Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionKad umrem branit ću Isusa! EmptyKad umrem branit ću Isusa!

more_horiz
Kad umrem,kad me ne bude na ovom svijetu branit ću Isusa do posljednje kapi krvi.Ima li veće časti nego dati život za prijatelja?Rat koji se vodi na planeti zemlji između dobra i zla vodi se i u nekim drugim nama nedohvatljivim sferama.Siguran sam u to!Čast je i ponos biti Božji vojnik!

descriptionKad umrem branit ću Isusa! EmptyRe: Kad umrem branit ću Isusa!

more_horiz
branitelj je napisao/la:
Kad umrem,kad me ne bude na ovom svijetu branit ću Isusa do posljednje kapi krvi.Ima li veće časti nego dati život za prijatelja?Rat koji se vodi na planeti zemlji između dobra i zla vodi se i u nekim drugim nama nedohvatljivim sferama.Siguran sam u to!Čast je i ponos biti Božji vojnik!

Ali jos veca je cast, zivjeti casno za Isusa.

more_horiz
branitelj je napisao/la:
Kad umrem,kad me ne bude na ovom svijetu branit ću Isusa do posljednje kapi krvi.Ima li veće časti nego dati život za prijatelja?Rat koji se vodi na planeti zemlji između dobra i zla vodi se i u nekim drugim nama nedohvatljivim sferama.Siguran sam u to!Čast je i ponos biti Božji vojnik

A kad će Anđeli zamahati svojim krilima, Amerikanci će ih
poskidati nevidljivim bombarderima !

more_horiz
crusader je napisao/la:
branitelj je napisao/la:
Kad umrem,kad me ne bude na ovom svijetu branit ću Isusa do posljednje kapi krvi.Ima li veće časti nego dati život za prijatelja?Rat koji se vodi na planeti zemlji između dobra i zla vodi se i u nekim drugim nama nedohvatljivim sferama.Siguran sam u to!Čast je i ponos biti Božji vojnik

A kad će Anđeli zamahati svojim krilima, Amerikanci će ih
poskidati nevidljivim bombarderima !

Mogli bi Anđeli malo tebe isprašiti.Kakve veze imaju anđeli sa nevidljivim i to još Američkim bombarderima?

more_horiz
Evo kako se ziv moze braniti Isusa.

https://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DnLnN-rXYLZ4&aq=f

more_horiz
branitelj je napisao/la:

Kada umres bit ces mrtav i nikog neces braniti jer da je tako prvo bi obranio sebe od smrti ...dakle o drugom vaskrsenju probudices se na Bozji sud gdje ces dati svoje svjedocanstvo sto si ucinio sa Hristom?

Biblija jasno uci da nam je dat ovaj zivot da u njemu budemo Kristovi vojnici a to nije rat protiv tjela i krvi vec protiv duhova pakosti koji zive u nebeskim visinama.Razmisli o tome dok jos imas vremena i nade za spasenje....

more_horiz
Mislim da je clan 'Branitelj' hteo reci 'sve dok ne umrem', nije se jasno izrazio. Mrtav ne moze braniti nikoga. Kada postanemo hriscani, kada smo zapecaceni Duhom Svetim, kada primimo Isusa u svoje srce, tada cemo zarko zeleti da sirimo vest Evandjelja, da pomazemo onima koji nisu spaseni da dodju na pravi put. Da i oni osete radost u srcu koju mi imamo. Da budemo svetlost ovom svetu, da u nama i nasim delima ljudi vide Isusa Hrista, jer vise ne zivimo sebi nego njemu. Apostol Pavle je to sjajno rekao: "Kakva mi je, dakle, plata? Da propovedajuci evandjelje ucinim bez plate evandjelje Kristovo, da ne cinim po svojoj vlasti u propovedanju evandjelja. Jer premda sam slobodan od sviju, svima sebe ucinih robom, da ih vise pridobijem. ...onima koju su bez zakona bio sam kao bez zakona, premda nijesam Bogu bez zakona nego sam u zakonu Kristovu da pridobijem one koji su bez zakona.../I Korincani 9:18-22/. Haleluja! I love you

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply