Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Jedinstvo Crkve

power_settings_newLogin to reply
+2
Spart
Mali princ
6 posters

descriptionJedinstvo Crkve - Page 2 EmptyRe: Jedinstvo Crkve

more_horiz
ya kako sam sretna, pa mi smo stvarno prava obitelj....samaritanko, grli

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
samaritanka je napisao/la:
mmmmm
i ja bih da se molite za mene...uh..i ja za vas...evo me dotrčala sam vam, opet i trebam vas......oke..molit ću se ja za svoju Dinu jer ona se već sigurno moli za mene, pa ću se moliti i za Joshua jer mi je jako drag, pa ću se moliti i za Noemi i za našeg Zlatoustog....
s vi se svi, pomolite za mene i moje namjene

Bog s vama

Molimo se da budemo pravi Kristovi učenici u Njegovoj ljubavi, da budemo jedno kao i On što je jedno sa Ocem, imajuči Njihovu ljubav jaču od smrti, da nam sotona ne omete gradnju virtualne crkve i njene ekumene - na Isus - da ne odbacimo kamen koji je Krist a mi kamenčići iz kamenoloma svijeta iz kojeg nas je Krist isjekao i oblikovao..da budemo suoblićeni Njegovoj ljubavi u poslu spasenja..Da nam ne dotuži..I naš um i duša i srce neka se suobličavaju umu Kristovom kroz Duha Svetog i kroz istinu Riječi..</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Pozdrav i tebi Samaritanko,jako mi je drago da si se i ti javila.Svi smo mi Božja djeca i predlažem da se molimo jedni za druge,svi koji smo se javili na ovoj temi,neovisno tko za koga,molimo i za sve članove našeg foruma,da nas Gospod blagoslovi u svemu. zajedništvo

more_horiz
Kako je ljepo kada nam se sve više njih pridružuje u molitvi, tako možemo biti još jači.
Budimo istrajni u molitivi, Bog će čuti naše molitve!!!

more_horiz
Pozdrav svima,

Pridruzujem se molitvama za sve vas koji ste na ovom forumu. Inace imam molitvenu listu. Obecavam da cu vas sve upisati na nju.

Ako se istrajno, redovno zajednicki molimo, tada Bogu otvaramo vrata da cini velike stvari za nas.

more_horiz
i ja, i ja, i ja se pridružujem...Smile     molimo te Oče Nebeski koji stoluješ nad kerubinima i nad svim anđelima prekri sve nas ovdje Krvlju Svoga Presvetog Sina koji je umro na Križu za sve nas kako bi mogli doći u tvoju svetu Prisutnost bez mrlje i ljage na našim haljinama koje se zamažu dosta često...u Ime Isusa našeg Krista po moći Duha Svetoga. Amen

more_horiz
ali ne slažem se sa prvim postom Malog Princa ovdje, pun je negativnog
kršćanskog duha ta deklaracija, a neću reći kojeg duha jer neka Duh
Sveti pokaže istinu onime koji je traže...

razočaralo me to kada sam vidio, čovječja tradicija se stavlja rame uz rame sa Riječi Božjom...sramota

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply