Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Ikone

power_settings_newLogin to reply
+8
Gubavac
Medeni
Caesar
ILIJA
Euro
matej24
Domenika
Eutanasije
12 posters

descriptionIkone - Page 11 EmptyRe: Ikone

more_horiz
Ikone - Page 11 2u62ycg

more_horiz
...Posljednja većera...(Leonardo Davinći)

Ikone - Page 11 X10jgx

Zadnja promjena: Domenika; čet 07 kol 2008, 14:30; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Ikone - Page 11 Iyegr8

more_horiz
Ikone - Page 11 2iswkly

more_horiz
Dina je napisao/la:

Dragi Cezare,
lijepo je da si opomenuo Iliju,ali ipak nitko od nas bas nije toliko bedas da ne zna razlikovati ikone od drugih fotki,tako vrijedi i pravilo za Domeniku i ostale ne treba vrijedjati i provocirati.A oprosti malo je i nepristojno napraviti 12 strana forumskih sa slikama a ne rijeci niti jednu rijec,pa da bar malo covijek dobije od kulture,na forumu
http://www.katolicki.info/forum/viewtopic.php?f=3&t=145
moja slijedeca tema je zakljucana
Ikonografija je veliko bogatstvo krscanske umjetnosti pogledajte sami.
http://izaija95..lolbb.com/krsaanska-um ... 349-60.htm

i tamo iste ove teme IKONE / niti nema
Ovaj topic otvoren je za objavljivanje ikona i fotografija s tematikom biblijskih prizora, svetaca ili Božjih službenika a koje nas mogu potaknuti na dublje shvaćanje vjerskih otajstava, i prema tome provokacijama nije mjesto - kako ovdje, tako ni na bilo kojem drugom topicu. Molim da se to poštuje i zahvaljujem

,prema tome molim kao moderator drzite se iskljucivo teme,i nemojte provocirati!
Stujuci svoju slobodu, moras postivati i tudju.

Draga Dina, ali ja uopće nisam rekao da neki ne razlikuju ikone i fotografije niti smatram da je objavljivanje fotografija u suprotnosti s temom... štoviše, fotografije su također slikovni prikaz i ne vidim razloga zašto bi bile isključene. ILIJA konstantno provocira netrpeljivim napadima na druge Crkve i njihova vjerovanja (iako su mu neke stvari nebrojeno puta objašnjene), i to na temama koje uopće nisu tome predviđene i krši pravila foruma, međutim iz nekog razloga to nikome od nadležnih za uređivanje ne smeta tako da sam prisiljen upozoriti. Hvala što si reagirala, jer da nisam upozorio imam osjećaja da bi ovaj ispad opet prošao kao da se nije dogodio.

Žao mi je što su ti zatvorili temu na drugom forumu, no ja za to nisam odgovoran i ovaj slučaj naposljetku nema veze s našom temom - hoćemo li se inače u životu mjeriti prema drugima ili truditi da slijedimo uzor koji nam je postavio Gospodin? Ne znam zašto se smatraš povrijeđenom kad se na ovome forumu na jednak način nepoželjni linkovi i sadržaji o adventističkim vjerovanjima i E. G. White brišu, dok s druge strane neki propagiraju morbidne sadržaje o papi i Katoličkoj crkvi, preko čega se šutke prelazi.

toliko o tome, ova tema je otvorena radi kršćanskih slika koje, ukoliko korisnik ne smatra drukčije, nije nužno komentirati jer znamo da slika govori tisuću riječi. Smile

S. P. D.

more_horiz
ILIJA konstantno provocira netrpeljivim napadima na druge Crkve i njihova vjerovanja (iako su mu neke stvari nebrojeno puta objašnjene), i to na temama koje uopće nisu tome predviđene i krši pravila foruma, međutim iz nekog razloga to nikome od nadležnih za uređivanje ne smeta tako da sam prisiljen upozoriti. Hvala što si reagirala, jer da nisam upozorio imam osjećaja da bi ovaj ispad opet prošao kao da se nije dogodio.

Mislim da sam vise puta reagirala,ali se ipak ne mogu sloziti s tvojim omeksavanjem stvari i drugog foruma.Rijec je znaci o dvostrukim mjerilima,postivati treba i tudje i svoje,a ikone i fotke su ipak razlicite priznat ces Cezar.A provociranje se moze i s jedne i s druge strane raditi,i kako kazes slika zamjenjuje mnogo reci.
Evo vidis koiko puta sam i sama metila link tog foruma,i nevjerujem da se je netko odavde preobratio u drugu denominaciju,sve dok se medju krscanima ne uspostavi medjusobno povjerenje i cascu cini drugi vecim,medju takvima nema Krista.Cezare to kaze i katolicki nauk.
Ali ima Boga koji vidi sve nase misli i pomisli.Eto Ilija se je povukao ,pa ce neki moci nesmetano,provocirati,ali samo do odredjene granice.Jer ja jesam za toleranciju ali tolerancija u postivanju i nekog drugog,a ne samo sebi dopustiti sve i svasta.Zamolila sam Domeniku da fotke prilagodi kapacitetu foruma,ako se vec sama nije sjetila to napraviti.Jer jedan krscanin moze imati miliun ikona,i miliun krscanskih fraza,konacno ophodjenje s drugim pokazuje njegovo krscanstvo,ili kako sam osoba i iz prijasnjih rezima,tamo su rekli s rijeci na djela.
Na posljetku, Papa poziva na molitvu kako bi kršćani, ne okrećući se samima sebi, i daleko od bilo kakvoga oblika pesimizma, njegovali stalnu obvezu duhovne i kulturne formacije.

http://www.radiovaticana.org/cro/Articolo.asp?c=222356

more_horiz
...Adam i Eva...u Edenu...!!

Ikone - Page 11 N2kbrm

more_horiz
ILIJA je napisao/la:
Ikone - Page 11 Gx59uoGi

Ovo je zaista sramota postavljati.

more_horiz
Od Dürera -Höllensturz:
Ikone - Page 11 432px-D%C3%BCrer-H%C3%B6llensturz

more_horiz
Raj

Ikone - Page 11 Stvara10

more_horiz
Sveti Makarije Egipatski

Ikone - Page 11 Svmaka10

Zadnja promjena: Eutanasije; čet 21 kol 2008, 18:37; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Ikone - Page 11 Freske10

more_horiz
Presveta Bogorodica
Ikone - Page 11 Fressi10

more_horiz
Ikone - Page 11 Fressi11

more_horiz