Dao nam je razum i dao nam srce!
Dobismo razum da spoznajemo i srce da Ljubimo!!
bijasmo slobodni i u toj slobodi tvrdoga sam mišljenja nije Adamu i Evi Zmija/Sotona lagao! već ih je malicioznom istinom naveo na zlo!
ne bijaše na naše dobro niti bijaše Bogu ugodno!! a ta prosudba je bila jedino bitno.
Kada se proba grijeh-nije ga se lako ostaviti-jeste li se pitali zašto?
Vlast Sotonsku ne prihvaćam kao obrazloženje od nikoga koji Vjeruje u Isusa Krista-Kralja svih Kraljeva i Spasitelja!!
Dakle?
Moć.
Mogu-zašto ne bih.
Moć slobodom razuma poželjeti i uzeti!Izabrati između dobra i zla, biti kao Bog!
Uzeti znaći zavladati nad uzetim, prvo sam uzeo svoju Volju k sebi Bože i njome krenuo prema zabranjenome, dakle osporivši Tvoju Vlast i Tvoju Volju da bude!!
Moj razum me okrenuo od tebe a da bijah Mudar osim tebe ne bi ničeg bilo.I bio bi mi dovoljan.
Razum nas posramje,dok je srce bilo idolopoklonik žene/i čovjekove/oj.
Sluga srce i razum Gospodar!?
Dobismo razum da Ga spoznajemo i srce da Ga Ljubimo!!
ovako stvari dobivaju svoje pravo mjesto i poslanje
nakon što nam se Božić rodi i nama se nanovo obznani!!
Ljubiti Boga svim Srcem svojim, svom dušom svojom, svom snagom svojom i svim umom svojim!!
Budi Bože vazda Volja Tvoja ne moja moj Gospodine!vraćam što sam zloupotrebio!!!
Dobismo razum da spoznajemo i srce da Ljubimo!!
bijasmo slobodni i u toj slobodi tvrdoga sam mišljenja nije Adamu i Evi Zmija/Sotona lagao! već ih je malicioznom istinom naveo na zlo!
ne bijaše na naše dobro niti bijaše Bogu ugodno!! a ta prosudba je bila jedino bitno.
Kada se proba grijeh-nije ga se lako ostaviti-jeste li se pitali zašto?
Vlast Sotonsku ne prihvaćam kao obrazloženje od nikoga koji Vjeruje u Isusa Krista-Kralja svih Kraljeva i Spasitelja!!
Dakle?
Moć.
Mogu-zašto ne bih.
Moć slobodom razuma poželjeti i uzeti!Izabrati između dobra i zla, biti kao Bog!
Uzeti znaći zavladati nad uzetim, prvo sam uzeo svoju Volju k sebi Bože i njome krenuo prema zabranjenome, dakle osporivši Tvoju Vlast i Tvoju Volju da bude!!
Moj razum me okrenuo od tebe a da bijah Mudar osim tebe ne bi ničeg bilo.I bio bi mi dovoljan.
Razum nas posramje,dok je srce bilo idolopoklonik žene/i čovjekove/oj.
Sluga srce i razum Gospodar!?
Dobismo razum da Ga spoznajemo i srce da Ga Ljubimo!!
ovako stvari dobivaju svoje pravo mjesto i poslanje
nakon što nam se Božić rodi i nama se nanovo obznani!!
Ljubiti Boga svim Srcem svojim, svom dušom svojom, svom snagom svojom i svim umom svojim!!
Budi Bože vazda Volja Tvoja ne moja moj Gospodine!vraćam što sam zloupotrebio!!!
oprosti
Blagoslovilo vas Predragocjeno Srce Isusovo