Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionReligija koju Bog odobrava!? EmptyReligija koju Bog odobrava!?

more_horiz
Postoje stotine religija koje tvrde da naučavaju istinu o Bogu.Ipak, njihova učenja o Bogu i o tome što on očekuje od nas uvelike se razlikuje. Kako možemo saznati na koji način ispravno voljeti i vjerovati Bogu. Ne treba proučavati sve religije!Trebaš samo vidjeti što piše u Bibliji. Evo jedan primjer. U mnogim zemljama pojavljuje se krivotvoreni novac i nastoji se ući u trag tom novcu.Kako bi prepoznao taj novac? Da li bi to radio tako da zapamtiš kako izgleda svaka krivotvorina? Ne. Naučiš kako treba izgledati pravi novac, a sve ostalo je krivotvorina.Važno je da volimo Boga onako kako on želi. Puno ljudi misli da su sve religije ugodne Bogu!? Biblija to ne spominje.Isus je rekao "Neće svatko tko mi govori:Gospodine,Gospodine, ući u kraljevstvo nebesko, nego onaj tko vrši volju Oca mojega koji je na nebesima". Stoga da ne duljim, čitajte Bibliju!

descriptionReligija koju Bog odobrava!? EmptyRe: Religija koju Bog odobrava!?

more_horiz
resilina je napisao/la:
Postoje stotine religija koje tvrde da naučavaju istinu o Bogu.Ipak, njihova učenja o Bogu i o tome što on očekuje od nas uvelike se razlikuje. Kako možemo saznati na koji način ispravno voljeti i vjerovati Bogu. Ne treba proučavati sve religije!Trebaš samo vidjeti što piše u Bibliji. Evo jedan primjer. U mnogim zemljama pojavljuje se krivotvoreni novac i nastoji se ući u trag tom novcu.Kako bi prepoznao taj novac? Da li bi to radio tako da zapamtiš kako izgleda svaka krivotvorina? Ne. Naučiš kako treba izgledati pravi novac, a sve ostalo je krivotvorina.Važno je da volimo Boga onako kako on želi. Puno ljudi misli da su sve religije ugodne Bogu!? Biblija to ne spominje.Isus je rekao "Neće svatko tko mi govori:Gospodine,Gospodine, ući u kraljevstvo nebesko, nego onaj tko vrši volju Oca mojega koji je na nebesima". Stoga da ne duljim, čitajte Bibliju!

nego onaj tko vrši volju Oca mojega koji je na nebesima". Stoga da ne duljim, čitajte Bibliju!

Ovo je jedini put dolazenju istine,Biblija.
Ipak, njihova učenja o Bogu i o tome što on očekuje od nas uvelike se razlikuje.

Nemoj mi zamjeriti, ali te ovdje moram malo koregirati,ne ovisi covjece spasenje o naukama i religijama nego, o nacinu njegova izbora i zivljenja.

more_horiz
Dina, hvala na primjedbi, prihvaćam, malo sam se nejasno izrazio. Blagoslov tebi.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply