,ali treba uzrasti do visine mere rasta Kristova i onda je sve lako.U svakom covjeku vidis buduceg stanovnika neba.
Trudis se izgradjivati sebe i svoj karakter,a drugima objavljivati Kristovu zrtvu i ljubav za nas,ljudski rod.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply