UČENIK10 je napisao/la: brate, rekao sam da je svjetska muzika jako opasna, ali i krscanska muzika nije bezopasna, jer ako ti dodjes doma i navines tu krscansku muziku i slusas ju i u njoj trazis srecu,snagu,ljubav bozju,mir...tada je svaki koji trazi takve stvari i u krscanskoj muzici u problemu, jer trazi u toj muzici ono cega tamo nema, a svjetska muzika(najvise rock i metal) imaju pjesme koje bogohule na isusa, ta svjetska muzika je sigurno opasna i mnogi u njoj traze one navedene osjecaje, sam kad idem na fax u tramvaju vidim kako ljudi mladi ali i stariji slusaju muziku, muzika odvaja nase misli od boga.
znam da je vama to svima nelogicno ali meni je bog otkrio koliko je muzika opasna i odvojio me od nje, ako mislite da nije opasna, kleknite i trazite boga da vam otkrije dali govorim istinu.proveo sam jednu anketu koju sam proveo medju studentima:
POLL: SLUŠAŠ MUZIKU JER...
TI DAJE SNAGU 25% | |
JER SI TADA SRETNIJI/JA 19% | |
ZIVOT INACE NEMA SMISLA BEZ NJE 44% | |
MI ISPUNI DAN 13% | |
TOTAL VOTES: 16
Problem u muzici je taj što mladi od muzičara rade idole,ako neki muzičar
napravi neku pjesmu koja je ugodna za slušanje to ne znači da treba odmah
kupiti cjeli njegov album niti ljepiti postere na zidove.
Kada slušam neku pjesmu koja mi se sviđa najmanje od svega želim da znam tko ju je napisao,tko je pjeva ili biografiju muzičara.
Sva ugodna glazba dolazi od Boga i zato mislim da će Bog na kraju postidjeti
sve takozvane velike grupe ili muzičare,a pogotovo one koji traže autorska prava na riječ koja nije njihova.Ljudi će se okrenuti jednostavnoj glazbi
koja je ugodna za slušanje i koja ih ispunjava.