Domenika...Misliš Kristova univerzalna crkva...?
DinaEj...opet neke prozivke...zao mi je ali na interdenominacijskom forumu nije dopusteno ispitivati koje si denominacije,ili ovo kojoj crkvi prpadas,a pouceni nekim iskustvima nije dopusteno i preko pp pitati ljude osobne stvari,na to imaju svi ljudi prava.
Mika
hvala DIna.
iako ne razumijem pitanje od Domenike ..
imate puno ljubavi od mene .. i pozdravi rano jutarnji...
Domenika
..Dina...
Postala si osvetoljubiva...ili mi se samo prićinilo...!!
Osjećam se...bez krivnje...a kriva...?
Domenika
I od mene imaš puno ljubavi...
moje pitanje je jasno... Znam da postoji Kristova univerzalna crkva,
u kojoj se okupljaju ljudi raznovrsnih uvjerenja i vjerovanja,
zato sam te i pitala...dali je to univerzalna crkva...?
Šta tu ima nejasno
.."mika"
Mika
rekla sam ime ...
nije mi jasno to što pitaš dva puta eto.. Kristova crkva. mi smo tako i registrirani. nebi izmišljala ime na svoju ruku.
Dina
Draga Domenika,nisam postala osvetoljubiva,nego se moraju postivati ljudska prava i pravila foruma.Svatko ima prava birati sebi denominaciju.
Vjera je intimna stvar covjeka,na koju ima prava.Na forumu ima 25-30 denominacija...ljudi su slobodni reci svoju denominaciju, ali ne moraju ako nece,a nikako po prozivkama ili pisanju pp.Ako me sjecanje drzi ,zar nisi ti na istom ovom forumu otvorila topic i zalila se na UCENIKA 10,a sad ti i preko pp i ovako pitas ljude!Zasto?
Ja obavljam svoju moderatorsku duznost i stitim identitet ljudi,jer sam sama lose prosla,i kad sma bila najsikrenija izvrijedjana sam,ne zelim da bilo tko drugi nastrada.
Domenika
...Neću se opravdavati...ali iz tvojega posta se može zakljućiti,
kako preispitujem forumsko ćlantvo...uzduž i poprijeko..!
Sve pp poruke, imam arhivirane...i nigdje ne vidim,
da se pobuniše...oni kojima su bile upućene...!!
To je više bio razgovor...razmjena mišljenja, na koji nisu ni trebali
odgovoriti...prije nego se s tobom savjetuju...!!
Samo ti obavljaj savjesno svoju moderatorsku službu,
možeš me banirati, iskljućiti...i time ćeš potvrditi, da ništa nisi
bolja od onih...zbog kojih si izvrijeđana...a mene permanentno
sumnjićiš za ortaštvo s njima...!!
Imaš li bar ikakve argumente zato...ajde reci...!!
Pozdravlja te jedna prpošna, tolerantna Domenika...!!
Mika - dio citata:
nije mi jasno to što pitaš dva puta eto..Na forumima i blogovima imamo čitave vojske ljudi kojima je ratoljublje "slobodoljublje" "covjekoljublje" "kristoljublje" zanimanje, čime hrane svojoj malaksali ego i sluze protivnicima aktivnog krscanstva Europe. Takvi i slični ljudi doslovce se iživljavaju na drugim korisnicima koji teze toleranciji, dijalogu , na autorima članka, novinarima... no njima se to tolerira - jer , Oni koji im dopustaju takvo diverzantsko ponasanje protiv kulturne i mirotvorne svrhe dijaloga te maltretiraju administratore, moderatore i clanove foruma sakrili su se iza demokracije i krscanstva i "crkve"..Njima odgovara mafijaski savez kojima je palica prvi argument...Njihov zablji let prestaje kada se golubovi vinu prema suncu te padaju u baru kreketajuci a misle da pjevaju kao kanarinci jer mrze svakoga sa IQ vecim od 90 i one koji idu u skolu ili su znanstvenici i svecenici..Poseban soj antiintelektualizma nasao je svoje jakobinsko mjesto u virtualnom prostoru..Posebno su mu zanimljive sekte a od ekumenskih pravila bjezi kao vrag od tamjana..Boje se primjene Vatikanskih dokumenata kao i Europskog ustava sve dok im se gospodari ne ugnjezde u kadrovskoj strukturi europske birokracije..
Prčitajmo ipak:
Ustav Republike Hrvatske