Koja povreda? Cak sam dao i komentar na ikone a u vidu teksta iz Svete Biblije, a sam sam stavio i neke poucne slicice.
Domenika je napisao/la:
ILIJA je napisao/la:Domenika je napisao/la:
Koji je Kajafa od ove dvojice?
Eutanasije je napisao/la:Gubavac je napisao/la:Eutanasije je napisao/la:Naravno, ali Jevreji nemaju pojma ko je On. Seti se kolika im je sablazan bila kada je nazvao Boga svojim Ocem.
Jevreji su bili samoživi i oholi što ih je odvojilo od ljubavi Božje. Zato ih je Bog odbacio kao izabran narod i učinio da se njegovo neprelazno evanđelje propovijeda svim pucima (što je primarno trebalo biti zadaća izabranog naroda- Izraela dokle se nisu odvrgli od Boga). I to što ga nisu priznali Jevreji ne znači da nije istinito njegovo poslanje. Za Krista svjedoči i Otac i Pismo. A svi znamo kakav je stav Oca prema kipovima. Manje filozofiranja i ljudske teologije više iskrenog čitanja Svetoga Pisma. Hvala . Mir vam u Isusu Kristu Gospodinu našemu.
Citanje Biblije podrazumeva i njeno tumacenje, a ne samo puko iscitavanje i bubanje napamet pojedinih citata da bi se moglo raspravljati sa drugima koji ne misle tako.
I sada ponavljam po ko zna koji put ono sto su pisali mnogi pre mene.
Zar ne kaze Bog da se pravi kovceg, heruvimi na njemu, zmija od bronze...???
|
|