Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Nebeske knjige - Nebeski sud

power_settings_newLogin to reply
5 posters

descriptionNebeske knjige - Nebeski sud - Page 2 EmptyRe: Nebeske knjige - Nebeski sud

more_horiz
abraham je napisao/la:
Živac je napisao/la:
Abrahame, nisi odgovorio na pitanje. Kako to ti nešto znaš što ni Sin ne zna?

Molim objasni tvrdnju.
Hvala.

Ne pravi se blesav. Znaš što piše u evanđelju.

descriptionNebeske knjige - Nebeski sud - Page 2 EmptyRe: Nebeske knjige - Nebeski sud

more_horiz
Živac,jedno upozorenje zbog svojih uvreda si već imao.Admin će se očitovati o ovome,iako i sam imam ovlasti da te baniram,ali to neću učiniti bez dozvole admina.Ako ni zbog čega drugog imaj poštovanje bar prema starijima od sebe.Abraham ti po godinama može biti otac i ne zaslužuje da se netko na taj način odnosi prema njemu.

more_horiz
Oprosti, ovo gore nije nikakva uvreda. O čemu ti pričaš? Čovjek ne odgovara na pitanja, tako se ne može raspravljati. Pa dobro, niti ne moramo raspravljati.

more_horiz
Nekome reći da se ne pravi blesav,nije sigurno po pravilima bon tona i nikako nije kulturno.

more_horiz
Živac je napisao/la:
abraham je napisao/la:
Živac je napisao/la:

Molim objasni tvrdnju.
Hvala.

Da, oprosti, brate Živac,
Naš dragi Isus, Sin Božji ne zna dan i čas svog dolaska, ali zna kada je uzašao , kamo, gdje , zašto i što tamo radi..Znamo da će jednom izreći -"Svrši se"
Tko je svet neka se sveti ...Mi ne znamo nadnevak .. ni pametni ni nepametni ga ne znaju...
Tako nas uči i naše "umbra luci viventi" koje je odsjaj vječnog Evanđelja.

more_horiz
Joshua je napisao/la:
Nekome reći da se ne pravi blesav,nije sigurno po pravilima bon tona i nikako nije kulturno.

Dobro ajde, nema potrebe o ovome raspravljati.

Puno toga protiv pravila bon tona i kulture su ljudi i meni izvaljivali ovdje. Meni to inače ne smeta, ali samo primjećujem. Wink

more_horiz
abraham je napisao/la:
Znamo da će jednom izreći -"Svrši se"
Tko je svet neka se sveti ...Mi ne znamo nadnevak .. ni pametni ni nepametni ga ne znaju...
Tako nas uči i naše "umbra luci viventi" koje je odsjaj vječnog Evanđelja.

Ok, dobro.

Zadnja promjena: ; uto 30 sij 2007, 21:54; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Živac je napisao/la:
Oprosti, ovo gore nije nikakva uvreda. O čemu ti pričaš? Čovjek ne odgovara na pitanja, tako se ne može raspravljati. Pa dobro, niti ne moramo raspravljati.

Oprosti , brate, nisam stigao odgovoriti, ovih smo dana obilazili liječnike i tražili viruse koji su nas napali - i nama je došlo da pitamo za pamet liječnika, no u stvari bila je neugodna prehlada - ne znamo ni kada ni gdje ni zašto smo je upecali..Ostali smo na nogama , radili smo za svagdašnji kruh, rado sudjelovali na forumu, ali eto nismo stigli...Posebno ja nisam stigao, jer sve provjeravam i nastojim objasniti ...Eto mislim da će Ti se svidjeti odgovor Krizostomu koji je prepričao Kolbabekovo pitanje...
Obećavam, odgovarat ću na pitanja brže i pažljivije da se svi ugodno osječamo oko vatre Evanđelja..Male su svađe korisne.. mi muški smo malo i nemarno grubi..kao kad smo se igrali kauboja i indijanaca.Idemo , Živcu u raspravu..

more_horiz
Ok, oprosti na mojim zaletavanjima.

Idemo dalje.

more_horiz
Živac je napisao/la:
abraham je napisao/la:
Živac je napisao/la:

Molim objasni tvrdnju.
Hvala.

Pa već sam te jednom opomenuo, ovo je drugi puta...treći:!:

more_horiz
Živac je napisao/la:
Ok, oprosti na mojim zaletavanjima.

Idemo dalje.

Ma idemo protivu zla..da nas Isus ne banira.Gdje je Kolbabek, našli smo grijehe u Nebeskoj svetinji - imamo sigurno sidro svojoj duši - da nas ne oduva sila grijeha , sila samoobmane kako poznajemo opravdanje vjerom
a radi se o tome da uđemo za Isusom u Svetinju dok se ne napuni dima... - mousefrippercheers

more_horiz
Nebeske knjige - Nebeski sud - Page 2 06010610

more_horiz
Zamjetite ovaj redak iz Otkrivenja...14,6: "Zatim spazih gdje se otvori hram, šator svjedočanstva u nebu"

Nebeske knjige - Nebeski sud - Page 2 06010613

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>

<BLOCKQUOTE>

Krizostom je napisao/la:
Zamjetite ovaj redak iz Otkrivenja...14,6: "Zatim spazih gdje se otvori hram, šator svjedočanstva u nebu"

Nebeske knjige - Nebeski sud - Page 2 06010613

Otkrivenje 11, 19 : "Uto se otvori hram Božji što se nalazi u nebu i pokaza se njegov "Kovćeg saveza" u njegovu hramu, te udare munje , gemljavine i gromovi , potres zemlje i "velika tuča"."
Otkrivenje 15,5 : "Zatim spazih gdje se otvori hram, "Šator svjedočanstva u nebu."
Da li se ovdje radi o istom događaju ili o događaju u dva dijela?
Ovi događaji se nalaze u vijesti u Otkrivenju 14,6-12 u odnosu na posljednje događaje prije Kristovog dolaska -
događaje na nebu i na zemlji..Čitate Otkrivenje 14 glavu nalazite dvije žetve sa dva srpa...U kojoj se žetvi nalazimo- nalaziš-nalazim-nalazite, ili u kojoj ćemo se naći..?</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

more_horiz
eh, nemojte ovu temu zaboraviti...

more_horiz
Nebi trebalo, u njoj je istina koju mnogi zaboravljaju.

U knjigama Neba vodi se izvestaj o svakoj nasoj misli i pobudama.

Ako nam je srce pokajnicko i puno iskrenog priznanja, one se brisu krvlju Gospoda Isusa Hrista.

more_horiz
Kaj su to po Vami Nebeske knjige?
Tko je njih pisao, ili, tko njih pise, zasto i gdje?
Sto u njima pise?Razmete me?
Ako u njima pise ono grijesno kaj smo delali , to nije bez suda?Da li u njima pise i ono grijesno kaj bismo ucinili da je za to bilo prilike a nismo ucinili jer za to nije bilo prilike..Na primjer, stalno smo htjeli u staklari razbiti one fine vitrinice, ili voziti avion sa bombama, kak bi se osvetili ,
propovijedali bez Biblije, misleci da smo proroci, htjeli bismo samo da imamo prilike uciniti nesto susedu za sto nikada nismo imali prilike jer su nas drugi susedi vecma gledali..Furtom smo jahali magarca a steli smo konja pa smo planirali skinuti grofeka sa sedla, ali, konjokradice mu skrali konje..Tak , pitam, da li u njima pise tak nesto, jer ono sto se vidi lako je to zapisati..Treba razmeti da u njima mozda pise ono tajno koje smo i od sebe skrili, kak bi nam vrag ucinio zgodu pa da jahamo konja po prijestolju..Moj je sused videl knjigu koja leti - puna bluda, a pored svakoga bluda pise tko je bludio i htio bluditi..Knjiga je odletjela u crekvu na velika vrata a izletela kroz prozor na kome je stajao golub i gugutao nerazumljive reci koje je cuo u crekvi da crekvenjaci po svojim kucama ne izgovarju a misle reci a nemaju prigode...Tak vam je bilo poslije franceske revolucije, usli slobodnjaci iz bastilje u crekvu i spalili Bibliju.Zar ne spaljujemo svete reci gradeci se u belim haljinama ispod kojih krv koja se vidi samo u nebeskim knjigama..Ne bojimo li se nebeskih knjiga..Ali gdje su te knjige i koliko ih ima, kak se zoveju - tko zna za njih..Smijemo li u njima brisati kaj za nas nije dobro?
To je za mene kao fotografska ploca na kojoj andjeli slikaju svaku pomisao , podmisao, trajber i prije nego se rodi neka slast pa nas navede da cinimo ono sto se ne vidi kad se ne vidi ili ono da ne cinimo kaj bi se videlo da smo to ucinili , joj jos bolje - ovako, kak je to pravo bumo rekli da u njima pise ono za grijeh koje bismo ucinili da je za to bilo prilike?Imate li zorta od takovih knjiga?Zakaj knjige nisu bile bacene odmah kad se Jezus raspel?

more_horiz
Apostole, vrag te skuril , ak te ne prokužim..Ti si sigurno vidio-la knjigu kak sudski teklić nosi knjige iz cimera u cimer, a kmeti mu turaju u dzepi dukate kak bi koju stranicu istrgnul iz knjige da ne dojde do suca...
Eto moj-a apostol brate,sestro, jesi li citalao u Registraturi..
To nije takva nepravedna knjiga...
Nebeska knjiga , nebeski kompjuter, još bolje nepogriješivi snimač čovjekovog života od utrobe pa do groba..kaj su delali kako ti kažeš - i grofeki i kmeti, i svećenici i fiskali, ucitelji i glupaci, sveci i lopovi, muži i žene, komunisti i kapitalisti, radnici i seljaki, sinovi i prosjaki, anđeli i coprnjice, profešuri i študenti, trgovci i kupci, pape i antipape, političari i puk, vođe i vođeni, crni i bijeli, kršćani i nekršćani itd... svi , i oni koji jesu, koji su bili ili ce biti, ne kao on koji jeste da jeste, vec sva predpotopna i poslijepotopna čeljad...Djela određuju u kojoj ce se knnigu što upisati..Što misliš koliko vrsta djela ima?Ako znaš, na primjer, knjigu spomenar?Pa knjiga crna, pa knjiga plava , pa bijela,, i td.. Ima tu nešto.. No, pokušajmo dalje sudjelovati u klasifikaciji djela kako bismo logićnim putem vidjeli u poređenju sa Biblijskim popisom knjiga u ćemu se razlikuje spisak ..

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply