Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionMišljenje o drugima EmptyRe: Mišljenje o drugima

more_horiz
Mali princ je napisao/la:

Obraćenje je obraćivanje, nikad svršeni glagol!!!

I još sam mislio na to što je s onim osobama koje su od djetinjstva u Bogu, u istraživanju svog smisla, i zadaće pred Bogom?

Cini se meni, da se ti Mali prince nisi uopce obratio. Sad
A vjera u koju vjerujes nije krcanstvo, a tvoj bog nije Jahve, niti spasitelj Krist.

more_horiz
Dečki, ovo će ići u sobičak za raspravu. Vaša Noemi. Nemojte zamjeriti. Ovdje nastavite razmijenu mišljenja o tom tko je i što. Svako dobro želim! mudri

more_horiz
Primjetila sam nešto. Kada se treba raspravljati ili dokazivati uvjerenje, onda se piše punom parom, pogotovo kad je provociranje u pitanju.
A kad su u pitanju opće teme, korisne teme, tada nitko ne piše. Valjda je dosadno educirati se.....nema dovoljno adrenalina....eeehhh....Shocked

To je samo još jedan psihološki dokaz....rtmf

more_horiz
Da, trebamo braniti vjeru, udri Mujooooo.... s-telefrag

more_horiz
mouse

s-telefrag

izraile, oču kavu i sladoled, a ako otežeš, za kamatu oču šnenokle...

spava na komp

more_horiz
Nisam vješt staviti sliku nešto šteka.
Oprosti ali već bi te ponudio.

more_horiz
dobro onda... kiss

more_horiz
ina je faca foruma

more_horiz
Dina i ja smo faca foruma. Razz

more_horiz
Izraele, lebdim na forumom, i neka me netko krivo ne shvati, ako sam kome pristrana to je samo Dina.

Pošteno ti kažem, što sam mislila to sam rekla. Nemoj tako, krivo me tumačiti,Izraile. Crying or Very sad
I da je moj čača ono napisao, isto bih reagirala.

De, ne mogu više dva sata oko iste stvari. Ja rekla, ti reko. I idemo dalje , bogati za jedno novo iskustvo. ja radim svoje, ti svoje i neka nam je bistro. Idea

more_horiz
Evo da javno iznesem svoje misljenje o Danilu. On je divan mladic i stvarno mi je drag. Imam neku posebnu ljubav prema njemu.

Ne mislim da sam pametniji od njega. Ne mislim da on ne vredi ili da nije pravi hriscanin, ali kako imam neka duboka iskustva sa Subotom i silom zive pristunosti Duha Svetoga, znam da on ne shvata istinu o Suboti i da nenamerno mesa istinu o Suboti sa Nedeljom.

Moj duh ljubavi prema njemu je dokaz, da sam morao da reagujem i kazem mu da nije dobro ici protiv Boga, jer je do sada dobio milion zaista velikih dokaza da je Subota sveti Bozji dan, vazeci i danas u Novom Zavetu.

Mene je Bog to osvedocio u ovo vreme, vreme kada Stari Zavet ima uz sebe i Novi Zavet.
Kako je to moglo da se dogodi, kad ja nisam znao ni za advnetizam ili nekoga ko svetkuje Subotu?

Naravno on moze i ima pravo da veruje kako ja nisam u pravu, ali reci da adventisti zato uce Jeres, e to je vec ustajanje protiv Boga i Njegove Crkve.
Tada, vise niko nema pravo cutati, zato sam reagovao. Naravno reagovao sam u skladu sa svojim ubedjenjima. I to mi niko nema pravo uskratiti.

Isto, tako Danilo ima pravo i mene ukoriti ako smatra da ja hulim na njegova ubedjenja ili neumesno kaljam njegovo ucenje, s obzirom da po mom misljenju on ne pripada ni jednoj crkvi.

Postovanje,

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply