Koje argumente daju i vjernici i nevjernici o postojanju Boga....Izvolite...
Krizostom je napisao/la:Koje argumente daju i vjernici i nevjernici o postojanju Boga....Izvolite...
Djuro Djuric je napisao/la:Moj osnovni argument jest da ako bog postoji ljudski život nema smisla.Zašto smo onda uopće stvoreni,da bi nas testirali jesmo li dobri ili loši?Otkud onda dolazi naš karakter?Ako ga bog stvara zašto onda stvori loše ljude da bi ih poslije osudio?
Djuro Djuric je napisao/la:Moj osnovni argument jest da ako bog postoji ljudski život nema smisla.Zašto smo onda uopće stvoreni,da bi nas testirali jesmo li dobri ili loši?Otkud onda dolazi naš karakter?Ako ga bog stvara zašto onda stvori loše ljude da bi ih poslije osudio?
ateist je napisao/la:Za nas ateiste su bog i sotona produkt nekog lakomog lika (crkva) koji se dosjetio da bi moga profitirati na sistemu pomažite-idete kod dobroga, nepomažite-idete kod lošega. Samo što se to pomaganje sastoji od novčanog pomaganja crkvi, oni to čak niti ne pokušavaju skriti! Kako je bilo u srednjem vijeku tako je i sada, nije se ništa promijenilo, a novca imaju preko glave. A vi ste naivni i vjerujete im, iz razloga što ste nesreti i treba vam nekakva utjeha, nekakav oslonac kojeg pronalazite u nekom višem biću. Vi niste svjesni da toga nema, oni samo zarađuju na vama! Čovjek je ključ svega, ako si sami ne pomognete...
Nema apsolutno nikakvih dokaza da postoji bog, sotona, magija, duhovi, nadnaravno... Jedini argument koji vi imate jest da svijet nije mogao nastati sam od sebe. No čuli ste za big bang i ect. Moguće da je svijet nastao sam od sebe sakupljanja nevojerojatno malih atoma milijardama godina te dolaska do nagle eksplozije od koje nastaje prava materija. Moguće je da je čovjek evoluirao od neke niže vrste, jednog ogranka majmuna poznatijeg pod nazivom majmunoliki čovjek.
ateist je napisao/la:Sry, zaboravio sam, pozdrav!
Ja sam mislio da ćete me nakon ovoga banati! Mislim, regao sam se na sotonistički forum, rekao nešto slično kao i ovo i dobio ban u roku 4 minute. Pa hvala vam!
Ja također mogu reći da vi meni argumentirate postojanje Boga! Pa ja sam vam već argumentirao, svijet je nastao evoluiranjem sve do današnjeg "oblika" kakvog poznajemo.
Gost je napisao/la:Za nas ateiste su bog i sotona produkt nekog lakomog lika (crkva) koji se dosjetio da bi moga profitirati na sistemu pomažite-idete kod dobroga, nepomažite-idete kod lošega. Samo što se to pomaganje sastoji od novčanog pomaganja crkvi, oni to čak niti ne pokušavaju skriti! Kako je bilo u srednjem vijeku tako je i sada, nije se ništa promijenilo, a novca imaju preko glave. A vi ste naivni i vjerujete im, iz razloga što ste nesreti i treba vam nekakva utjeha, nekakav oslonac kojeg pronalazite u nekom višem biću. Vi niste svjesni da toga nema, oni samo zarađuju na vama! Čovjek je ključ svega, ako si sami ne pomognete...
Nema apsolutno nikakvih dokaza da postoji bog, sotona, magija, duhovi, nadnaravno... Jedini argument koji vi imate jest da svijet nije mogao nastati sam od sebe. No čuli ste za big bang i ect. Moguće da je svijet nastao sam od sebe sakupljanja nevojerojatno malih atoma milijardama godina te dolaska do nagle eksplozije od koje nastaje prava materija. Moguće je da je čovjek evoluirao od neke niže vrste, jednog ogranka majmuna poznatijeg pod nazivom majmunoliki čovjek.
|
|