Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Katekizam katoličke crkve

power_settings_newLogin to reply
+3
biblijski-hriscanin
usamljena
crusadercro
7 posters

descriptionKatekizam katoličke crkve - Page 2 EmptyRe: Katekizam katoličke crkve

more_horiz
procitaj sve postove u ovoj temi pa ces vidjet zasto to pitam. naravno da je vaznija Bozja rijec od bilo kakvog katekizma i ostaloga. samo ne misle svi tako...

descriptionKatekizam katoličke crkve - Page 2 EmptyRe: Katekizam katoličke crkve

more_horiz
btw, stefani, jel po tebi vaznije citati novi
zavjet ili katolicki katekizam? pitam, onak, htjela bih da se vise
ljudi izjasne na ovoj temi.

Važnije je čitati novi zavet.

more_horiz
stefani je napisao/la:
btw, stefani, jel po tebi vaznije citati novi
zavjet ili katolicki katekizam? pitam, onak, htjela bih da se vise
ljudi izjasne na ovoj temi.

Važnije je čitati novi zavet.
da, kao sto rekoh.

more_horiz
stefani je napisao/la:
sunshine, ha,ha,ha, ma ti si pravi tipični katolik.

Usamljena, izvini, ali ovo mi ne odaje baš sliku hrišćanina za kojega je Isus umro i ko je dobio oprost od svojih greha.

Izvini stefani, ali mislim da je sunshine na ovo trebala reagovati ?

more_horiz
Je sigurno ali misliš da je bilo u redu sa tvoje strane?

more_horiz
stefani je napisao/la:
Je sigurno ali misliš da je bilo u redu sa tvoje strane?

Da stefani, mislim da je bilo u redu sa moje strane, ne želim nikoga povrijediti, ali katolici tako malo poznaju Bibliju, to se najbolje vidi, kad dođu na neki kviz, pa ako je tema Biblija, osnovne stvari oni neznaju.
Pa ako ne čitaju Bibliju, jasno da ih ne može zainteresirati ni Katekizam, kojeg još manje poznaju, bez obzira čemu treba dati prioritet ? Odgovorno tvrdim, katolik koji ne pozna Katekizam, ne pozna ni Bibliju ?

more_horiz
ok

more_horiz
pa drago mi je sto se jos netko javio i rekao ti to,da ne ispada da sam ja jedina koja te ne kuzi ovdje. Very Happy

i da, vjerojatno nisi primila moju pp jel? nisam se htjela prepucavat o tome javno buduci da nisi u pravu a da tvoja jednostavno mora biti zadnja,tak da...

i eto usamljena... ponovno nisi u pravu.victory

istaknula sam da je novi zavjet vazniji od katekizma, samo je o tome i bilo rijec.

ja ga npr. citam svaki dan,a nemam blagog pojma sto pise u katekizmu. nemam namjeru i to citati,kad postoji nesto puno vaznije,a nemam bas ni vremena.jel, mi klinci, 17 god., 3.razred gimnazije, nie bas da imamo vremena ni volje za proucavanje svih mogucih vjerskih knjiga sad u ovoj dobi. ali eto,drzim se najvaznijeg Wink

more_horiz
Ma ja sam se već jednom dotaknuo tih nebuloza iz katekizma

http://one.xthost.info/protestantzg/nauci.htm

more_horiz
pa sad... ja postujem nauk katolicke Crkve jer sam i sama dio nje, samo u svemu tome izvlacim ono sto je bitno; ne zamaram se pojedinostima i detaljima na kojima se vrse cijele rasprave.

more_horiz
sunshine je napisao/la:
pa sad... ja postujem nauk katolicke Crkve jer sam i sama dio nje, samo u svemu tome izvlacim ono sto je bitno; ne zamaram se pojedinostima i detaljima na kojima se vrse cijele rasprave.

sunshine, poštuj nauk samo dotle dok se slaže se biblijom, sve što je suprotno bibliji nosi prokletstvo na sebi.

more_horiz
sunshine je napisao/la:

O pa sad ja znam zašto ti ne čitaš Katekizam, pa ti si član Frame, katoličke sekte koja pere mozgove mladima.Pročitaj si ovaj prilog ( FRAMA )

more_horiz
hahahaha..... gle, za te glupe izmisljotine odavno znam.

sv.franjo je postovao Crkvu, postujem ju i ja i mi svi kao framasi i nasi franjevci i fsr-ovci.

mi samo zelimo zivjeti evandjelje. mi se samo radujemo u Kristu i zajednistvu. jel to nest lose? mi nismo nikakva sekta jer postujemo Crkvu i dio smo nje, i dio velike franjevacke obitelji.i pjevamo i sviramo na jednoj od 5 sv.misa nedjeljom, nase predivne pjesme naravno.

zalosno je sto mnogi ljudi vjeruju u te gluposti kao ti eto.. ali mene ovo ne vrijedja, samo rastuzuje.

sta cu jos cuti od tebe??!!

Isusa su takodjer farizeji i saduceji smatrali ludjakom. i sv.franju, a eto i nas. sve za Krista Isusa i pogrde i dobacivanja.. neka ti Bog otvori oci srca.

more_horiz
remove_circleSimilar topics
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply