Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionmenedzerska bolest.... Emptymenedzerska bolest....

more_horiz
<BLOCKQUOTE>Muzjak fazan u borbi za zenkom,razvija lijepa i velika pera,koja mu smetaju i postaje plijen grabljivcima.....U slicnom polozaju se nalaze i ljudi moderne civilizacije,koji zbog svog uspjeha konkurencije postaju plijenom menedzerske bolesti:visoki krvni tlak,atrofija bubrega,neuroze,bolesti probavnog trakta itd...Sto ce reci suvremeni covjek,pored svoje velike moci kroz neumjerenost postaje bioloski nesposoban.</BLOCKQUOTE>

descriptionmenedzerska bolest.... EmptyRe: menedzerska bolest....

more_horiz
BRAVO!!! dobra tema......to je veliki problem danasnjice,samo si zaboravila navesti jos i psihicke tegobe.
Nazalost znam dosta ljudi,prijatelja i colega koji su oboljeli od te bolesti , a nisu nuzno menedzeri jer to je uz samu bolest problematika nacina na koj zivimo, posebno bi pozornost trebali obratiti mladi.
Cudno zasto nema niti jednog odgovora.....

more_horiz
nažalost ne znam puno o tome... pa dajte vi koji znate kažite što više. da znam kako bih osobno izbjegao tu bolest...

more_horiz
Razmišljaj uvijek pozitivno u životu.

pozdrav

Euro

more_horiz
da. to i je većinom moja životna filozofija. razmišljat pozitivno, interesirat se za pozitivne stvari i djelovat pozitivno. al ne mogu se riješit cinizma i sarkazma (a ko zna, možda je i to pozitivno s određene strane gledišta Smile )

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply