Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionmajka u domu Emptymajka u domu

more_horiz
Za jedan stabilan dom,potrebni su i otac i majka.Danas, kad se brakovi tako brzo raspadaju,koja je zadaca majke u domu,a da ona ima radosti,da li je tesko biti dobra majka?

descriptionmajka u domu EmptyRe: majka u domu

more_horiz
Imam dobrog muža pa mi nije problem biti dobra majka.
zajedništvo

more_horiz
majak ima jako veliki poso u porodici a tu joj treba Bozja pomoc.

more_horiz
kaže se da je otac glava a majka vrat...no znači da je vrat puno važniji jer drži glavu..ali mislim da majka ima isto važnu ulogu u domu, koja sigurno nije laka, ali potrebno je dobije i podršku svoga muža...

more_horiz
I kako zivimo u feministickom dobu,majki je jos veca i teza briga za domom.Mora voditi dom i brigu o djeci,i paralelno
s tim zaradjivati svagdasnji kruh.I kako rece Tresnja,ako muz nije dobar,zivot je tezi majki,osim svakodnevnih stvari,kao hrana,odjelo,higijena,brige koje majke uglavnom vode,najveca je briga kako dovesti svoju djecu,Bogu,kako ih ispravno odgojiti,kad,je svuda naokolo,toliko stetnih utjecaja.Pricam ovih dana,telefonom s mojom 11 godisnjom rodjakom iz Nizozemske,i ona mi izmedju ostalog kaze,kako svaka obitelj mora imati svoj paswort,i ne smije se komunicirati s nepoznatim ljudima.Sto nam to govori,da zivimo u strahu.A majka mora to sve imati pod kontrolom.Zato je svakoj mudroj majki potrebna mudrost s neba,koju ona moze doseci,iskrenim molitvama za svoju obitelj.Osobno povjerenje, koje ima s Bogom ,mora prenjeti i na djecu i supruga.

more_horiz
Da bez te zajednice sa Bogom, nije samo majki teško odgojiti svoju djecu i povezati ih sa njihovim Stvoriteljem. nego i svakom čovjeku na ovome svijetu potrebno je da ima taj odnos sa Bogom kroz proučavanje biblije i molitvu.
naravno da je u familiji potrebno da Bog bude na prvom mjestu, jer on neće samo pomoći majci u odgoju svoje djece, nego svakom članu obiltelji, tako da iz te obitelji sjaji radost, mir i sreća. Jer bog je taj izvor koji nam daje sreću već uvome životu, da pored svih teškoća i strahova možemo živjeti u miru i poverenju u Njega.

more_horiz
Moja majka nema muza i ja nemam oca.Otisao je kad sam ja bila mala i dobro sam ispala Very Happy Tako da smatram da je dobra majka nesto njvaznije i ako je sama da moze puno ucinti za svoje djete i da ono polsije ne osjeti da nije imalo oca...Sto je super.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply