ILIJA konstantno provocira netrpeljivim napadima na druge Crkve i njihova vjerovanja (iako su mu neke stvari nebrojeno puta objašnjene), i to na temama koje uopće nisu tome predviđene i krši pravila foruma, međutim iz nekog razloga to nikome od nadležnih za uređivanje ne smeta tako da sam prisiljen upozoriti. Hvala što si reagirala, jer da nisam upozorio imam osjećaja da bi ovaj ispad opet prošao kao da se nije dogodio.
Mislim da sam vise puta reagirala,ali se ipak ne mogu sloziti s tvojim omeksavanjem stvari i drugog foruma.Rijec je znaci o dvostrukim mjerilima,postivati treba i tudje i svoje,a ikone i fotke su ipak razlicite priznat ces Cezar.A provociranje se moze i s jedne i s druge strane raditi,i kako kazes slika zamjenjuje mnogo reci.
Evo vidis koiko puta sam i sama metila link tog foruma,i nevjerujem da se je netko odavde preobratio u drugu denominaciju,sve dok se medju krscanima ne uspostavi medjusobno povjerenje i cascu cini drugi vecim,medju takvima nema Krista.Cezare to kaze i katolicki nauk.
Ali ima Boga koji vidi sve nase misli i pomisli.Eto Ilija se je povukao ,pa ce neki moci nesmetano,provocirati,ali samo do odredjene granice.Jer ja jesam za toleranciju ali tolerancija u postivanju i nekog drugog,a ne samo sebi dopustiti sve i svasta.Zamolila sam Domeniku da fotke prilagodi kapacitetu foruma,ako se vec sama nije sjetila to napraviti.Jer jedan krscanin moze imati miliun ikona,i miliun krscanskih fraza,konacno ophodjenje s drugim pokazuje njegovo krscanstvo,ili kako sam osoba i iz prijasnjih rezima,tamo su rekli s rijeci na djela.
Na posljetku, Papa poziva na molitvu kako bi kršćani, ne okrećući se samima sebi, i daleko od bilo kakvoga oblika pesimizma, njegovali stalnu obvezu duhovne i kulturne formacije.
http://www.radiovaticana.org/cro/Articolo.asp?c=222356