Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionBio čip EmptyBio čip

more_horiz
Mnogi znanstvenici otkrili su da su radili na istraživanju projekata razvoja bio čipa koje bi ugrađivali u ljudi i time navodno onemogućili pronevjeru milijune dolara.
Odavno se psi čipuju, što omogućava njihovo praćenje kretanja i brzo pronalaženje u slučaju da se izgube, ali i kontrola vlasnika, cijepljenje te u slučaju napada na nekoga onda se može pozvati na odgovornost vlasnik istoga.
Što mislite po tom pitanju, koliko su istraživanja došala po pitanju čipovanja čovjeka, koje su prednosti/mane toga i što bi time oni koji tu tezu razvija postigli, a mi - obični ljudi dobili ili izgubili?
Tema je aktualna, dajmo linkove i mišljenja, stručne savjate i teološku pozadinu svega toga.

descriptionBio čip EmptyRe: Bio čip

more_horiz
To sigurno nije Zig Zveri, ako bi neko razmisljao o tako necemu. Ali moze posluziti da se ljudi sto bolje kontrolisu. Sva nauka koja je na pocetku izgledala kao da ce pomoci ljudima i covecanstvu, sada ulazi u svoje pozno stanje kada ce pokazati sve kontra efekte i bice svim iskrenim hriscanima jasno ko stoji iza nauke. Ljudi ce biti potpuno kontrolisani putem nauke a priroda u kojoj zivimo unistena zbog neprestanog razvoja nauke.
Ali slava Gospodu, Hrist dolazi da oduzme takvoj vrsti ljudi zemlju i rekao je: Krotki ce naslediti zemlju!

Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org

more_horiz
Prije nekoliko godina čitala sam jedno pismo jednog doktora, koji radi na obradi tih bio čipova. Bila sam iznenađena na koji način ti bio čipovi rade i koliku opasnost oni daju, kada ih se ima u svome tjelu.
Neželim da tvrdim da li je to žig zverin ili ne, ali sigurna sam da ako dođe do toga da svaki čovjek na ovome planetu mora imati taj bio čip jer bez njega nemože ići ni u kupovinu ni putovati i slično, biće odluka na nama dali će mo ga primiti ili ne.
Činjenica je da vlasti hoće da imaju terorizam pod svojom kontrolom i žele da omoguće stanovnicima ove planete sigurnost, kako bi mogli bolje da kontrolisaju u da spreče opasnosti koje prete.
A to što sa tim bio čipom nećemo imati svoju privatnu sveru, jer te svugdje preko satelita mogu pratiti i na opasnosti koje prete kada se ima taj čip u tijelu, ljudi u nekom strahu na to možda neće ni misliti.

more_horiz
Poznato nam je da su ljudi toliko napredovali u znanosti u vremenu prije potopa da su vršili kloniranje i samog čovjeka. Zato Bog to nije mogao dozvoliti i učinio je brisanje onog sustava stvari, stvorivši "novi svijet". Slično se sprema svima nama, jer ako vjerujemo u Boga, ljudska bezobraština mora doseći svoj vrhunac nekada. Možda je to vrijeme u kojem živimo, upravo sada.
Zašto bi se onda čudili da ljudi pokušavaju zauzdati drugog čovjeka aparatom prisile a uz pomoć tehnologije koja nam je danas na raspolaganju. Oni imaju "izgovore" da je to dobro za sve nas iz ovih i onih razloga. To je istina. Ali što iza svega toga stoji to je ono što oni ne govore. Negdje sam pročitao da će se pomoću takvih čipova moći kontrolirati ponašanje onih koji iste imaju ugrađene u sebi. Zamislite što će tada biti sa čovjekom koji se naučio na senzacije svakog dana čitajući novine i gledajući TV sa vijestima - kada bude došla vijest EVO KRISTA DOŠAO JE PO SVOJE VJERNE... i svi nagrnu na mjesto susreta... a ono - jok Krist već lažni krist. No, mnogi to neće ni shvatiti i već će se biću svjetla poklnoniti.
Na kraju dolazi pečačenje ili žigosanje od strane Boga ili onog drugog, a to je tema za malo kasnije.
Neka nam Bog dobro otvori oči duše da znamo prepoznati prilike svijeta u kojem živimo i da ne učinimo nepovratni korak koji će nas koštati vječnog života.

more_horiz
Da neka naše molitve budu usmjerene Bogu, da nam pomogne da možemo prepoznati te trenutke i odlučiti se da budemo na njegovoj strani, pa makar nam se i najgore stvari događale..

more_horiz
Kada se govori o laznim Hristosima, to ne znači da će mnogi tvrditi da su Isus. Hristos znači POMAZANIK, neko ko je pomazan sa Božijim Duhom. Čovek Isus iz Nazareta, bio je POMAZAN PUNINOM Božijeg Duha, i zato Apostol Pavle kaže, da je u Njemu počivala sva punina Božanstva u telu. Petar je rekao da je Bog tog Isusa učinio Gospodom i Hristom!
Ustvari želeo sam reći da mnogi lažni Hristosi nisu lažni Isusi, kakao danas misli dosta ljudi, već su to mnogi lažni POMAZANICI, jer reč "hristosi" znači "pomazanici". Dakle, to su ljudi koji su lažni pomazanici Svetim Božijim Duhom.
Ovim sam sam želeo da vernici imaju bolju sliku o proroštvu iz Mateja 24:24.

Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org

more_horiz
Aladin je napisao/la:
Kada se govori o laznim Hristosima, to ne znači da će mnogi tvrditi da su Isus. Hristos znači POMAZANIK, neko ko je pomazan sa Božijim Duhom. Čovek Isus iz Nazareta, bio je POMAZAN PUNINOM Božijeg Duha, i zato Apostol Pavle kaže, da je u Njemu počivala sva punina Božanstva u telu. Petar je rekao da je Bog tog Isusa učinio Gospodom i Hristom!
Ustvari želeo sam reći da mnogi lažni Hristosi nisu lažni Isusi, kakao danas misli dosta ljudi, već su to mnogi lažni POMAZANICI, jer reč "hristosi" znači "pomazanici". Dakle, to su ljudi koji su lažni pomazanici Svetim Božijim Duhom.
Ovim sam sam želeo da vernici imaju bolju sliku o proroštvu iz Mateja 24:24.
Brat Aladin

Da, ovo je tacno. Kada su Jovana pitali ko si ti, on je odmah odgvorio (i nije im sakrio tu cinjenicu kaze pismo):

Ja nisam Hristos.

Tj.. ja nisam Vas pomazani spasitelj. Ili izabran da spasavam. On samo krstava, tj. priprema za spasenje.

Tako da, svako ko tvrdi da je izabran za nesto, pomazan, odvojen za odredjenu sluzbu bozanskog karaktera, a to u stvari nije - lazni je pomazanik (Hristos).

Aladine, ovo Biblijsko ucenje je jasno, hvala na komentaru.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply