Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionJoelovo proročanstvo EmptyJoelovo proročanstvo

more_horiz
JOEL 3,1 "Poslije ovoga izlit ću duha na svako tijelo i proricat će vaši sinovi i kćeri, vaši će staraci sanjati sne, a vaši mladići gledati viđenja".....

Da li mislite da se ovo proročanstvo ispunilo...ili je u tijeku..ili pak u bliskoj budućnosti...Kao što je rani dažd bio potreban na početku da se kršćasnsko dijelo raširi....tako će i pozni dažd biti potreban da se ovo djelo završi...Što mislite o ovom proročanstvu?

descriptionJoelovo proročanstvo EmptyRe: Joelovo proročanstvo

more_horiz
Krizostom je napisao/la:
JOEL 3,1 "Poslije ovoga izlit ću duha na svako tijelo i proricat će vaši sinovi i kćeri, vaši će staraci sanjati sne, a vaši mladići gledati viđenja".....

Da li mislite da se ovo proročanstvo ispunilo...ili je u tijeku..ili pak u bliskoj budućnosti...Kao što je rani dažd bio potreban na početku da se kršćasnsko dijelo raširi....tako će i pozni dažd biti potreban da se ovo djelo završi...Što mislite o ovom proročanstvu?

Ispunilo se i ispunjava se. I tko zna kakva nam još iznenađenja Gospod priprema.bounce

more_horiz
Slazem se. Vjerujem da se to prorocanstvo ostvarilo i da se dan danas ostvaruje. Smile Slava Bogu na tome!

more_horiz
Krizostom je napisao/la:

to nemaš samo u joelu
ima upravo takav citat i u evanđeljima ( ili poslanicama) znači u NZ

to što je prorekao događalo se već , posebice u ukazanjima koja po islkjučivoj vočji presvetog Trojstva ( Duha svetoga) se ukazuje BDMarija,
u Fatimi vidjelo je 3 djece u međugorju 6
ali mnogi misle da oni haluciniraju, spavaju...pale

more_horiz
Bog je rekao Svom proroku Raymondu Aguileri:'Joelovo proročanstvo se ispunjava danas'.Taj čovjek dobiva proročanstva od Boga od 1990.g.,dakle,eto
ako mi ne vjerujete,odite na www.prophecy.org i neka vas Duh uputi u istinu u svezi toga

more_horiz
O, i ti si jedan od tih. Evo, razgovaraj s Danielom, on takodjer vjeruje u tog covjeka.

more_horiz
jedan od kojih? Ne vjerujem ja u tog čovjeka,nego u poruke koje on prima i od koga prima.
Preko Daniela sam i saznao za njega.

more_horiz
Jedan od onih koji vjeruju da je Raymond Aguilera prorok poslan od Boga.

Naravno da vjerujes tom covjeku i da vjerujes u njega. Svatko tko slusa i vjeruje u nekog covjeka i rijeci koje mu taj upucuje podlaze se pod autoritet te osobe. Tako da ti si jedan, u neku receno, od ucenika tog covjeka. Varam li se?

more_horiz
varaš se dominiče i to jako...naime, drugi su ljudi "proroci" koji uče i koji upućuju po svojem autoritetu i svojoj osobi s drugo su PROROCI koji ništa ne rade što Bog ne želi...odnosno koji samo prenose Njegove poruke...ako slušaš proročanstva, slušaš Boga, a ne nekog čovjeka, no ljudi su pretežno takvi da sude ono što ni ne prouče...ovce smo...

more_horiz
da li ti ako vjeruješ da je u Pavla da je poslan od Boga, vjeruješ u njega ili u Boga koji djeluje kroz Pavla, da li si ti učenik Pavla ili Krista Isusa? 1 Kor 1:12-13

more_horiz
Hm...ima tu istine. No ipak ako vjerujes i slusas proroka dolazis pod njegov prorocki autoritet. To se moze osjetiti, kad se podlozis nekome.

Ako je R.Aguilera Bozji prorok, tada je sve u redu.
Ako nije, tada je problem i nevolja.

Vidjet cemo, po rodovima.

Pozdrav! Smile

more_horiz
u svakom slučaju, Biblija nam govori da smo mi obvezni slušati što kaže prorok koji je od Boga...a dobro, nećemo sada o tome, tko želi istražiti ima mjesta, tko neće, ne mora, nije sada da su proročansva presudna za vaš duhovni život (inače to je po meni još jedan znak dali su neka proročanstva od Boga, jer plodovi proročanstava koja nisu od Boga uzdižu ta proročanstva najčešće i te poruke, no proročanstva koja jesu od boga uzdižu Isusa Krisa i Njegovu Riječ)...no dobre su opomene i za izgradnju...

more_horiz
Ja nikad ne osjećam da sam podložan Raymondu Aguileri i bilo kakvom njegovom autoritetu.Cijenim ga kao ćovjeka kojemu je Bog povjerio takvu jednu misiju,ali ništa više.Za mene je središte koncentracije Bog,i uvijek se molim kad čitam proročanstva.

more_horiz
Prihvacanjem prorostva prihvacas i proroka i onoga tko ga je poslao. Zelio ti to ili ne.

more_horiz
Varaš se dominiče,varaš se

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply